E24 > Ekonomi

Wednesday, 04 October, 02:36

E24 - 29 maj 23 kl. 08:26

Googles vd: ”Köper helt enkelt inte den åsikten”Googles vd Sundar Pichai håller inte med om att företaget hamnat på efterkälken i AI-utvecklingen – men oroas ändå för framtiden. Vid ett möte med journalister i Silicon Valley understryker han att vi inte vet hur vi skapar säker AI-teknik.– Jag tror inte att vi har alla svar i dag..
Läs mer på E24
Läs mer om:
Sundar Pichai, AI, Silicon Valley

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Googlesvd , Köper, helt, enkeltinte den , åsikten

Fler nyheter från E24

E24 - 5 timmar sedan

"Katastrofalt" besked för SAS-aktieägarna

SAS-aktien avnoteras från börsen.137 000 svenskar får nu se sitt värde gå upp i rök.”Katastrofalt”, enligt Aktiespararnas vd Joacim Olsson..

E24 - 11 timmar sedan

Näringslivet efterlyser en kraftsamling mot gängen

Tryggheten i Sverige måste försvaras. Det anser Marcus Wallenberg och andra höjdare inom näringslivet som nu vill kraftsamla tillsammans med staten för att möta både militära och kriminella hot. .

E24 - Igår: 17:02

Alectas ordförande Ingrid Bonde lämnar

Alectas styrelseordförande Ingrid Bonde lämnar sin post med omedelbar verkan, meddelar pensionsjätten..

E24 - Igår: 17:00

Plötsligt stopp för Thedéens krontrick

Förstärkningen av svenska kronan kom av sig på måndagen, efter publiceringen av Riksbankens protokoll. Valutabedömare vill också se uthållig styrka från den svenska valutan för att tala om ett trendbrott, och pekar på USA som nyckeln..

E24 - Igår: 09:37

Pandemieffekt bakom fordonslyft

Antalet nyregistreringar gällande personbilar ökade markant i september. Förklaringen är dock främst historiskt stora orderböcker, enligt branschorganisationen Mobility Sweden..

E24 - Igår: 05:52

Tobaksjätten: Cigaretter hör hemma på museum

Tobaksjätten Philip Morris säger sig vilja fimpa cigaretterna och siktar på att bli ett helt ”rökfritt” i framtiden. I planen lyfts Sverige fram som föregångsland. .

E24 - I förrgår: 08:55

Svaga kronan gör Nobelpriset allt mindre värt

Den svaga kronan slår hårt mot årets Nobelpristagare.Trots att årets prissumma är högre än någonsin är priset värt mindre för utländska pristagare än vad det var för 20 år sedan..

E24 - 01 okt 23 kl. 00:15

Bostadsjätten tredubblar hyran – via Airbnb

Det kan bli ett fondbolag som förtätar på Brommaplan sedan JM Bostad kastat in handduken. Till veckans bostadsnyheter hör även dyrare fjärrvärme och ett trick som ger skyhög hyra..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.