Berättar

Saturday, 08 May, 03:24

Nyheter om Berättar

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 9 timmar sedan

Tvillingsysterns stöd i Elin Kjos kamp mot cancern

Träningsprofilen Elin Kjos fick förra året diagnosen obotlig lungcancer.Nu Berättar hon och tvillingsystern om deras relation till varandra – och varför Ida Kjos också valde att raka av sig sitt hår.– Sen Elin fick sin diagnos så har vi kommit varandra ännu närmre, Berättar Ida Kjos..

Expressen - Igår: 17:47

Tuva och Olympia berättar – blev utsatta för samma våldtäktsman

”Andreas” dömdes för flera brutala våldtäkter. För första gången Berättar nu offren Tuva och Olympia om skräcken när de överfölls.Själv säger han om övergreppen:– Det var impulserna från festandet och drogerna.

Dagens Media - I förrgår: 07:22

Så lyckades Globalconnect tränga igenom bruset genom att ge kunden huvudrollen

Hur lyfter man bäst de företag som lyckats använda den digitala transformationen till sin fördel? Jo, man låter dem berätta om det själva. Next states vd Johan Åberg, Berättar om arbetet bakom kampanjen ”Den blomstrande kedjan”..

News55 - 1 timme sedan

Beordrar utredning efter polisens “massaker”

Vittnen Berättar om rena avrättningar. Minst 28 människor dödades i en av de blodigaste polisinsatserna någonsin i Rio de Janeiro och nu begär landets högsta domstol att ett par graverande filmer utreds. FN kräver också att tillslaget granskas i en ober….

Aftonbladet - 1 timme sedan

Beordrar utredning efter polisens "massaker"

▸ Vittnen Berättar om rena avrättningar. Minst 28 människor dödades i en av de blodigaste polisinsatserna någonsin i Rio….

Expressen - 5 timmar sedan

”Det tecknades att jag hånglade med Åkesson”

Ulf Kristersson har gjort en deal med Jimmie Åkesson om migrationspolitiken och kan bli statsminister.Men när Anna Kinberg Batra öppnade för samtal med SD slutade det med att hon tvingades att avgå som M-ledare.– Jag blev tecknad så att det såg ut som jag hånglade med Jimmie Åkesson på en parkbänk, Berättar hon i ”Lägg ut!

Expressen - 6 timmar sedan

Molly Sandén om sin okända lillebror

Under föräldrarnas skilsmässa fick Molly Sandén veta att hon hade en okänd halvbror.Nu släpper artisten en låt om honom. I sin nya bok ”Dom ska veta” Berättar Molly Sandén mer om sin tidigare okända lillebror..

Expressen - 7 timmar sedan

”Helt plötsligt stod han där i duschen”

I flera år tränade Bernie Lynch, 66, barn och ungdomar i Sverige.Nu står han åtalad i Kanada.Samtidigt Berättar ett av hockeytränarens offer nu för första gången om de sexuella övergreppen.

GT - 8 timmar sedan

Johnny Magnussons (M) besked: Lämnar politiken

Johnny Magnusson, M, regionstyrelsens ordförande i Västra Götaland, muckar efter 50 år i politikens tjänst Berättar han för DN.Han drar sig tillbaka i samband med valet nästa höst.– Jag avser att inte kandidera och kommer inte att stå på valsedeln, säger han till tidningen..

Expressen - 9 timmar sedan

Jonas Ludvigsson om hatet och hoten

Barnforskaren Jonas Ludvigsson har varit rädd för att någon ska ska honom eller hans familj.I en längre intervju med Svenska Dagbladet Berättar KI-professorn om påhoppen och hatet.– Jag har tänkt tanken flera gånger att någon kan komma hem till oss, säger han till tidningen..

Expressen - 9 timmar sedan

Öppnar för en flytt: ”Rör upp känslor”

IFK Norrköping har spelat på samma anrika arena sedan 1903.Nu kan det komma att ändras.I ett nyhetsbrev från styrelsen Berättar de att de kan flytta platsen på hemmaarenan..

Expressen - 9 timmar sedan

”Jag har motivation på ett helt nytt sätt”

Han är en av världens bästa och numera bär han svenska Ninjas in Pyjamas färger.Dev1ce Berättar för SportExpressen om första tiden i laget, skillnaderna mot Astralis och kommande debuten i Flashpoint.– Är man inte lite spänd när man spelar matcher så tror jag man har tappat det lite, säger han..

Expressen Dina Pengar - 11 timmar sedan

SAS tidigare vd om svåra familjetragedin

SAS tidigare vd Jan Carlzon, 79, är bokaktuell med en uppföljare till den internationella succén ”Riv pyramiderna”. I en intervju med Dagens industri Berättar han om de motgångar och den familjetragedi som fått ta stor plats i den nya boken ”Se människan”.  .

Expressen - 12 timmar sedan

Regeln kan ändras – efter heta debatten

En norsk regel stoppar Therese Johaug och hennes landslagskompisar att träna i simulerad höghöjd.Men nu ser regeln ut att skrotas – efter en infekterad debatt.– Jag förstår att de vill få bort förbudet, säger Sveriges landslagschef Anders Byström.

PrivataAffärer - 12 timmar sedan

Säkra din ekonomi med investeringsmetaller

Som ledande återförsäljare av ädelmetaller och valuta i norra Europa har Tavex stenkoll på ädelmetallpriserna och deras utveckling. Sedan pandemin tog fart i mars 2020 har priserna för guld och silver skjutit i höjden. Osäkerhet, låga räntor och hög efterfrågan ligger bakom stegringen.

SVT - 15 timmar sedan

Krigsscener vid blodigt knarktillslag i Rio de Janeiro

Vittnen Berättar om explosioner, omfattande skottlossning och blodspillan. En omfattande polisinsats mot knarkhandlare i ett slumområde i Rio de Janeiro slutade med minst 25 människors död, varav en var polis. Det uppges vara den dödligaste polisinsatsen i delstaten på 16 år..

Vestmanlands Läns Tidning - 15 timmar sedan

Meriterad duo lämnar IFK – går till VSK:s satsning

IFK Västerås tappar två rutinerade namn till nysatsande VSK i division 3. Det Berättar IFK:s....

SR - 16 timmar sedan

Ny dokumentär skildrar den sista estradören Sven-Bertil Taube

I en ny P2 dokumentär om Sven Bertil Taube Berättar han om sin uppväxt och sina dryga 70 år som trubadur, sångare och skådespelare. ”På Sjösala hade vi en altan mot öster och där gick solen upp. Där låg jag och kände solen som då steg upp över – som det står i visan – Orrbergets topp”, minns han i dokumentären.

GöteborgsPosten - 16 timmar sedan

Rapport om dödsfall i covid-19 klar

I juni 2020 fick Socialstyrelsen i uppdrag av regeringen att analysera hur dödsfall kopplat till covid-19 rapporteras i Sverige och andra länder. Den rapporten är nu färdig, Berättar socialminister Lena Hallengren (S) på en pressträff..

SVT - 19 timmar sedan

Ludvigsson avslöjar taktiken i storloppen

Den svenska cykelstjärnan Tobias Ludvigsson Berättar hur cykelstallens taktik ser i de stora etapploppen som Giro d'Italia och Tour de France..

News55 - 20 timmar sedan

Rapport om dödsfall i covid-19 klar

I juni 2020 fick Socialstyrelsen i uppdrag av regeringen att analysera hur dödsfall kopplat till covid-19 rapporteras i Sverige och andra länder. Den rapporten är nu färdig, Berättar socialminister Lena Hallengren (S) på en pressträff. – Socialstyrelsen….

Jönköpingsnytt - 20 timmar sedan

Filip Ahl lockades av en comeback i HV71 – berättar om valet att stanna i Europa: ”Jag vet att HV kommer gå all in framöver”

Filip Ahl, 23, fortsätter sin ishockeykarriär i ligan ICEHL men byter Slovakien mot Tjeckien.....

Dalarnas tidningar - 20 timmar sedan

Calle Halfvarsson har flyttat ihop med kärleken – och skaffat katt: "Det går bra"

Calle Halfvarsson, 32, är sambo igen. Och har blivit med katt. – Frans, "Frasse", Berättar....

DalaDemokraten - 20 timmar sedan

Calle Halfvarsson har flyttat ihop med kärleken – och skaffat katt: "Det går bra"

Calle Halfvarsson, 32, är sambo igen. Och har blivit med katt. – Frans, "Frasse", Berättar....

Jönköpingsnytt - 20 timmar sedan

Filip Ahl berättar om valet att stanna utomlands: ”Var absolut sugen på att spela för HV”

Filip Ahl, 23, fortsätter sin ishockeykarriär i ligan ICEHL men byter Slovakien mot Tjeckien.....

Expressen - 20 timmar sedan

Kjell Bergqvists sorg – vännen Sven  Wollter dog efter inspelningen

Kjell Bergqvist, 68, firar femtio år som skådespelare, och har svårt att förstå hur allt kunnat svischa i väg så. Tiden gör saker med oss, och efter ett blankt nej för för femton år, så blev det nu en andra säsong av ”Mäklarna”.Men den efterlängtade återföreningen fick ett sorgligt avslut i och med Sven Wollters bortgång.

GöteborgsPosten - 20 timmar sedan

Krigsscener vid blodigt knarktillslag i Rio

Vittnen Berättar om explosioner, omfattande skottlossning och blodspillan. En omfattande polisinsats mot knarkhandlare i ett slumområde i Rio de Janeiro slutade med minst 25 människors död, varav en var polis..

Expressen - 21 timmar sedan

Mia Skäringer öppnar sitt innersta: Avslöjar mörkret i ny bok

Mia Skäringer öppnar sitt innersta: Snart släpper hon boken ”Maria – En kvinnlig komikers dagbok”. I den Berättar hon om mörkret – men också ljuset. – Bakom en kvinnlig komiker finns alkoholproblem och ensamhet, depressioner och självförakt, säger Mia Skäringer på Instagram.

Expressen - 22 timmar sedan

Viktoria Tolstoys stöd från maken i svåra krisen

Viktoria Tolstoy har under hela sitt vuxna liv turnerat och mött publiken, något hon själv beskriver som ett drömliv. När coronapandemin slog till hade hon precis släppt sin senaste skiva och var redo att ge sig ut på turné – men så stoppades allt.Nu Berättar jazzsångaren om den tuffa tiden och hur hon och maken, som också är musiker, har funnit stöd hos varandra.

Aftonbladet - Igår: 18:15

Nya avslöjanden om prinsessan Diana

▸ Sju timmars inspelade samtal med prinsessan Diana ska bli ny dokumentär. Vi Berättar om två dramatiska händelser som kommer vara med i filmen. Dessutom får du veta allt om den nya dokumentär som ska analysera vartenda ord och varje gest från Harry och Meghan från intervjun med Oprah Winfrey i jakten på lögner.

SvD - Igår: 17:15

Kulturgärning att denna film går upp på bio

I fylligt måleriska bilder Berättar amerikanska regissören Kelly Reichardt om två fattiglappar i 1820-tales Oregon. En enkel grundpremiss – men ”First cow” är långt ifrån en simpel film..

GT - Igår: 17:01

Kevin Yakob: ”Jag fick mig en tankeställare”

Kevin Yakob, 20, kan vara på väg mot sitt stora genombrott.En förklaring till att utvecklingskurvan pekar uppåt: Stort fokus på kost och träning.– Jag fick mig en tankeställare, Berättar Blåvitt-spelaren i senaste avsnittet av BBpodd..

Expressen - Igår: 15:42

”Han ville ha reda på allt – inte minst om Blåvitt”

Bertil ”Bebben” Johansson var engagerad i sitt Blåvitt in i det sista.När han i söndags fick höra av sin hustru Solveig att Halmstads BK tagit ledningen med 1–0 reagerade han direkt.– Då sa Bertil ”det är då märkvärdigt att dom måste släppa in ett mål med en gång så att dom får uppförsbacke”, Berättar Solveig..

Expressen - Igår: 12:42

Norska stjärnan talar ut för första gången

Ingvild Flugstad Östberg tvingades ställa in hela förra säsongen på grund av hälsoproblem.Efter nio månader bryter norskan tystnaden och Berättar om mardrömsbeskedet.– Det är så klart det sista du vill höra, säger Östberg till NRK..

Vestmanlands Läns Tidning - Igår: 10:13

VSK-talangen berättar om avgörande beslutet: ”Nu fick man belöningen”

I lördags debuterade VSK-talangen Anders Hellblom i superettan när han byttes in mot Örgryte. För....

Nyan - Igår: 08:05

Grillbrand släcktes av kökspersonal

En mindre brand uppstod i grillen i köket till restaurang Indigo i Mariehamn på torsdagsmorgonen. Larmet kom in till alarmcentralen klockan 8.08.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.