GlobeNewswire > Ekonomi

Friday, 25 June, 03:51

GlobeNewswire - 17 maj 21 kl. 23:30

NAXS styrelse kommer på begäran av huvudägaren att kalla till extra bolagsstämma för att ersätta hela styrelsenStyrelsen i NAXS AB (”Bolaget”) har mottagit ett brev från QVT Financial LP, å Tompkins Square Park S.à.r.l. vägnar, som innehar 68,2 % av aktierna i Bolaget, i vilket det begärs att styrelsen kallar till en extra bolagsstämma i syfte att ersätta styrelsen i sin helhet.
Läs mer på GlobeNewswire
Läs mer om:
NAXS, NAXS AB,  QVT Financial LP, Tompkins Square Park, Bolaget, Svantesson, Vdtelefon, EU, CET, Org, StockholmTel, Nasdaq Stockholm

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Fler nyheter från GlobeNewswire

GlobeNewswire - 9 timmar sedan

Atari avser att ansöka om avnotering från Nasdaq First North Growth Market Stockholm

Atari avser att ansöka om avnotering från Nasdaq First North Growth Market Stockholm Paris 24 juni 2021 – Atari SA, ("Atari" eller "Bolaget") avser att ansöka om avnotering av Bolagets svenska depåbevis (SDB), som för närvarande handlas på Nasdaq First North Growth Market. Den formella ansökan om avnotering kommer dock att lämnas in till Nasdaq Stockholm tidigast tre månader från i dag. Vid beslut om avnotering av Bolagets SDB har styrelsen tagit i beaktande utvecklingen av handeln sedan Bolaget noterade sina SDB på Nasdaq First North Growth Market i april 2019, den låga handelsvolymen i SDB samt det låga antalet nuvarande innehavare av SDB mot bakgrund av Bolagets ursprungliga mål att utveckla en aktiv och växande aktieägarbas i Norden.

GlobeNewswire - 11 timmar sedan

Klövern ansöker om avnotering av bolagets aktier och utser ny VD

Styrelsen i Klövern AB (publ) (”Klövern”) ansöker om avnotering av Klöverns aktier från Nasdaq Stockholm. Eva Landén har utsetts till ny VD för Klövern.
Corem Property Group AB (publ) (”Corem”) lämnade den 29 mars 2021 ett offentligt uppköpserbjudande till aktieägarna i Klövern.

GlobeNewswire - 12 timmar sedan

Lundin Energy AB:s valberedning

Lundin Energy AB (Lundin Energy) meddelar sammansättningen av valberedningen inför årsstämman 2022 som äger rum den 31 mars 2022 i Stockholm.
Valberedningen har konstituerats med följande ledamöter: Oskar Börjesson (Livförsäkringsbolaget Skandia, ömsesidigt)Aksel Azrac (Nemesia S.à.

GlobeNewswire - 15 timmar sedan

Två licenser tilldelade i den 25:e licensrundan

Lundin Energy AB meddelar att dess helägda dotterbolag Lundin Energy Norway AS (tillsammans Lundin Energy), har tilldelats två prospekteringslicenser i den 25:e licensrundan, i Norge. Tilldelningen innefattar två licenser i södra Barents hav, vilket befäster bolagets position runt Wistingfyndigheten (Lundin Energy 10 procent licensandel). Equinor kommer att vara operatör för de båda licenserna med Lundin Energy som partner.

GlobeNewswire - Igår: 18:00

Polyplanks företrädesemission övertecknad

PolyPlank har genomfört en företrädesemission av aktier om ca 15 MSEK med teckningstiden 7 juni – 21 juni 2021. Företrädesemissionen tecknades till ca 92 procent med företrädesrätt och med 62 procent utan företrädesrätt. Totalt tecknades därmed emissionen till ca 154 %
Emissionslikviden i Företrädesemissionen, som således blir fulltecknad, uppgår totalt till cirka 15 MSEK (före avdrag för emissionsrelaterade kostnader).

GlobeNewswire - Igår: 10:32

Terranet ändrar sina företagsnamn

TerraNet AB har ändrats till Terranet Tech AB samt TerraNet Holding AB har ändrats till Terranet AB. Istället för versal skrivs N med liten bokstav.   Namnändringen följer en logik i ändring av bransch- och verksamhetsinriktning.

GlobeNewswire - Igår: 10:00

Workday möter det ökande kundbehovet med rekordmånga implementeringar och branschledande kundnöjdhetsresultat

Accelererad efterfrågan på molnbaserade ekonomilösningar ökar antalet implementeringar med 40% jämfört med samma period året innan

Kundnöjdhetsresultat på 97% speglar engagemang för partnerskap för kunders framgång STOCKHOLM, Sweden, June 23, 2021 (GLOBE NEWSWIRE) -- Workday Inc. (NASDAQ: WDAY), ledande inom molnapplikationer för ekonomi och HR, meddelar idag att de fortsätter att möta den växande efterfrågan på molnlösningar från sina kunder, då de framgångsrikt slutfört ett rekordår av kundimplementeringar samtidigt som de uppnår branschledande 97% kundnöjdhetspoäng. Den senaste kundnöjdhetsundersökningen gjordes med namngivna kundkontakter - de som dagligen engagerar sig i Workday-upplevelsen - och speglar det pågående partnerskap som Workday

GlobeNewswire - Igår: 08:00

Immunicum tillkännager inkludering av den första patienten i fas I ALISON-studien som utvärderar vaccinkandidaten DCP-001 vid äggstockscancer

Pressrelease 23 juni, 2021 Immunicum tillkännager inkludering av den första patienten i fas I ALISON-studien som utvärderar vaccinkandidaten DCP-001 vid äggstockscancer - Första studien för utvärdering av vaccinkandidaten mot canceråterfall, DCP-001, hos patienter med solida tumörer - Immunicum AB (publ) tillkännagav idag att den första patienten har inkluderats I ALISON-studien vilken utvärderar DCP-001, Bolagets ledande vaccinkandidat mot canceråterfall hos patienter med kvarvarande aggressiv äggstockscancer efter genomgången standardbehandling. ALISON-studien leds av Professor Hans Nijman och hans forskarteam i Groningen, Nederländerna och undersöker DCP-001:s förmåga att stärka immunförsvaret i syfte att kontrollera och hantera eventuella kvarvarande cancercel

GlobeNewswire - Igår: 08:00

Kinnevik har genomfört utskiftningen av sitt innehav i Zalando och inleder omregistrering till Tyska Zalandoaktier

Kinnevik AB (publ) ("Kinnevik") meddelade idag att bolaget i enlighet med tidigare kommunicerad tidplan genomfört utskiftningen av Kinneviks aktieinnehav i Zalando till aktieägarna i form av Zalandoaktier registrerade hos Euroclear Sweden (”Svenska Zalandoaktier”) samt att omregistrering till Zalandoaktier registrerade hos Clearstream i Tyskland ("Tyska Zalandoaktier") inleds idag onsdag den 23 juni 2021. Innehavare av Svenska Zalandoaktier kan från och med idag till och med onsdagen den 14 juli 2021 kostnadsfritt omregistrera sina Svenska Zalandoaktier till Tyska Zalandoaktier. Omregistreringen genomförs för att aktieägarna ska kunna genomföra transaktioner med de utskiftade Zalandoaktierna på Frankfurtbörsen.

GlobeNewswire - I förrgår: 21:25

Cortus Energy AB har fastställt konverteringskursen för den fjärde konverteringsperioden för konvertibler av serie KV1 till 0,40 SEK.

PRESSMEDDELANDE                                 Stockholm, tisdagen den 22 juni 2021 Cortus Energy AB (”Cortus Energy” eller “Bolaget”) gav ut konvertibler under andra och tredje kvartalet 2020. Enligt konverteringsvillkoren ska konverteringskursen uppgå till 70 procent av den genomsnittliga volymvägda kursen i bolagets aktie under perioden från den 9 juni till och med den 22 juni 2021, dock lägst 0,26 SEK och högst 0,40 SEK. Eftersom 70 procent av den volymvägda genomsnittliga aktiekursen för Bolagets aktie under mätperioden, 0,42 SEK, översteg taket för konverteringskurs enligt konvertibelvillkoren har konverteringskursen fastställts till 0,40 SEK.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.