GlobeNewswire > Ekonomi

Saturday, 03 June, 07:01

GlobeNewswire - 24 mar 23 kl. 10:00

HMS Networks publicerar årsredovisning för 2022HMS Networks årsredovisning för 2022 finns nu tillgänglig på koncernens hemsida: www.hms-networks.com. Tryckt version av årsredovisningen kommer finnas tillgänglig i mitten av april. Beställning sker genom att skicka ett mejl till reception@hms.
Läs mer på GlobeNewswire
Läs mer om:
HMS Networks, HMS, European Single Electronic Format, ESEF, CEO Staffan Dahlström, CFO Joakim Nideborn, HMS Networks AB, CET, ICT, Anybus, Intesis, Halmstad, Ravensburg, Bilbao, Tyskland, USA, Förenade Arabemiraten, UAE, MSEK, NASDAQ OMX, Stockholm, Large Cap, Telecommunications, HMS Networks AB Årsredovisning, PRM, HMS Årsredovisning

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: HMS, Networks, publicerar, årsredovisningför , 2022

Fler nyheter från GlobeNewswire

GlobeNewswire - 14 timmar sedan

Kommuniké från årsstämma i Cortus Energy AB (publ)

Idag, den 2 juni 2023, hölls årsstämma i Cortus Energy AB (publ). Nedan följer en sammanfattning av de beslut som fattades. Samtliga beslut fattades enhälligt.

GlobeNewswire - 20 timmar sedan

Terranet påskyndar sin mjukvaruutveckling genom att simulera trafikolyckor med autonoma fordon i ett virtuellt system

Parallellt med testerna i fysisk labbmiljö av förarstödsystemet BlincVision, sätter Terranet upp en avancerad virtuell miljö för att kunna testa hur systemet reagerar i olika trafiksituationer. -Innan vi ger oss ut i trafiken med ett testfordon vill vi analysera olika kritiska förarsituationer i en virtuell testmiljö. Genom att använda en professionell simuleringsplattform kan vi validera prestandan för varje komponent av BlincVision under realistiska förhållanden och därmed påskynda vår hård- och mjukvaruutveckling, säger Nihat Küçük, CTO på Terranet.

GlobeNewswire - 21 timmar sedan

Corline Biomedical AB: Kardium behandlar första USA-patienterna i registreringsgrundande studie med CHS™-coatad kateter

Corlines kund Kardium meddelar att de första USA-baserade patienterna erhållit behandling med bolagets Globe®-kateter mot hjärtarytmi. Ingreppet utgör också första gången som Corline CHS™-yta används kliniskt i USA. Patienterna behandlades av personal på Mount Sinai-sjukhuset i New York och är en del av PULSAR-studien som kommer att ligga till grund för registrering och kommersialisering av Kardiums Globe® PF‑system för behandling av hjärtarytmi med hjälp av ablationsterapi.

GlobeNewswire - Igår: 16:02

HMS Networks stärker koncernledningen – rekryterar COO

HMS Networks AB (publ) har rekryterat Richard Skog som Chief Operating Officer och medlem av HMS koncernledning. För att ytterligare stärka HMS i tillväxtresan utökas koncernledningen till att även innefatta den nya rollen COO, som kommer ha övergripande ansvar för HMS supply chain, IT och hållbarhet. Richard Skog har lång erfarenhet av ledande positioner i industriella bolag som tillhandahåller tjänster inom elektroniktillverkning och kommer senast från GPV Sweden där han verkat som tillförordnad verkställande direktör.

GlobeNewswire - Igår: 12:20

Styrelsen för PolyPlank AB beslutar genomföra företrädesemission om 12 MSEK samt upptar brygglån

PolyPlank AB (”PolyPlank” eller ”Bolaget”) meddelar att styrelsen, med stöd av bemyndigandet från årsstämman 2023, har beslutat att genomföra en nyemission av aktier där även allmänheten ges möjlighet att delta. Givet att företrädesemissionen fulltecknas tillförs Bolaget 12 MSEK före emissionskostnader. Inför företrädesemissionen har befintliga aktieägare lämnat teckningsförbindelser om totalt 4,6 MSEK (motsvarande 38 procent av emissionsvolymen).

GlobeNewswire - Igår: 10:00

Substansvärdet den 31 maj 2023

Den 31 maj 2023 var substansvärdet 298 kronor per aktie. Sista stängningskurs den 31 maj 2023 var 292,00 kronor för A-aktien och 290,10 kronor för C-aktien.
Stockholm den 1 juni 2023 AB INDUSTRIVÄRDEN (publ)
För ytterligare information kontakta: Sverker Sivall, Kommunikations- och hållbarhetschef, telefon 08-666 64 00
Informationen lämnades för offentliggörande den 1 juni 2023 kl.

GlobeNewswire - Igår: 08:30

Medlemmar i styrelse och ledning för Terranet avser att teckna i den pågående företrädesemissionen

EJ FÖR OFFENTLIGGÖRANDE, PUBLICERING ELLER DISTRIBUTION, DIREKT ELLER INDIREKT, I ELLER TILL USA, AUSTRALIEN, KANADA, NYA ZEELAND, HONGKONG, JAPAN, SINGAPORE, SYDAFRIKA, SYDKOREA ELLER NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR DISTRIBUTION AV DETTA PRESSMEDDELANDE INTE SKULLE VARA FÖRENLIG MED TILLÄMPLIGA FÖRESKRIFTER. VÄNLIGEN SE VIKTIG INFORMATION I SLUTET AV PRESSMEDDELANDET. Medlemmar av Terranet ABs styrelse och ledning avser att teckna i den pågående företrädesemissionen.

GlobeNewswire - Igår: 08:00

Kallelse till årsstämma i Anoto Group AB (publ)

Aktieägarna i Anoto Group AB (publ) (“Bolaget”), kallas härmed till årsstämma att äga rum fredagen den 30 juni 2023 kl. 10.00 i Setterwalls Advokatbyrås lokaler med adress Sturegatan 10 i Stockholm.

GlobeNewswire - Igår: 08:00

Den tredje konverteringsperioden för konvertibler av serie KV2 inleds idag och konverteringskursen har fastställts till 0,10 SEK

PRESSMEDDELANDE                                 Stockholm, torsdag den 1 juni 2023 Cortus Energy AB (”Cortus Energy” eller “Bolaget”) genomförde under tredje kvartalet 2022 en företrädesemission bestående av konvertibler av serie KV2 och teckningsoptioner av serie TO10. Konverteringskursen per konvertibel ska fastställas till 70 procent av den volymvägda genomsnittskursen i Bolagets aktie på Nasdaq First North Growth Market under mätperioden från och med den 17 maj 2023 till och med den 31 maj 2023, dock lägst 0,10 SEK och högst 0,40 SEK. Den volymvägda genomsnittskursen i Bolagets aktie uppgick under mätperioden till cirka 0,14 SEK och således är konverteringskursen fastställd till 0,10 SEK.

GlobeNewswire - I förrgår: 07:00

Aktias placeringsutsikt: Ränteplaceringar har gjort comeback, utsikterna för aktiemarknaden är osäkra

Pressmeddelande
Aktia Abp
1.6.2023 kl.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.