PrivataAffärer > Ekonomi

Thursday, 11 August, 19:06

PrivataAffärer - 08 dec 21 kl. 09:12

Här är onsdagens köprekarSEB Equities inleder bevakning av Volvo Cars med köprekommendation. Riktkursen är 88 kr. Det rapporterar nyhetstjänsten PLX. SEB var en av de finansiella rådgivarna i samband med Volvo Cars börsintroduktion som ägde rum i oktober. Aktien stängde på 75,50 kr föregående handelsdag.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
SEB Equities, Volvo Cars, PLX, SEB, Securities, ABB, Cheuvreux, Synsam, DNB Markets, Advanced Soltech

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är onsdagens, köprekar

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - 2 timmar sedan

Rekordhögt elpris i södra Sverige

Under fredagen landar spotpriset på 4,47 kr per kWh i SE4, enligt elbörsen Nordpool. För slutkund tillkommer påslag, moms mm.  Morgondagens nivå slår därmed det gamla rekordet från den 21 december i fjol då en kilowattimme kostade 4,26 kr per kWh.

PrivataAffärer - 3 timmar sedan

Fredag kl 10: Aktiechatt med Marcus Hernhag

PrivataAffärer - 6 timmar sedan

Sparekonomen: Aktierna som spararna köpt i sommar

Enligt Bratt är Investor den mest nettoköpta aktien hos Nordnet under de senaste tre månaderna. ”Mest nettoköpt” innebär dock inte per automatik många nya aktieägare. Detta eftersom aktien redan kan vara ägd av väldigt många befintliga aktieägare som ökat på innehav under sommaren, skriver Frida Bratt på Nordnetbloggen.

PrivataAffärer - 8 timmar sedan

FI varnar för falska investeringssajter

Enligt FI lockar bedragarna konsumenter att investera i välkända och okända företag samt olika kryptovalutor. Inte sällan har bedragarna byggt upp trovärdiga investeringssajter där investeraren erbjuds följa utvecklingen på sina investeringar. Men det hela är alltså en bluff.

PrivataAffärer - 8 timmar sedan

Analytiker spår lägre svensk inflation

KPIF-inflationen steg till 8,5 procent i juni, från 7,2 procent i maj, högsta sedan juli 1991. Den väntas nu ha dämpats till 8,1 procent i juli, enligt Infronts analytikerenkät. Den underliggande inflationen, KPIF-inflationen exklusive energi (KPIFXE), väntas däremot fortsatt stiga, till 6,6 procent från 6,1 procent i juni.

PrivataAffärer - 9 timmar sedan

Länsförsäkringar: Riksbanken måste fortsätta höja

”Att inflationsförväntningarna sjunker på två och fem års sikt visar att det inte finns något förtroendeproblem hos penningmarknadens aktörer, vilket är väldigt trevligt för Riksbanken. Men det handlar mer om ett förtroende för att de kommer att göra vad som krävs, det är inte så att Riksbanken kan ta det lugnare med räntehöjningar”, säger han. Enligt Kantar Prosperas månatliga undersökning bland aktörer på penningmarknaden sjönk de för Riksbanken så viktiga femåriga KPIF-inflationsförväntningar tillbaka till 2,3 procent i augusti från 2,5 procent i juli.

PrivataAffärer - 10 timmar sedan

Analytiker: För tidigt att blåsa faran över

– Det är lite som att marknaden somnat om. Ok, uppdraget slutfört, inflationen är besegrad och Fed kan backa. Men det är alldeles för tidigt att dra den slutsatsen, säger Sameer Samana på Wells Fargo till Marketwatch.

PrivataAffärer - 10 timmar sedan

Leo Vegas vinst föll

Det justerade ebitda-resultatet var 9,0 miljoner euro (10,6). Den justerade ebitda-marginalen uppgick till 9,2 procent mot 10,9 procent motsvarande kvartal föregående år. Intäkterna blev 98 miljoner euro (96,8) miljoner och den organiska tillväxten var 1 procent.

PrivataAffärer - 11 timmar sedan

Readlys förlust minskade

Rörelsemarginalen var -19,6 procent (-49,0). Bruttomarginalen landade på 33,8 procent jämfört med 33,7 procent för motsvarande period föregående år. Nettoomsättningen uppgick till 144 miljoner kronor (111).

PrivataAffärer - 11 timmar sedan

Lägre vinst än väntat för G5 Entertainment

Analytikerna hade i snitt väntat sig ett rörelseresultat på 15,5 miljoner kronor, enligt Infronts sammanställning av fem estimat. Rörelsemarginalen uppgick till 0,3 procent, mot väntade 4,5 procent. Bruttomarginalen blev 66 procent, jämfört med 59 procent motsvarande period året innan.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.