ETF-marknaden > Ekonomi

Saturday, 13 August, 17:42

ETF-marknaden - 02 jul 22 kl. 10:00

3WHL ETC ger tre gånger avkastningen på veteprisetWisdomTree Wheat 3x Daily Leveraged (3WHL ETC) är utformad för att göra det möjligt för investerare att få en tre gånger ”hävstångseffekt” exponering mot en totalavkastningsinvestering i veteterminskontrakt genom att spåra Bloomberg Wheat Subindex (”Indexet”) och tillhandahålla en direktavkastning. En daglig hävstångsexponering innebär att produkten är designad för att återspegla 300 % av den dagliga procentuella förändringen av indexnivån.
Till exempel, om indexet skulle minska i värde med 5 % en viss dag, är produkten designad att minska i värde med 15 % den dagen (minus avgifter och utgifter). WisdomTree Wheat 3x Daily Leveraged är en börshandlad råvara (”ETC”). Det är inte en UCITS-produkt.
Läs mer på ETF-marknaden
Läs mer om:
3WHL ETC, Wheat, Daily Leveraged, Bloomberg Wheat Subindex, ETC, UCITS, Emittenten, The Bank, New York Mellon, Wheat Subindex, Bloomberg Commodity IndexSM, Riskfaktorer, London Stock Exchange, Stock Exchange, DEGIRO, ItalianaEUR3WHLJE00BYQY8102LSEUSD3WHLJE00BYQY8102 Inlägget, ETF

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 3WHL, ETCger , tre, gånger, avkastningen, vetepriset

Fler nyheter från ETF-marknaden

ETF-marknaden - 3 timmar sedan

CBI0 ETF investerar i kinesiska biotechföretag

Global X China Biotech UCITS ETF (CBI0 ETF) investerar i aktier med fokus på Biotech, Health Care, Kina. Utdelningarna i fonden återinvesteras (ackumuleras). Den totala kostnadskvoten uppgår till 0,68 % per år.

ETF-marknaden - 11 timmar sedan

DTM ETF gör det enkelt att investera i flera tillgångar från hela världen

VanEck Multi-Asset Conservative Allocation UCITS ETF (DTM ETF) gör det enkelt att investera i flera tillgångar, vilket gör det inom räckhåll för den genomsnittliga investeraren. Genom att investera över aktier, obligationer och fastigheter gör det investeringarna mer defensiva, utan att nödvändigtvis tära på avkastning. Denna version av ETF är den mest defensiva.

ETF-marknaden - 13 timmar sedan

HY3M ETF köper högavkastande obligationer från emerging markets

VanEck Emerging Markets High Yield Bond UCITS ETF (HY3M ETF) erbjuder potential för högre avkastning än obligationer på utvecklade marknader, samtidigt som den har fördelen av högre kreditkvalitet. EM-obligationsuniversumet har vuxit kraftigt de senaste åren och är nu ett attraktivt alternativ till den utvecklade världens högavkastande marknader. Potential för högre avkastning än högavkastningsobligationer på utvecklade marknader För närvarande högre genomsnittlig kreditbetyg än high yield på utvecklade marknader Spårar ett väldiversifierat index över företagsobligationer Underliggande obligationer utgivna i USD Beskrivning av VanEck Emerging Markets High Yield Bond UCITS ETF VanEck Emerging Markets High Yield Bond UCITS ETF investerar i företagso

ETF-marknaden - 22 timmar sedan

Den globala cannabismarknaden växer kraftigt

Enligt en omfattande forskningsrapport från Market Research Future (MRFR), ” Medical Marijuana Market Information By Product Type, Application, Distribution, And Region – Forecast till 2030″, kommer den globala cannabismarknaden att nå en 31,97 procent CAGR för att få en omsättning på USD 248,42 miljarder år 2030. Nawan Butt, förvaltare för The Medical Cannabis and Wellness UCITS ETF (CBSX ) kommenterar: ”Den globala marknaden för medicinsk marijuana kommer att växa till att vara värd 248 miljarder dollar 2030, enligt Comprehensive Research Report av Market Research Future (MRFR). Det skulle motsvara en CAGR på 32 %.

ETF-marknaden - Igår: 10:00

9GAL ETC köper jordbruksråvaror längre ut på terminskurvan

WisdomTree Agriculture Longer Dated (9GAL ETC) är utformad för att göra det möjligt för investerare att få en exponering mot en totalavkastande investering i terminskontrakt för jordbruksråvaror genom att spåra Bloomberg Agriculture Subindex 3 Month Forward (”Indexet”) och tillhandahålla en säkerställd avkastning. WisdomTree Agriculture Longer Dated är en börshandlad råvara (”ETC”). Dess värdepapper kan skapas och lösas in på begäran av auktoriserade deltagare och handlas på börs precis som aktier i ett företag.

ETF-marknaden - Igår: 06:00

TOF ETF gör det enkelt att investera i flera tillgångar

VanEck Multi-Asset Growth Allocation UCITS ETF (TOF ETF) gör det enkelt att investera i flera tillgångar, vilket gör det inom räckhåll för den genomsnittliga investeraren. Genom att investera över aktier, obligationer och fastigheter gör det investeringarna mer defensiva, utan att nödvändigtvis tära på avkastning. Denna version av ETF är den mest tillväxtorienterade.

ETF-marknaden - Igår: 04:00

CCLN ETF satsar på kinesiska företag som arbetar med ren energi

Global X China Clean Energy UCITS ETF (CCLN ETF) investerar i aktier med fokus på Ren energi, Social/Environmental, Utilities, Kina. Utdelningarna i fonden återinvesteras (ackumulerar). Den totala kostnadskvoten uppgår till 0,68 % per år.

ETF-marknaden - Igår: 02:00

EUNK ETF följer de ledande aktierna från 15 europeiska länder

iShares Core MSCI Europe UCITS ETF EUR (Acc) (EUNK ETF) investerar i aktier med fokus på Europa. Utdelningarna i fonden återinvesteras (ackumuleras). MSCI Europe tillåter en bred investering med låga avgifter på ca.

ETF-marknaden - Igår: 20:00

CFD-handel med Palladium

En av de sällsynta metallerna på jorden, Palladium är den mest värdefulla av de fyra ädla metallerna. Det är denna brist som pressar upp priset på palladium med cirka 85 % som används i bilavgassystem, där det underlättar processen att omvandla giftiga föroreningar till koldioxid och vattenånga, som är mindre skadliga. CFD-handel i Palladium har sett en dramatisk ökning av handelsvolymen sedan 2000-talet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.