Sätts

Thursday, 15 April, 19:52

Nyheter om Sätts

Sortering: Relevans | Senaste
GlobeNewswire - I förrgår: 16:00

Kallelse till årsstämma i Stockwik Förvaltning AB (publ)

Aktieägarna i Stockwik Förvaltning AB (publ), org. nr 556294-7845, kallas härmed till årsstämma fredagen den 14 maj 2021 kl. 10:00.

Jönköpingsnytt - Igår: 17:01

Hovslätts IK i total chock – nya tränaren Elias Johannesson har avlidit: ”Allting är så märkligt”

Hovslätts IK har nåtts av ett chockbesked: Damlagets nya innebandytränare, Elias Johannesson, har....

GlobeNewswire - 12 apr 21 kl. 11:00

Kallelse till årsstämma i Acarix AB

Kallelse till årsstämma i Acarix AB Aktieägarna i Acarix AB, org. nr 559009-0667, ("Bolaget") kallas härmed till årsstämma tisdagen den 11 maj 2021. Information med anledning av coronaviruset Bolaget värnar om sina aktieägares och anställdas hälsa och välbefinnande.

GlobeNewswire - 12 apr 21 kl. 09:00

Kallelse till ÅrsstÄmma

NIBE Industrier AB (publ) KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA  Aktieägarna i NIBE Industrier AB (publ) kallas härmed till årsstämma tisdagen den 11 maj 2021. På grund av fortsatta restriktioner i samband med COVID-19-pandemin, har styrelsen beslutat att årsstämman ska, med stöd av tillfälliga lagregler, genomföras utan personlig närvaro av aktieägare, ombud eller utomstående och att aktieägare ska ha möjlighet att utöva sin rösträtt endast genom poströstning innan stämman. Information om de av bolagsstämman fattade besluten offentliggörs tisdagen den 11 maj 2021, så snart utfallet av poströstningen är slutligt sammanställd.

GlobeNewswire - 12 apr 21 kl. 07:00

Nilörngruppen AB: kallelse till årsstämma

Aktieägarna i Nilörngruppen AB (publ.), 556322-3782, kallas härmed till årsstämma måndagen den 10 maj 2021. Mot bakgrund av risken för spridning av Covid-19 och myndigheternas föreskrifter/råd om undvikande av sam­mankomster har styrelsen beslutat att bolagsstämman ska genomföras utan fysisk närvaro, genom att aktieä­gare utövar sin rösträtt endast genom poströstning.

Expressen - 3 timmar sedan

Hot och hat är en röta i offentligheten

Fredag kväll i slutet av mars. De flesta av oss mötte en efterlängtad start på helgen. En ung praktikant på en av våra redaktioner möttes i stället av tillmälet ”parasit” och ett allvarligt hot när hon kom hem från jobbet.

SR - 6 timmar sedan

Hultqvist: ”Vi måste ta varningstecken på allvar”

Efter Natos besked att lämna Afghanistan, pekar Sveriges försvarsminister Peter Hultqvist på att fler kvinnor fått utbildning, terrorism förhindrats och Afghanistans egen militära förmåga stärkts. Sverige haft soldater där sedan 2002 och den mindre grupp som finns kvar kommer nu ockås lämna. En analys av resultatet för ett par år sedan pekade på att målen till stor del inte nåtts och att landets stabilitet och säkerhet brister..

GöteborgsPosten - Igår: 19:22

Biden i rysk roulette om global fred och säkerhet

Förödande misstag har begåtts många gånger i historien och upprepas ständigt..

GöteborgsPosten - Igår: 19:22

Biden i rysk roulett om global fred och säkerhet

Förödande misstag har begåtts många gånger i historien och upprepas ständigt..

Världen Idag - Igår: 15:00

Åklagaren förtegen kring motiv i Vetlanda

Ett eventuellt terrormotiv har utretts för knivskärningarna i Vetlanda den 3 mars och det har också påståtts att den misstänkte 22-åringen ropade ”Allahu akbar”. Åklagaren vill dock avvakta med att avslöja förundersökningens slutsatser kring motiv..

Expressen - Igår: 13:40

Ryska hånet mot Ann Linde: ”Var är ubåtarna?”

Enligt Säpo ligger Ryssland bakom flera dataintrång mot Riksidrottsförbundet.Under tisdagen kallade utrikesminister Ann Linde upp Rysslands ambassadör till UD med anledning av anklagelserna – vilket har mötts med hån i ryska medier.– Det är konstigt, Sverige brukar bara oroa sig för våra ubåtar.

Corren - Igår: 11:00

300 öringar sätts ut inför fiskepremiären

På lördag är det fiskepremiär i Svartån. För att det ska bli bättre fiskelycka planterades i veckan 275 kilo öring ut i ån..

Cornucopia - Igår: 09:03

BREAKING: Den kommunistiska Folkrepubliken Kina (Beijing) erkänner Taiwan och Republiken Kina

Ett säkerhetspolitiskt och folkrättsligt genombrott har skett i dagarna. Kinesiska ambassaden i Stockholm erkänner Taiwan som ett eget land i ett mail till Expessenjournalisten Jojje Olsson, som även driver sajten Kinamedia (fd InBeijing).Republiken Kinas (Taiwans) flaggaDen kinesiska ambassaden i Stockholm är en direkt representant för den kinesiska regeringen i Beijing och meddelade Jojje Olsson i ett mail att "[Jojje Olsson] inte varit i Kina på mer än fem år".

Världen Idag - Igår: 00:00

Israelernas styrka: argumentation

Interna israeliska debatter, där de politiska ståndpunkterna ofta går i diametralt motsatta riktningar, berättas det inte ofta om i våra länder. När våra medier rapporterar om Israel framställs nationen ofta som negativ och monolitisk. Sanningen är att den interna israeliska debatten pågår med full styrka varje dag.

Realtid - I förrgår: 15:06

Nätfiske: Storbankerna och uppstickarna saknar tillräckligt e-postskydd

Svenska bankkunder utSätts för onödig risk för e-postbedrägerier med anledning av att banksajter saknar tillräckligt skydd, visar ny data från Proofpoint..

SvD - I förrgår: 12:58

Johnson & Johnsons vaccin pausas i USA

Johnson & Johnsons vaccin Sätts på paus i USA, uppger New York Times. Beslutet har fattats av amerikanska myndigheten FDA..

Cornucopia - I förrgår: 09:16

Ryssland-Ukraina: Angrepp kräver inte överraskning - kom ihåg Irakkriget, Gulfkriget, Barbarossa mfl

Det finns de som menar att Ryssland uppbyggnad av trupp mot Ukraina och i de ockuperade områdena Krim och sydöstra Ukraina är för uppenbar och att det därmed inte blir något angrepp. Men kom ihåg att de flesta storanfall skett helt förutsägbart efter massiv uppbyggnad av trupp. Det är snarare så att angriparens enda medel i sammanhanget är att så osäkerhet huruvida det kommer ett anfall, t ex genom att hävda att "om det är uppenbart så kommer det inte ske".

Resume - I förrgår: 08:08

Priserna i sociala medier återhämtar sig

Varumärkeslojaliteten Sätts på press under pandemin, techbranschen i öppet brev till utbildningsministern och priserna på annonser i sociala medier stiger. Det är några av nyheterna i morgonsvepet..

ÖstersundsPosten - I förrgår: 20:53

Han var bäst när ÖFK kryssade mot Kalmar – så betygsätts spelarna

ÖFK inledde säsongen med att spela 0–0 på bortaplan mot Kalmar i en match där Amir Azrafshans lag....

Länstidningen i Jämtland - I förrgår: 20:53

Han var bäst när ÖFK kryssade mot Kalmar – så betygsätts spelarna

ÖFK inledde säsongen med att spela 0–0 på bortaplan mot Kalmar i en match där Amir Azrafshans lag....

ETF-marknaden - I förrgår: 20:00

ARK Invests Space ETF inte bara rymdaktier

Att ARK Invests Space ETF inte bara innehåller rymdaktier kan vara bra. Cathie Woods nya ETF har sett imponerande inflöden men har också mötts med vissa tvivel. När allt kommer omkring, varför skulle en rymd-ETF innehålla aktier i företag som tillverkar traktorer, arbetar med videostreaming- och e-handelsföretag?

Nyan - 12 apr 21 kl. 16:25

Ett nytt covidfall

Ett nytt covidfall rapporterar hälso- och sjukvårdsdirektören Jeanette Pajunen om på måndagen.
– Hör ihop med tidigare smittkedja. Några personer Sätts i karantän , skriver hon.

NT - 12 apr 21 kl. 14:00

Kritik mot minskad tjänst för kommunstyrelseordföranden

Den minskade tjänstgöringsgraden till 40 procent för S-kommunalråden som ersatte Ted Starkås ifrågaSätts nu. Enligt oppositionsrådet Per Hollertz (M) behöver uppdraget som kommunstyrelsens ordförande (Mattias Geving) minst 80 procent..

Aftonbladet - 12 apr 21 kl. 13:32

AIK-förbannelse ska äntligen slås

▸ Fans har hunnits fötts och gått i pension sen sist: ”Går hårt för att vinna skytteligan”.

SR - 12 apr 21 kl. 11:35

Unikt vittne – militären skjuter mot allt som rör sig på gatorna

Invånarna i staden Bago vaknade till kraftiga explosioner och maskingevärs eld berättar vittnen. "Det första jag gjorde vara att slita barnen ur sängen och gömma dom längst in i huset" berättar en kvinna Över 80 personer ha dödats i staden under helgen enligt den lokala människorätts-organisationen AAPP. Anhöriga till dödade och saknade som försökt få besked om vad som hänt deras familjemedlemmar har möts av militärer som säger att dom måste betala för att få information Det är ökända 77.

Aftonbladet - 12 apr 21 kl. 11:17

Så blir århundradets vårdreform verklighet

▸ DEBATT Ebba Busch: Regionerna skrotas och erSätts av sex statligt styrda utförarorganisationer.

ÖstersundsPosten - 12 apr 21 kl. 10:01

Insändare: Varför ska busstorget bebyggas?

Planeringen av Gustav III:s torg har skötts i grunden totalt fel. Varför ska torget bebyggas? Det....

Dagens Media - 12 apr 21 kl. 09:17

TU vill se mediestödet skrotat

TU vill att presstödet skrotas och erSätts av ett nytt, teknikneutralt mediestöd..

Cornucopia - 12 apr 21 kl. 08:56

Dags stänga av fjärrvärmen till DN-huset?

Dagens Nyheter visar återigen att agendajournalistik, dvs åsikter istället för faktabaserad nyhetsrapportering, är tabloidens så kallade journalistik. Man försöker angripa biobränslen i skogen genom att exemplifiera med att gammal sovjetisk skräpskog i Baltikum är en liten del av de biobränslen som importeras till Sverige efter att DN:s agendajournalistik hindrat avverkningar av svensk skräpskog.Fem av dessa rundvedsstockar vrakades och gick till biobränsle Skog är förnyelsebart om den sköts rätt, t ex om i Sverige där vi återplanterar.

Supermiljöbloggen - 11 apr 21 kl. 14:07

Fordonsmarknaden går mot elektrifiering – nu även till tonerna av elektropop

ELEKTRIFIERAD FORDONSMARKNAD:: I snabb takt har vi nåtts av flera nyheter om hur olika fordonstillverkare ska övergå till att tillverka elbilar. För några veckor sedan var det Volvo som till 2030 ska övergå helt till att tillverka elektriska bilar och nu i veckan BMW som tillkännager att de till 2030 ska minska koldioxidutsläppen med minst en tredjedel och till 2023 erbjuda 25 elektrifierade modeller. Positivt, men det är fortfarande bättre för miljön att åka kollektivtrafik, cykel eller att gå, även om det märks mindre i media..

News55 - 11 apr 21 kl. 10:07

Val i Benin efter våldsam vecka

Väljare har börjat strömma till valurnorna i västafrikanska Benin som på söndagen utser president. Valet har föregåtts av en våldsam vecka med protester i flera oppositionsfästen. I staden Save i landets centrala delar öppnade säkerhetsstyrkor eld mot e….

Expressen - 11 apr 21 kl. 04:30

Det skrämmer hur Brynäs misskötts

Hade Lars Norén fortfarande varit i livet hade hans pjäs hetat ”Kaos är granne med Brynäs”..

GöteborgsPosten - 10 apr 21 kl. 05:00

Rätt av M att ställa hårda krav för att få bidrag

Att banta bidragen får dock inte leda till att människor Sätts på bar backe..

Länstidningen i Södertälje - 09 apr 21 kl. 20:15

Accesskortet fasas ut – ersätts med nytt SL-kort: ”Introduceras sannolikt i höst”

Ett nytt SL-kort är på gång och ska ersätta accesskortet, skriver mitti.se. – Det fungerar som....

Nyan - 09 apr 21 kl. 18:11

Sex nya covid-19-fall, 90 i karantän

Sex nya fall av covid-19 konstaterades i dag fredag. Det meddelar sjukvårdsdirektör Jeanette Pajunen. Alla sex är kopplade till tidigare smittkedjor.

SVT - 09 apr 21 kl. 17:38

Katastrofstöd till franska jordbrukare efter frosten

Vinskördar och flera andra odlingar är hotade på flera håll i Frankrike efter nätter med kyla och frost. Nu Sätts katastrofstöd in till de franska jordbrukarna, meddelar jordbruksministern Julien Denormandie..

UNT - 09 apr 21 kl. 14:15

Valborgsfirande ställs in – ersätts med digital kör

Valborgsfirandet vid Särstabadet i Knivsta ställs in. I stället ska våren firas med Knivstabornas egna digitala kör..

UNT - 09 apr 21 kl. 14:15

Valborgsfirande ställs in – ersätts med digital kör

Valborgsfirandet vid Särstabadet i Knivsta ställs in. I stället ska våren firas med Knivstabornas egna digitala kör..

UNT - 09 apr 21 kl. 14:15

Valborgsfirande ställs in – ersätts med digital kör

Valborgsfirandet vid Särstabadet i Knivsta ställs in. I stället ska våren firas med Knivstabornas egna digitala kör..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.