DI > Ekonomi

Friday, 01 March, 20:57

DI - 07 dec 22 kl. 09:31

Copperstone Resources meddelar positiva resultat av vattenreningsteknikFirst North-listade gruvprospekteringsbolaget Copperstone Resources presenterar resultat av vattenrening i pilotanläggningen, som är direkt ansluten till Viscariagruvan utanför Kiruna, där metoden jonbytesteknik visar sig reducera uppemot 97-99 procent av flera metallföroreningar..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Resources, North, Copperstone Resources, Viscariagruvan, Kiruna

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Ledningsperson i Lundin Gold säljer aktier för 6 Mkr

Chester See, medlem i Lundin Golds ledningsgrupp, har den 29 februari sålt 50.000 aktier i bolaget för 15:54 kanadadollar, till ett totalt värde motsvarande drygt 5,9 miljoner kronor..

DI - 30 minuter sedan

Rekordintresse för cigarrer – trots hårdare tag mot rökning

Försäljningen av kubanska cigarrer håller i sig och till och med ökar, trots hårdare tag mot rökning och tobaksprodukter. Habanos Nordic, som har ensamrätt på att importera kubanska cigarrer till Sverige, ökar försäljningen för tionde året i rad..

DI - 45 minuter sedan

Lägsta blankningen på ett år i Nordstjernan-bolaget

De korta positionerna i den Nordstjernan-kontrollerade bostadsutvecklaren Bonava faller skarpt tillbaka efter beskedet att bolagets miljardemission fulltecknats. Blankningen är nu på den lägsta nivån på lite drygt ett år..

DI - 1 timme sedan

Munter fredagshandel på Wall Street – Dell rapportrusar

Börserna i New York handlades tydligt uppåt knappt två timmar efter Stockholmsbörsens stängning. Indexen på Wall Street fick luft under vingarna efter en något trevande inledning av fredagshandeln. .

DI - 2 timmar sedan

H&M måste ge svar till tusentals småsparare

H&M talar gärna högt och ofta om hållbarhet och Renewcell har många gånger lyfts fram som en del av lösningen. Modejättens ägande och engagemang i Renewcell har också lockat tusentals småsparare att investera i bolaget. Därför är klädjättens tystnad öronbedövande nu när textilåtervinningsbolaget har gått i konkurs..

DI - 2 timmar sedan

Marknadskälla: Därför offrade H&M Renewcell

Sin första dag som H&M-vd upprepade Daniel Ervér bolagets aggressiva marginalmål. Inte ens en månad senare drog klädjätten in sitt stöd till textilåtervinnaren Renewcell – som därmed gick i konkurs. ”Det är klart det är marginalmålen som är anledningen”, säger en person med insyn i parternas relation..

DI - 2 timmar sedan

Skattesmäll för styrelseproffs efter optionsvinst i Getinge

2018 sjösatte Carl Bennet ett optionsprogram i Getinge som blev jackpott för deltagarna men enligt honom själv blev orimligt dyrt. Nu upptaxeras en av deltagarna – styrelseproffset deklarerade inte hela vinsten från optionerna..

DI - 2 timmar sedan

Avanzas tillträdande vd lämnar nu Nordnets styrelse

Nätmäklaren Nordnets styrelseledamot Gustaf Unger lämnar styrelsen med omgående effekt. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 2 timmar sedan

Ett märkligt telekomparty

BARCELONA Den stora mobilmässan i Barcelona varje vår är en kakafoni av människor, intryck och plattityder. Utställarna lägger enorma belopp på närvaron, får tveksam avkastning på tid och pengar – men vågar inte avstå..

DI - 3 timmar sedan

Muntert på Europas ledande börser – Daimler Truck vinnare

De ledande Europabörserna var upp på fredagen. Samlingsindexet Stoxx 600 stärktes 0,6 procent. Daimler Truck stack ut som stor vinnare i Tyskland..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.