Uppgifter

Sunday, 09 May, 06:26

Nyheter om Uppgifter

Sortering: Relevans | Senaste
Vimmerby Tidning - 9 timmar sedan

Stora stjärnan uppges vara klar – klubben nekar

Initiativet från fansen att starta en swish-insamling verkar ha lyckats. Enligt Uppgifter till Hockeystaden.se kommer Nybros stjärna Janne Väyrynen att stanna i klubben även nästa säsong.

IDG - 18 timmar sedan

Uppgifter: Microsoft lägger ned Windows 10X tills vidare


Microsofts Chromebook-utmanare skjuts på framtiden, enligt nya Uppgifter..

Jönköpingsnytt - I förrgår: 16:20

Uppgifter: NHL-stjärnan överväger flytt till HV

Niklas Hjalmarsson har under flera år pratat om att återvända till HV71. Enligt Uppgifter till....

SVT - 6 timmar sedan

Skottlossning vid Times Square – flera skadade

Ett flertal personer ska ha blivit skadade vid en skottlossning vid Times Square i New York på lördagskvällen, skriver New York Post. Enligt Uppgifter till tidningen ska en av de skadade vara ett barn..

News55 - 17 timmar sedan

Kvinna misstänks ha våldtagits

En kvinna har anmält att hon blivit våldtagen på Östermalm i Stockholm under fredagskvällen. Polisen har inlett en förundersökning. – I morse fick vi Uppgifter från en kvinna som uppger att hon blivit utsatt för ett sexualbrott i närheten av en skola på….

Expressen - 18 timmar sedan

Misstänkt våldtäkt vid skola i Stockholm

Polisen utreder en misstänkt våldtäkt i anslutning till en skola på Östermalm i Stockholm.– Vi gör en tekniskundersökning och är på plats vid en skolgård, säger Per Fahlström, vid Stockholmspolisen.Enligt Uppgifter till Expressen är brottsoffret en kvinna i 30-årsåldern..

Aftonbladet - Igår: 00:43

Skriver på i dag: Får 300 000 000

▸ Trovärdiga Uppgifter i natt ✓ Enorm bonus.

Världen Idag - Igår: 00:00

Vi måste vårda oegennyttan med varsamhet så att den lever kvar.

Som svenskar är vi små droppar i ett hav av människor. Obetydligheten och maktlösheten inför klimatförändringar, industrinedläggningar, kvinnovåld och pandemier får många att känna sig som passagerare i ett kapat plan med kaparna inlåsta med piloterna i förarkabinen, medan de själva är utan möjlighet att påverka resan mot ett okänt mål. Mat och dryck serveras, filmer spelas på monitorerna – men vart är vi på väg?

Aftonbladet - Igår: 21:37

Lokala tidningen: Forsberg stannar

▸ Uppgifter i dag: Han uppges ligga bakom valet.

Expressen - Igår: 16:53

Person hittad skadad – polisinsats i södra Stockholm

En person har hittats skjuten i Rågsved i södra Stockholm, enligt Uppgifter till Expressen.Personen hittades skadad ”centralt” i stadsdelen, enligt polisen.Flera patruller är på platsen..

IDG - Igår: 16:18

Uppgifter: Nya Macbook Air släpps i samma färger som Imac


Årets modeller kan släppas i blått, grönt, rosa, silver, gult, orange och lila..

Expressen - Igår: 15:52

Uppgifter: Chelsea vill ha tillbaka Salah

En gång ratad av klubben.Kan Mohamed Salah återvända?Chelsea vill värva tillbaka Liverpools storstjärna, skriver tyska Bild..

ÖstersundsPosten - Igår: 15:49

Nya misstankar: Flera hundra liter olja kan ha läckt i vindkraftpark

Nya Uppgifter om misstänkt läckage har framkommit efter kranolyckan i mars i Björkvattnets....

Vestmanlands Läns Tidning - Igår: 14:59

Uppgifter: VIK nära ny målvakt – som bekräftar kontakt

Johan Gustafsson uppges vara klar för VIK sedan tidigare. Nu kan Patrik Zetterberg också ha gjort....

Expressen - Igår: 14:34

Storstjärnan på väg att bryta kontraktet

Linus Klasen har inte träffat sin familj på nästan ett halvår.Med ett år kvar på kontraktet är han nu på väg att bryta avtalet med Luleå, enligt Uppgifter till SportExpressen.– Just nu har jag inga som helst kommentarer, säger Klasens agent, Thomas Sjögren.

GöteborgsPosten - Igår: 14:19

Astras vaccin under lupp

EU:s läkemedelsmyndighet EMA har inlett en granskning kring Astra Zenecas covid-vaccin utifrån Uppgifter om sällsynta bieffekter kopplat till nervsystemet. Det ska handla om fall av den neurologiska sjukdomen Guillain-Barrés syndrom..

Sydsvenskan - Igår: 14:18

Astras vaccin under lupp

EU:s läkemedelsmyndighet EMA har inlett en granskning kring Astra Zenecas covid-vaccin utifrån Uppgifter om sällsynta bieffekter kopplat till nervsystemet. Det ska handla om fall av den neurologiska sjukdomen Guillain-Barrés syndrom. Astra har valt att.

Corren - Igår: 14:18

Astras vaccin under lupp

EU:s läkemedelsmyndighet EMA har inlett en granskning kring Astra Zenecas covid-vaccin utifrån Uppgifter om sällsynta bieffekter kopplat till nervsystemet..

UNT - Igår: 14:18

Astras vaccin under lupp

EU:s läkemedelsmyndighet EMA har inlett en granskning kring Astra Zenecas covid-vaccin utifrån Uppgifter om sällsynta bieffekter kopplat till nervsystemet..

UNT - Igår: 14:18

Astras vaccin under lupp

EU:s läkemedelsmyndighet EMA har inlett en granskning kring Astra Zenecas covid-vaccin utifrån Uppgifter om sällsynta bieffekter kopplat till nervsystemet..

Vimmerby Tidning - Igår: 14:18

Astras vaccin under lupp

EU:s läkemedelsmyndighet EMA har inlett en granskning kring Astra Zenecas covid-vaccin utifrån Uppgifter om sällsynta bieffekter kopplat till nervsystemet..

NT - Igår: 14:18

Astras vaccin under lupp

EU:s läkemedelsmyndighet EMA har inlett en granskning kring Astra Zenecas covid-vaccin utifrån Uppgifter om sällsynta bieffekter kopplat till nervsystemet..

News55 - Igår: 14:18

Astras vaccin under lupp

EU:s läkemedelsmyndighet EMA har inlett en granskning kring Astra Zenecas covid-vaccin utifrån Uppgifter om sällsynta bieffekter kopplat till nervsystemet. Det ska handla om fall av den neurologiska sjukdomen Guillain-Barrés syndrom. Astra har valt att….

Expressen - Igår: 13:42

”Balimannens” teorier spreds på möte med svenska föräldrar

Konspirationsrörelsen Qanon försöker etablera sig i Sverige.Flera svenska småbarnsföräldrar deltog på en stor konferens där Uppgifter spreds om att barn kidnappas i Sverige av satanister och pedofiler, visar en granskning av SvD.– Det är ingen konspirationsteori.

Västerbottens Folkblad - Igår: 13:20

Utsläpp av frätande ämne – SCA-anställd drabbad

Ett utsläpp av ett frätande ämne har skett inne på SCA:s fabrik i Obbola. Enligt initiala Uppgifter ska en anställd ha fått ämnet på sig..

Expressen - Igår: 13:08

Bröt kontraktet på väg till rival

Lukas Pilö bröt kontraktet med ett år kvar i Örebro Hockey.Enligt vad SportExpressen erfar kan han nu hamna i Oskarshamn.Något som Barometern också har kunnat berätta.

Expressen - Igår: 07:29

Milan skriver nytt avtal med svenske talangen

Emil Roback lämnade Hammarby för italienska storklubben Milan i augusti förra året. Nu belönas anfallaren med ett nytt kontrakt. Enligt SportExpressens Uppgifter har spelaren skrivit på ett nytt fyraårskontrakt med Milan - något som väntas bli officiellt i dagarna.

Expressen - I förrgår: 23:30

Fotbollsbråket spårade ur – ung man sköts ihjäl

En 26-årig man sköts till döds i Örebro, under natten till onsdagen. Motivet kan vara bråk efter en fotbollsmatch, enligt Uppgifter till Nerikes Allehanda och Aftonbladet.  Två män ska ha anhållits för medhjälp, men den som skjutit är fortfarande på fri fot.

Expressen - I förrgår: 21:23

Uppgifter: Barcelona för samtal med Agüero

Kan spela med vännen Lionel Messi i Barça.

SR - I förrgår: 21:06

Löfvens starka reaktion: "Vi ska inte ha tysta arbetsplatser"

Nu kommenterar statsminister Stefan Löfven Ekots avslöjanden om omsorgsbolaget Attendo och deras hantering av vårdbiträden som slagit larm i media om missförhållanden på de äldreboenden där de jobbar. Stefan Löfven skriver i ett inlägg på Facebook att han reagerat starkt på de Uppgifter som rapporterats den senaste veckan. "Vi ska inte ha tysta arbetsplatser eller mörklägga problem inom välfärden", skriver statsministern.

SVT - I förrgår: 20:25

Mats Knutson: Sannolikt med KU-granskning av regeringens agerande

Regeringen och utbildningsminister Anna Ekström (S) har fått skarp kritik för sin hantering av felaktigheter i de svenska Pisamätningarna. SVT:s Mats Knutson tror att en granskning i KU är att vänta. Särskilt allvarliga är anklagelserna om att utbildningsministern känt till bristerna, menar han.

IDG - I förrgår: 18:44

Uppgifter: Kina använde sårbarhet i Iphone för att övervaka uigurer


Sårbarheten upptäcktes i samband med att det kinesiska säkerhetsföretaget Qihoo 360 startade en egen motsvarighet till den årliga tävlingen Pwn2Own..

Expressen - I förrgår: 14:07

Utbildningsministerns svar – efter lögnanklagelserna

Flera partier anklagar nu utbildningsminister Anna Ekström för att ha ”mörkat” och ”ljugit” om felaktigheter i den senaste PISA-studien.Ekström har haft tillgång till interna dokument där hennes egna tjänstemän larmar om att en stor mängd elever felaktigt exkluderats från att skriva provet. Samtidigt har hon i ett skriftligt svar till riksdagen hävdat att hon ”inte haft några Uppgifter som skulle antyda att elever exkluderats på felaktiga grunder”.

Expressen - I förrgår: 13:29

Larm om singelolycka på E22

En singelolycka har inträffat på E22 utanför Kristianstad.Enligt initiala Uppgifter är två personer inblandade men skadeläget är okänt.Olyckan har inträffat i norrgående riktning..

Dalarnas tidningar - I förrgår: 12:15

INSÄNDARE: Osäker nyinvestering på Hunflen

Dalarnas första vindkraftverk, Freja på Hunflen i Äppelbo, startades 2001. Av Uppgifter i media....

GöteborgsPosten - I förrgår: 12:04

Biltullsskandal med Kinakoppling skakar Norge

Fem miljoner norska kronor. Så högt blir bötesbeloppet för vägtullsbolaget Ferde som skickat bilder på och Uppgifter om norska bilister till Kina..

Aftonbladet - I förrgår: 12:04

Biltullsskandal med Kinakoppling skakar Norge

▸ Fem miljoner norska kronor. Så högt blir bötesbeloppet för vägtullsbolaget Ferde som skickat bilder på och Uppgifter om….

News55 - I förrgår: 12:04

Biltullsskandal med Kinakoppling skakar Norge

Fem miljoner norska kronor. Så högt blir bötesbeloppet för vägtullsbolaget Ferde som skickat bilder på och Uppgifter om norska bilister till Kina. - Vi varslar Ferde om böter på fem miljoner kronor för att de fört över personupplysningar och bilder av n….

Sydsvenskan - I förrgår: 12:04

Biltullsskandal med Kinakoppling skakar Norge

Fem miljoner norska kronor. Så högt blir bötesbeloppet för vägtullsbolaget Ferde som skickat bilder på och Uppgifter om norska bilister till Kina. - Vi varslar Ferde om böter på fem miljoner kronor för att de fört över personupplysningar och bilder av n.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.