DN > Inrikes

Friday, 19 July, 07:59

DN - 12 jun 24 kl. 19:10

Svenska ministern släpps in i Natos hemliga kärnvapengruppBRYSSEL. Sveriges försvarsminister kommer för första gången att delta i diskussionerna om Natos kärnvapen. Det rummet var tidigare stängt. – Vi måste nu som fullvärdiga medlemmar försvara och bli en del av Natos kärnvapendoktrin, säger Axel Wernhoff, Sveriges Natoambassadör..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Natos, Bryssel, Axel Wernhoff, Natoambassadör

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svenska ministern, släppsin i , Natos, hemliga, kärnvapengrupp

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Fortfarande chans till plugg i höst

Kom du inte in på utbildningen? Eller missade du att söka? Än är det inte kört.

DN - 11 timmar sedan

Fler anonyma konton kopplade till SD har stängts

Tiktok har hittat och stängt fler anonyma konton kopplade till Sverigedemokraterna. Det framkommer i en färsk transparensrapport av sociala medieplattformen som Emanuel Karlsten, journalist och expert på sociala medier, var först att rapportera om..

DN - 10 timmar sedan

Polisen varnar för ny form av annonsbedrägeri på nätet

En ny form av annonsbedrägerier på nätet ökar, enligt polisen. Bedragarna kontaktar säljare på en köp- och säljsajt och säger att de vill att varan ska levereras via en paketbox. – Det är för jävligt, säger Ulla Lundegård som blev utsatt..

DN - 15 timmar sedan

Resenärer evakuerades på gröna linjen – fick gå ut genom tunnel

Passagerare evakuerades på torsdagseftermiddagen efter ett vagnfel på tunnelbanan. De lämnade det stillastående tåget via spåret genom Hötorgets tunnel. – Det värsta var att gå i tunneln med min balans.

DN - 17 timmar sedan

Ökad covidsmitta – anledning till oro?

Coronafallen har ökat. Men trots flera smittade i Sverige, i grannlandet Danmark och i USA finns det ingen anledning till oro, enligt statsepidemiolog Magnus Gisslén. – Det är en del av virusets evolution, säger han..

DN - 18 timmar sedan

Expert: Motvind för Sverige och Volvo Cars i handelskriget

Den svenska regeringen arbetar i motvind när den försöker skydda Volvo Cars elbilar från det hotande handelskriget med Kina. Det menar Cecilia Malmström, före detta handelskommissionär. – Det finns ingen majoritet för att stoppa strafftullarna, säger hon..

DN - 20 timmar sedan

Femåriga Bianca blir av med sina LSS-timmar: ”Ville bara skrika”

Femåriga Bianca lider av flera allvarliga sjukdomar och behöver hjälp med alla sina dagliga behov. Men nu har Lidingö kommun beslutat om att dra in hennes stödinsatser. – Hela vården säger att Bianca behöver hjälp men det får hon inte, det är en frustrerande känsla, säger mamman Ivana Jevtovic..

DN - Igår: 06:09

Den misshandlade advokaten: ”Jag blev sydd och var gul och blå”

Familjerättsadvokaten Marie-Louise Landberg blev svårt misshandlad i sin trappuppgång i Norrköping i våras. Överfallet ledde till att hon förlorade synen på ena ögat. I början av juli hölls rättegången där en man misstänks för synnerligen grov misshandel.

DN - Igår: 21:29

M: Rädda Gamla stan från att bli en turistkuliss

De som bor i Gamla stan har tvingats dra det kortaste strået. Det menar Moderaterna i Stadshuset. – Vi behöver värna om en levande stadsdel, men nu förvandlas den i snabb takt till en turistkuliss, säger gruppledaren Christofer Fjellner..

DN - Igår: 19:40

Märken på dörrarna innan inbrottsförsöken med syra

Gärningsmännen bakom inbrotten med syra märker dörrarna innan de slår till, bekräftar polisen. Vid flera tillfällen har lim använts. – På något sätt vill de veta att folk inte är hemma, säger Monica Krüger vid gränspolisen i Stockholm..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.