ETF-marknaden > Ekonomi

Thursday, 29 July, 11:14

ETF-marknaden - 20 jun 21 kl. 16:00

Tessin återbetalar två miljarder till privata investerareTessin Nordic Holding AB (publ) (NASDAQ: TESSIN B) – Nordens ledande digitala investeringsplattform för fastighetsprojekt meddelar att företaget har passerat två miljarder kronor i återbetalt kapital till de privata investerare som utgör plattformens medlemmar. Den genomsnittliga avkastningen på samtliga återbetalda fastighetslån på dessa två miljarder till privata investerare uppgår till 8,42 procent.
”Jag är stolt över att förmedla fastighetsinvesteringar som är lönsamma för alla parter. Antalet genomförda projekt och avkastningen är ett kvitto på att vi och investerarna på vår plattform fångar upp ett stort behov och affärsmöjligheter inom den samhällsviktiga bygg- och fastighetssektorn,” säger Heidi Wik, VD för Tessin Nordic Holding.
Sedan starte
Läs mer på ETF-marknaden
Läs mer om:
Nordic Holding AB, Nasdaq, Tessin, Heidi Wik, Tessin Nordic Holding, Tessins, Sverige, Boverket, SEK, Nordens, Finland, ETF

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tessin, återbetalar, två, miljardertill , privata, investerare

Fler nyheter från ETF-marknaden

ETF-marknaden - 1 timme sedan

DAPP ETF en fond för digitala tillgångar

VanEck Vectors Digital Transformation ETF (Nasdaq: DAPP ETF) är en relativ nystartad fond som såg dagens ljus i april 2021. VanEck Vectors Digital Transformation ETF (“fonden”) försöker spåra så nära som möjligt, före avgifter och kostnader, pris- och avkastningsresultat för MVIS Global Digital Assets Equity Index (“Index”), som är avsett att spåra resultat för företag som deltar i de digitala tillgångarnas ekonomier. Fonden arbetar med fysisk replikering, och har i dag aktier i 25 olika företag.

ETF-marknaden - 10 timmar sedan

GLTA ETF investerar i brittiska statsobligationer

Invesco UK Gilts UCITS ETF Acc (GLTA ETF) är en europeisk börshandlad fond som investerar i brittiska statsobligationer, så kallade gilts. Denna ETF har hela utbudet av obligationens löptider. De underliggande obligationerna har kreditbetyg.

ETF-marknaden - 15 timmar sedan

ZER0 ETF Europas första börshandlade fond med koldioxidkompensation

HANetf S&P Global Clean Energy Select HANzeroTM UCITS ETF (ZER0 ETF) är börshandlad fond som kanadensiska Purpose Investments lanserat i Europa tillsammans med HANetf. Purpose Investments är ett kapitalförvaltningsföretag med mer än 11 miljarder tillgångar under förvaltning. Bolaget har ett obevekligt fokus på kundcentrerad innovation och erbjuder en rad hanterade och kvantitativa investeringsprodukter Syftet leds av välkänd entreprenör Som Seif och är en uppdelning av Purpose Financial, en oberoende, teknologidriven finansiell tjänsteplattform som omformar branschen genom att ansluta och skapa möjligheter över kapitalförvaltning, kapitalförvaltning och småföretag finansiella tjänster.

ETF-marknaden - 15 timmar sedan

Han tjänade 200 MUSD på pizza

Under många år var kanadensiska Boston Pizza en favorit hos svenska utdelningsinvesterare. Den månatliga utdelningen var något som många uppskattade. Att direktavkastningen dessutom är hög var inte heller något som svenska investerare hade något emot.

ETF-marknaden - 17 timmar sedan

Coinbase kunder kan nu köpa Dogecoin

Coinbase kunder kan nu köpa Dogecoin. Dogecoin är den sjätte kryptovalutan som integreras med Coinbases e-handelsplattform. Meddelat på Twitter onsdag placerar Coinbase DOGE vid sidan av bitcoin, Bitcoin Cash, eter, litecoin och USDC som en av endast en handfull Coinbase Commerce-stödda kryptovalutor.

ETF-marknaden - 17 timmar sedan

Är det dags att handla billiga kinesiska aktier nu?

KraneShares CSI China Internet ETF (KWEB ETF) har fallit 54 procent sedan toppen i februari 2021. Det gör att många anser att de skall billiga kinesiska aktier nu. Faktum är att i går hade KWEB omsättning på 15 miljarder dollar, ett rekord, inte bara för denna börshandlade fond, men för alla tematiska ETFer.

ETF-marknaden - 21 timmar sedan

SPYY ETF investerar på utvecklade marknader och emerging markets

SPDR MSCI ACWI UCITS ETF (SPYY ETF) är en börshandlad fond som har ett globalt focus. Denna europeiska ETF investerar på aktiemarknaderna för 23 utvecklade marknader och 27 emerging markets. Utdelningen i fonden återinvesteras (ackumuleras).

ETF-marknaden - Igår: 10:00

BJK ETF en pure play satsning på spel och casinoföretag

VanEck Vectors Gaming ETF (Nasdaq: BJK ETF) spårar ett marknadsvärderat index av globala företag som genererar minst 50% av intäkterna från spel och relaterade aktiviteter. Detta är en ETF som är en pure play satsning på spel. Innehaven i denna börshandlade fond drar fördel av en gynnsam lagstiftning, särskilt i Kina och i USA.

ETF-marknaden - Igår: 20:00

Två clean energy ETFer har varit de sämst presterande fonderna i år

Två av de sämsta börshandlade fonderna hittills i år är två clean energy ETFer eftersom den politiska “blå våg” som investerare red högt på i början av året inte matchade förväntningarna. Både iShares Global Clean Energy ETF (NASDAQ: ICLN) och Invesco Solar ETF (NYSEARCA: TAN) har minskat tvåsiffriga procent 2021, -17,78% respektive -14,16%. Av drygt2 000 amerikanska börshandlade fonder, befinner sig både ICLN och TAN i de 15 nedersta som årliga aktörer.

ETF-marknaden - Igår: 19:30

De mest omsatta aktierna hos DEGIRO H1 2021

DEGIRO sammanfattar vanligtvis varje månad, men den här gången tittar DEGIRO på mest omsatta aktierna hos DEGIRO H1 2021 första halvåret 2021 som helhet. De första sex månaderna i år såg mycket annorlunda ut än de första sex månaderna 2020. I februari 2020 kraschade aktiemarknaderna runt om i världen mitt i början av Covid-19-pandemin.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.