Regeringen > Nyheter

Friday, 30 September, 15:53

Regeringen - 08 aug 22 kl. 12:00

Näringsministern besöker Piteå och GällivareDen 9-10 augusti reser näringsminister Karl-Petter Thorwaldsson till Piteå och Gällivare. Ministern talar vid Noliamässan och besöker företagen Smurfit Kappa, SunPipe, LKAB och Boliden, vilka är viktiga för den gröna omställningen. Media är välkomna att delta vid delar av besöken. Kontakta pressekreterare Max Ney för mer information och intervjuförfrågningar..
Läs mer på Regeringen
Läs mer om:
Piteå, Gällivare, Karl-Petter Thorwaldsson, Noliamässan, Smurfit Kappa, LKAB, Boliden, Max Ney

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Näringsministern, besöker, Piteåoch , Gällivare

Fler nyheter från Regeringen

Regeringen - 15 minuter sedan

Uttalande från de nordiska försvarsministrarna den 30 september 2022

Uttalande från de nordiska försvarsministrarna den 30 september 2022 i samband med en digital konsultation..

Regeringen - 1 timme sedan

Pressträff med statsministern 30 september 2022

I dag fredagen den 30 september håller statsminister Magdalena Andersson pressträff tillsammans med utrikesminister Ann Linde och försvarsminister Peter Hultqvist..

Regeringen - 3 timmar sedan

Försvarsminister Peter Hultqvist startar första motorn till nya JAS 39E på GKN Aerospace i Trollhättan måndag 3 oktober

Måndag 3 oktober reser försvarsminister Peter Hultqvist till Trollhättan för att besöka GKN Aerospace, det företag som kommer att sköta det tekniska stödet och underhållet av jetmotorn RM16 som kommer att sitta i JAS 39E..

Regeringen - 4 timmar sedan

Nya ambassadörer till Sverige

Följande ambassadörer överlämnade fredagen den 30 september sina kreditivbrev till H.M. Konungen: Kristina Miskowiak Beckvard från Danmark, Toomas Lukk från Estland och Liliana Gutan från Moldavien.

Regeringen - Igår: 10:48

Nytt särskilt sändebud för Afghanistan

Regeringen har idag utsett Jörgen Lindström till särskilt sändebud för Afghanistan och myndighetschef för Sveriges ambassad i Kabul. Ambassadens verksamhet är tills vidare förlagd till Stockholm..

Regeringen - Igår: 13:40

Fondfaktablad och tidsfrist vid delning av en fond

Lagrådsremissen innehåller förslag till lagändringar med anledning av de ändringar som gjorts i EU:s direktiv om värdepappersfonder (det s.k. UCITS-direktivet) och att EU:s förordning om faktablad för paketerade och försäkringsbaserade investeringsprodukter för icke-professionella investerare (den s.

Regeringen - Igår: 11:36

Statsministern kommenterar onsdagens säkerhetspolitiska råd

På onsdag den 28 september gav statsminister Magdalena Andersson, tillsammans med utrikesminister Ann Linde, en kommentar efter regeringens säkerhetspolitiska råd. På plats fanns även chefen för operativa avdelningen på Kustbevakningen Johan Norrman..

Regeringen - Igår: 17:20

Statsministern ger en kommentar efter regeringens säkerhetspolitiska råd den 28 september 2022

I dag, onsdag den 28 september, ger statsminister Magdalena Andersson en kommentar efter regeringens säkerhetspolitiska råd tillsammans med utrikesminister Ann Linde och chefen för operativa avdelningen på Kustbevakningen Johan Norrman..

Regeringen - Igår: 16:30

Regeringens ärendeförteckningar vecka 39, 2022

Till regeringssammanträdet torsdag den 29 september..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.