Berättar

Monday, 01 June, 23:42

Nyheter om Berättar

Sortering: Relevans | Senaste
Vestmanlands Läns Tidning - 13 maj 20 kl. 16:00

Det blir kollo – men inte för alla: ”Jag ringer runt och berättar vilka som måste avstå”

Några barn på Lövudden får byta period. Andra på Västeråsgården förlorar den plats de blivit....

Expressen - 13 maj 20 kl. 15:22

Skandiamannens villa genomsökt av polisen

Skandiamannens villa i Täby har genomsökts av polisen, uppger SVT Nyheter. Kring årsskiftet var polisen på plats. – De sökte efter spår av vapen, Berättar den nuvarande ägaren för kanalen.

Expressen - 13 maj 20 kl. 13:52

Merja blev ensam med åtta rätt på V86-spelet

I april blev hon ensam med åtta rätt på V86. Nu Berättar Merja Olsson om den osannolika succén i programmet ”Hans G på Vinnarturné”. – Vi började tjoa och gapa, tårarna rann, säger hon i programmet.

SVT - 13 maj 20 kl. 12:56

Polisen har sökt igenom Skandiamannens Täbyvilla

Så sent som runt årsskiftet besökte två palme-utredare den villa i Täby där den så kallade Skandiamannen bodde under tiden för Palmemordet. – De sökte efter spår av vapen, Berättar den nuvarande ägaren för SVT..

DN - 13 maj 20 kl. 13:08

Systern: Han bevakade Wilma via gps

Anhöriga Berättar i förhör om 17-åringens relation med den åtalade..

Dagensanalys.se - 13 maj 20 kl. 13:14

Webbinar om medievanor med Nordicom

Den 29 maj 2020 presenterar Nordicom vid Göteborgs universitet resultaten från 2019 års Mediebarometer, den årliga undersökningen av den svenska befolkningens medievanor. De viktigaste resultaten från Mediebarometern 2019 presenteras vid ett webbinarium den 29 maj mellan kl. 13:00 och ca 14:30.

Länstidningen i Södertälje - 13 maj 20 kl. 13:00

LIVE TV: 3 460 döda med corona i Sverige – se Folkhälsomyndighetens pressträff

3 460 personer med covid-19 har nu dött i Sverige Berättar Anders Tegnell på onsdagens....

Kristianstadsbladet - 13 maj 20 kl. 12:14

Skåne: Kriminella spolar ner narkotika i toan

När polisen Berättar att de ska slå till mot kriminella i Malmö agerar måltavlorna. Genom att göra sig av med narkotikan i toaletten. – Det spolas ner rätt frekvent med narkotika i våra avlopp, säger Stefan Sintéus, polismästare i Malmö..

YA - 13 maj 20 kl. 12:14

Skåne: Kriminella spolar ner narkotika i toan

När polisen Berättar att de ska slå till mot kriminella i Malmö agerar måltavlorna. Genom att göra sig av med narkotikan i toaletten. – Det spolas ner rätt frekvent med narkotika i våra avlopp, säger Stefan Sintéus, polismästare i Malmö..

Kristianstadsbladet - 13 maj 20 kl. 10:58

Kriminella spolar ner narkotika i toan

När polisen Berättar att de ska slå till mot kriminella i Malmö agerar måltavlorna. Genom att göra sig av med narkotikan i toaletten..

YA - 13 maj 20 kl. 10:58

Kriminella spolar ner narkotika i toan

När polisen Berättar att de ska slå till mot kriminella i Malmö agerar måltavlorna. Genom att göra sig av med narkotikan i toaletten..

Dagens Media - 13 maj 20 kl. 11:06

TV4:s Casten Almqvist: ”Champions League har länge stått högst upp på listan”

Köpet av rättigheterna till Champions League är det första exemplet på den nya riktningen för TV4 och C More, Berättar TV4 Medias vd Casten Almqvist..

Aftonbladet - 13 maj 20 kl. 11:11

Merja: ”Tårarna rann – det var helt otroligt”

▸ Berättar i tv om galna miljonkvällen i hemmet: ✓ Upplevelsen ✓ Firandet ✓ Glädjen: ”Ofattbart”.

Expressen - 13 maj 20 kl. 10:17

JUST NU: Polisen håller pressträff om Rimfrost

Polisen Berättar om den trygghetsmätning som gjorts inom ramen för operation Rimfrost. De förväntas ge information om pågående operationen samt polisens arbete efter slutet av satsningen.Presskonferensen börjar klockan 10.

Aftonbladet - 13 maj 20 kl. 10:38

Kriminella spolar ner narkotika i toan

▸ När polisen Berättar att de ska slå till mot kriminella i Malmö agerar måltavlorna..

Expressen - 13 maj 20 kl. 08:00

Suzanne Axells saknad – efter livslånga vännens död i corona

Tv-profilen Suzanne Axell förlorade nyligen en livslång vän i coronapandemin.Efter ett känslosamt inlägg på Instagram Berättar hon nu mer om den stora saknaden efter 84-åriga Britta.– Jag hade önskat att jag hade fått vara med sista juli när Britta skulle fira 85.

Världen Idag - 13 maj 20 kl. 00:00

Är du profet, präst och kung i din bransch eller på ditt arbete?

I 1 Korintierbrevet 3:16–17, som handlar om Guds medarbetare, säger Paulus: ”Vet ni inte att ni är Guds tempel och att Guds Ande bor i er? Om någon fördärvar Guds tempel ska Gud fördärva honom. Guds tempel är heligt, och det templet är ni.

Expressen - 13 maj 20 kl. 05:00

Bianca Ingrossos tvekan om barn – efter löftet till sig själv

Bianca Ingrosso och kärleken Phillipe Cohen bor tillsammans i hennes lägenhet, och under coronatider lämnar de knappt hemmet.Nu Berättar ”Wahlgrens värld”-profilen om sambolivet – och funderingar kring att skaffa barn.– Är jag redo för det?

Kristianstadsbladet - 13 maj 20 kl. 05:00

”Det här vållar stor oro”

Att tvingas byta läkare och kontaktsjuksköterska när man är mitt uppe i en livsavgörande behandling vållar stress, oro och otrygghet. Det Berättar några patienter som har prostatacancer..

PrivataAffärer - 12 maj 20 kl. 10:32

Ny teknik för maximerad avkastning

Fondrobotat har funnits i Sverige i drygt tre år (och ungefär tio år i USA). Fundler var en av de första som lanserades i Sverige, och har idag över 47 000 användare.  Fördelen med fondrobotar är enkelheten.

Blekinge Läns tidning - 13 maj 20 kl. 03:00

Hennes premiär ställdes in

I Mörrum finns ett lusthus som i år skulle få besök av konstintresserade personer från hela Blekinge, var det tänkt. Men det blev ju ingen konstrunda i år. Eva Jeding Persson målar vidare och Berättar..

Expressen - 12 maj 20 kl. 08:48

Kristina Lugns skräck: ”Hemskt obehagligt”

Kristina Lugn kände sig utsatt för mordhot och en hatkampanj under den uppslitande fejden i Svenska Akademien.– Det kommer mordhot, då blir man väldigt rädd, sade hon i maj 2018 när striden rasade som värst.Expressen har fått tillgång till en aldrig tidigare publicerad intervju där författaren Berättar öppenhjärtigt om rädslan för hoten – samtidigt som vänner Berättar hur viktig gemenskapen i Akademien var för henne..

Expressen - 12 maj 20 kl. 21:23

Influencerns rädsla efter hoten på nätet

Vloggaren och influencern Amanda Lundgren har över 200 000 följare på Youtube.Men med följarskaran har också näthatet kommit.– Förra året valde jag att göra bröstförstoring och gå ut med det offentligt och i och med det har jag fått otroligt mycket hat, Berättar hon i tisdagens avsnitt av ”Trolljägarna”.

SR - 12 maj 20 kl. 20:09

Brist på säsongsarbetare – kan inte lämna sina hemländer

Det saknas fortfarande utländska säsongsarbetare i det svenska lantbruket. Nu är problemet att de inte kan lämna sina hemländer i Östeuropa. Det Berättar trädgårdsodlaren Marcus Söderlind i Habo..

GöteborgsPosten - 12 maj 20 kl. 20:28

PL-profilen avslöjar missbruk i tv: ”Drack 35 öl i veckan”

Paul Merson har bränt 70 miljoner på alkohol, spel och droger, Berättar han själv.

Expressen - 12 maj 20 kl. 18:08

Förvåningen efter de läckta bilderna i SVT

Åsikterna om Stina Nilssons val att byta från längdåkning till skidskytte har varit många. Och nu har 26-åringen själv gjort ett medvetet val för att undvika kritiken. – Jag vill inte veta vad andra människor tycker om mig, säger Nilsson som också Berättar om tv-bilderna som läckte ut och att hon inte har stängt dörren för att tävla i längdskidåkning redan i vinter.

BT - 12 maj 20 kl. 16:50

”Det värsta var nog att han fick ligga ensam och dö”

Hennes föräldrar var samtidigt inlagda på Säs för covid-19. Men medan mamman tillfrisknade, dog hennes pappa. Nu Berättar ulricehamnaren Stina Nylin om hur pandemin tog hennes pappa ifrån henne..

Expressen - 12 maj 20 kl. 15:49

”Jag älskar filosofi – jag läser mycket”

Alexander Isak har gjort 14 mål och slagit igenom i Real Sociedad den här säsongen.Nu Berättar han om en av nycklarna till succén.– Jag älskar filosofi och läser mycket om stoicismen, säger Isak till France Football..

SmålandsPosten - 12 maj 20 kl. 15:01

Affärsliv: Nya Växjörestaurangen: ”Allt är redo för öppning”

Snabbmatskedjan KFC skulle öppna sin nya Växjörestaurang i mars – men coronakrisen kom emellan. – Allt står redo för öppning, Berättar marknadschefen..

SVT - 12 maj 20 kl. 15:29

Nilsson: ”Kände att jag hade hjärtat någon annanstans”

Redan efter OS i Pyeongchang började tanken på att byta till skidskytte locka Stina Nilsson. Det Berättar den före detta längskidåkaren för SVT Sport. – Jag kände ändå att jag hade hjärtat någon annanstans, säger Stina Nilsson..

Expressen - 12 maj 20 kl. 12:43

Utsatta kvinnans kritik: ”Vill tysta ned det här”

En person med kopplingar till Svenska ishockeyförbundet har åtalats för sexuellt ofredande.I förundersökningen Berättar den utsatta kvinnan om händelsen - och hennes besvikelse över efterspelet.I polisförhör säger kvinnan att hon ”får en stark känsla av att arbetsgivaren vill tysta ned det inträffade”..

Aftonbladet - 12 maj 20 kl. 12:50

Vittnets sms: Åt helvete inte okej

▸ Berättar detaljer om vad som hände vid Tre Kronor-matchen: ”Då ballar jag ur”.

Expressen - 12 maj 20 kl. 13:00

Rapaces äktenskapsproblem med frun: ”Två känslomonster”

Efter att ha känt henne i nio månader gifte sig skådespelaren Ola Rapace med frun Sonja Jawo i maj förra året.Nu Berättar han om parets balansgång i äktenskapet, och hur de kämpar med sina starka känslor, i podcasten ”Nemo möter en vän”.– Vi har svårt att hitta en balans i vårt förhållande, för det är två känslomonster, säger Ola Rapace i podcasten..

Världen Idag - 12 maj 20 kl. 12:10

Oklarheterna i kombination med lögner och halvsanningar blev ett vapen mot västvärlden.

”Jag gillar att titta på de där dokumentärerna om Hitlers flykt till Sydamerika”, är sådant jag nu har hört lite väl många gånger.  När man som undertecknad arbetar med historia, särskilt andra världskriget, är det inte så konstigt att folk Berättar vad de mest uppskattar att få ta del av inom ämnet. Men nu måste jag säga att jag har fått nog av vilseledande budskap, och särskilt de tv-bolag som sprider dem.

GT - 12 maj 20 kl. 10:50

”Skulle inte säga att vi är vänner…”

Angelica Bengtsson, 26, och Oscar Vestlund, 27, har gått isär.Nu Berättar ex-pojkvännen att han tog uppbrottet från stavhoppsstjärnan hårt.– Jag skulle inte säga att vi är vänner.

Vestmanlands Läns Tidning - 12 maj 20 kl. 11:00

”Cykelbanan är inte säker” – mannen bakom den vita spökcykeln berättar

”Jag fick bara en ingivelse. Jag känner till sex cyklister som har blivit påkörda i just den....

Dagensanalys.se - 12 maj 20 kl. 08:41

Så säljer Volvo Cars fler bilar med digital marknadsföring

Robert Kalinagil, som är digital marketing manager på Volvo Cars i Sverige, gästar podcasten Digital Marknadsföring med Tony Hammarlund och Berättar om hur företaget arbetar med digital marknadsföring. Volvo Cars är ett av Sveriges starkaste varumärken med 99 procents varumärkeskännedom och har omkring 20 procent av den svenska bilmarknaden. Och företaget fortsätter satsa för att behålla sin position.

Expressen - 12 maj 20 kl. 07:00

Löwengrips sågning efter miljonkraschen

Isabella Löwengrip kunde tjäna en kvarts miljon kronor på ett enda reklamsamarbete – men sen gick allt utför.Nu Berättar influencer-profilen om kraschen, och varför livsstilsändringen inte stör henne.– Allt jag haft innan var bara stora drömmar, utan verklighetsförankring, säger hon i SvD Näringsliv..

Expressen - 11 maj 20 kl. 12:59

Modellens skräck – fastnade i båtdrama

Fotograferingen hade kunnat sluta riktigt illa för danska supermodellen Helena Christensen.I en intervju med The Times Berättar hon om gången då båten hon fotades på gick sönder – mitt på Indiska Oceanen.Nästan helt utan mat, i ett hav full med hajar Berättar hon om en nära döden-upplevelse..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.