Sätts

Tuesday, 18 February, 20:57

Nyheter om Sätts

Sortering: Relevans | Senaste
Helsingborgs Dagblad - 29 jan 20 kl. 22:18

Tre begärs häktade efter batteriskandal

Tre personer begärs häktade för grovt miljöbrott i samband med att stora mängder batteriavfall dumpats i Kumla, Örebro och Eskilstuna. De tre männen är verksamma i olika företag och brottet ska ha begåtts mellan januari 2018 och december 2019. – Det är.

GöteborgsPosten - 29 jan 20 kl. 22:19

Tre begärs häktade efter batteriskandal

Tre personer begärs häktade för grovt miljöbrott i samband med att stora mängder batteriavfall dumpats i Kumla, Örebro och Eskilstuna. De tre männen är verksamma i olika företag och brottet ska ha begåtts mellan januari 2018 och december 2019..

Kristianstadsbladet - 29 jan 20 kl. 21:30

Väktare sätts in dygnet runt på akuten

Efter dödsskjutningen utsattes CSK:s akutmottagning för en hotfull stämning. Nu sätter sjukhuset in väktare dygnet runt på akuten, i avvaktan på att skalskyddet ska förstärkas..

SVT - 29 jan 20 kl. 21:03

Rapporter om rasism mot asiater efter coronautbrottet

Oron för att smittas av coronaviruset har lett till att människor med asiatisk bakgrund utSätts för rasism, rapporterar flera medier runt om i världen..

BT - 29 jan 20 kl. 15:27

Klart – nu sätts polisens nya övervakningskameror upp

Den nya lagen har trätt i kraft. Under våren kan polisen börja montera sina omdebatterade övervakningskameror i Borås. – Någonstans kring 55 stycken som det ser ut nu, säger lokalpolisområdeschef Tomas Stakeberg Jansson..

UNT - 29 jan 20 kl. 15:04

Konstmuseet håller öppet – trots radonvarning

Uppsala konstmuseum har inga planer på att stänga sin verksamhet, trots de alarmerande halterna av radon som uppmätts i delar av Uppsala slott..

Skånskan - 28 jan 20 kl. 13:48

Vill säkra i Tågarp

tågarp Trafiksäkerheten genom Tågarp har stötts och blötts i många år.Mycket trafik och tunga fordon innebär stor belastning. Åtgärder har gjorts, men mer måste till.

PrivataAffärer - 29 jan 20 kl. 12:22

Nent vill sälja produktionsbolag

De produktionsbolag inom Nent som Sätts upp på säljlistan är fokuserade på reality, dokumentärer, ”branded entertainment” samt event. Bland de berörda bolagen hittas bland andra Strix och Baluba. ”Försäljningen av dessa verksamheter kommer att ske under det första halvåret 2020”, skriver bolaget.

BT - 29 jan 20 kl. 00:33

Efter rånet i Ljung - företagarna sätter fokus på brottsförebyggande

Rånet mot Ica Nära i Ljung i helgen blev en påminnelse om att det gäller att vara beredd på allt som butiksägare. I februari ordnar näringslivsbolaget Fokus Herrljunga en lunch med fokus på brottsförebyggande och vad man ska tänka på om man utSätts för ett rån..

SR - 28 jan 20 kl. 23:51

Trump: Palestiniernas bästa och sista chans till en egen stat

USA:s president Donald Trump presenterade i kväll sin omfattande fredsplan för Mellanöstern. En plan som redan mötts av skarpa reaktioner..

SmålandsPosten - 28 jan 20 kl. 21:01

Sätt upp viltstängsel längs med riksvägen

En medborgare i Tingsryds kommun föreslår att det Sätts upp viltstängsel längs med riksväg 27 mellan Tingsryd och Väckelsång..

Skånskan - 28 jan 20 kl. 18:30

JK inleder ingen förundersökning

Skurup Justitiekanslern, JK, har beslutat att inte inleda någon förundersökning rörande förtal.
Det var en rektor som polisanmälde en politiker efter kritik i media.Rektor Mattias Liedholm på nybyggda Prästamosseskolan polisanmälde socialdemokraternas gruppledare, Magnus Alm (S), efter att han i media kritiserat den nye rektorn i pressen.

PrivataAffärer - 28 jan 20 kl. 13:00

Förvaltaren: Två svarta svanar på mindre än en månad

Trots stora börsuppgångar under det fjärde kvartalet påverkades börshumöret mycket lite av att USA dödade generalen och Irans starke man Soleimani den 3 januari. Sedan årets början har ett virus, coronaviruset, fått fäste i Hubeiprovinsen i centrala Kina och framförallt i staden Wuhan. Ett fåtal fall har hittills påträffats utanför Kina.

PrivataAffärer - 28 jan 20 kl. 08:40

En färsk köprek bland analyserna

ABG Sundal Collier höjer sin rekommendation för medicinteknikbolaget Arjo till köp från tidigare sälj. Riktkursen mer än fördubblas till 52 kr från 25 kr. Det framgår av Bloomberg.

NSD - 28 jan 20 kl. 05:30

Lokala sjuksköterskor ersätts med företag

Trots en hårt ansträngd ekonomi tar kommunen in dyrare sjuksköterskor från bemanningsföretag istället för pensionerade sköterskor från orten..

Kristianstadsbladet - 27 jan 20 kl. 21:00

Debatt: Klimatnödläge, nu – hur ska vi annars kunna se våra barn i ögonen?

Vi befinner oss i ett kritiskt läge. Det är januari 2020. Bränder härjar i Australien, översvämningar i Indonesien, Venedigs historiska kvarter riskerar att hamna under vatten och snön lyser med sin frånvaro i hela södra Sverige denna vinter.

GT - 27 jan 20 kl. 20:07

Medarbetare från Volvo sätts i karantän

Utbrottet av Coronaviruset i Wuhan i Kina har lett till konsekvenser för Göteborgs industrijättar.Göteborgsbolagen Volvo Cars, AB Volvo, SKF och Geelyägda Cevt sätter de medarbetare som varit i Kina i karantän, skriver GP.– De som har återvänt efter resor i Kina ombeds nu att jobba hemifrån i två veckor, säger Malin Willbro, presstalesperson hos Cevt, till tidningen..

SVT - 27 jan 20 kl. 19:38

FBI vill intervjua prins Andrew om Epstein – får inget svar

FBI har mötts av ”noll samarbete” när de har hört av sig för att intervjua prins Andrew om Epstein, säger åklagaren Geoffrey Berman, enligt tidningen New York Times..

Sydöstran - 27 jan 20 kl. 15:51

Fem anhållna för bedrägerier mot äldre

Malmöpolisen har gjort flera tillslag mot personer som misstänks ha utsatt äldre människor för brott. Fem män har gripits och är nu anhållna, meddelar polisen i Syd på en presskonferens. Brotten ska ha begåtts både i Blekinge, Skåne och Halland..

Polisen - 27 jan 20 kl. 15:52

Gods som kommer från brott i Dalarna eller Västmanland

Polisen i Ludvika har tagit gods i beslag som tros komma från brott som begåtts i Dalarna eller Västmanland..

PrivataAffärer - 27 jan 20 kl. 13:00

Virusoro slår hårt mot kinesisk konsumtion

Coronavirusets utbrott slår hårt mot den kinesiska ekonomin. Flygresorna har minskat med drygt 40 procent, liksom tågresandet. Totalt har transportsektorn minskat 25 procent, vilket bekräftas av Kinas vice transportminister Liu Xiaoming till CNBC.

DI - 26 jan 20 kl. 22:23

Vågade nischa sig – gör succé med flamsäkra arbetskläder

Två gånger om året utSätts hela säljkåren för skriftliga prov.  Med just höjd kunskapsnivå – samt egna innovationer och….

Aftonbladet - 26 jan 20 kl. 19:09

Riksrättsåklagare anklagar Trump för hot

▸ USA:s president Donald Trump har flitigt kommenterat den pågående riksrättsprocessen mot honom på Twitter..

Helsingborgs Dagblad - 26 jan 20 kl. 19:08

Riksrättsåklagare anklagar Trump för hot

USA:s president Donald Trump har flitigt kommenterat den pågående riksrättsprocessen mot honom på Twitter. På söndagen gick han till attack mot den politiske motståndare som blivit Demokraternas främste ansikte utåt i arbetet med att åtala presidenten..

UNT - 26 jan 20 kl. 19:08

Riksrättsåklagare anklagar Trump för hot

USA:s president Donald Trump har flitigt kommenterat den pågående riksrättsprocessen mot honom på Twitter..

Sydsvenskan - 26 jan 20 kl. 19:08

Riksrättsåklagare anklagar Trump för hot

USA:s president Donald Trump har flitigt kommenterat den pågående riksrättsprocessen mot honom på Twitter. På söndagen gick han till attack mot den politiske motståndare som blivit Demokraternas främste ansikte utåt i arbetet med att åtala presidenten..

GöteborgsPosten - 26 jan 20 kl. 19:10

Riksrättsåklagare anklagar Trump för hot

USA:s president Donald Trump har flitigt kommenterat den pågående riksrättsprocessen mot honom på Twitter. På söndagen gick han till attack mot den politiske motståndare som blivit Demokraternas främste ansikte utåt i arbetet med att åtala presidenten..

SR - 26 jan 20 kl. 16:05

Kindberg delgiven misstanke om mutbrott

Utredningen gäller misstänkta brott som ska ha begåtts under Daniel Kindbergs tid som vd i det kommunala bostadsbolaget Östersundshem..

SmålandsPosten - 26 jan 20 kl. 15:38

Förslag: Gratis vaccin till omsorgspersonal

Den politiska majoriteten S, M och KD i Tingsryd vill att omsorgspersonal ska få kostnadsfri influensavaccination. – Det skulle framför allt bli en vinst för äldre som utSätts mindre för smittspridning, säger Magnus Carlberg (S)..

Blekinge Läns tidning - 26 jan 20 kl. 10:04

Bye, bye, Britain – här är sagan om brexit

Det började som intern partitaktik i London och slutar som en svidande prestigeförlust för EU. Nu Sätts punkt i sagan om brexit. Eller?.

Sydöstran - 26 jan 20 kl. 10:04

Bye, bye, Britain – här är sagan om brexit

Det började som intern partitaktik i London och slutar som en svidande prestigeförlust för EU. Nu Sätts punkt i sagan om brexit. Eller?.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.