Resume > Ekonomi

Wednesday, 01 December, 14:50

Resume - 15 okt 21 kl. 11:26

IQ och Doberman lanserar ny tjänst: ”Alkoholsnacket kan ge råd och hjälpa på ett konkret sätt”Tillsammans med EY Doberman lanserar IQ tjänsten Alkoholsnacket. Där får användarna hjälp att ta alkoholsamtal med personer man är orolig för – ofta ett känsligt ämne..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Doberman, EY Doberman, IQ, Alkoholsnacket

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: IQ och Doberman, lanserarny , tjänst, Alkoholsnacketkan ge , råd och hjälpa på ett konkret sätt

Fler nyheter från Resume

Resume - 45 minuter sedan

Åkestam Holst hetaste valet när El Taco Truck vill krydda varumärket

Foodtruck-bolaget El Taco Truck vill se starkare resultat och anlitar nu reklambyrån Åkestam Holst för att öka försäljningen. ”Vi ska ta plats både i bruset och på hyllorna”, säger bolagets nytillträdde marknadschef Hanna Berglund..

Resume - 45 minuter sedan

Rapport: Digitala bolag satsar på räckviddsmedier – vad händer med de som står över?

På fem år har 20 digitala bolag ökat sina investeringar i tv och utomhus med 49 procent. Samtidigt finns de som avstår helt, det visar siffror från Kantar Sifo. ”Många stirrar sig blinda på digital marknadsförings påstådda förmågor”, säger Foodoras marknadsdirektör Mika Messa.

Resume - 45 minuter sedan

Därför behöver digitalbolagen investera i räckviddskanalerna – ”Massdöden av e-handlarna är nära”

Digitalt födda bolag har inte längre ett försprång – de måste börja investera varumärkesbyggande. Även om investeringarna gått upp är det många som fortfarande gör för lite. ”Vi har kommit till sanningens ögonblick inom e-handeln”, säger forskaren Niklas Bondesson, som tillsammans med effektgurun Mats Rönne reder ut vad de olika valen kan få för effekter..

Resume - 1 timme sedan

Svea Solar värvar Jesper Åström – ska driva solcellsbolagets globala tillväxt

Solcellsbolaget gör en tung rekrytering i Jesper Åström..

Resume - 1 timme sedan

Kartläggning: Så mycket tjänar 135 marknadschefer – här är de med fetast plånbok

5,3 miljoner kronor i årslön. Branschens högst betalda marknadschef Lars Hygrell har en tung plånbok. Här listar vi hans och 134 andra marknadschefers löner år 2020..

Resume - 2 timmar sedan

Lindex gör nytt försök att fira Sveriges första kvinnliga statsminister – kritiseras

När Magdalena Andersson (S) valdes till ny statsminister, och kort efter avgick, hann Lindex hyllande printannons redan gå i tryck. Nu har de gjort ett nytt försök. Den här gången avgick hon inte – men Lindex får ny kritik för att ”femwasha”..

Resume - 3 timmar sedan

Vill göra influencer markering mer inkluderande: ”Många varumärken saknar nätverket”

Muntaga Sowe har en mångårig bakgrund på Schibsted. I höst har han startat influencer marketing-byrån C/O Agency. Målet är att nå en målgrupp av unga med utländsk bakgrund som ofta glöms bort av de etablerade influencernätverken..

Resume - 3 timmar sedan

Lynxeye rekryterar vd från McKinsey

Strategikonsulten Lynxeye är just nu inne i en internationaliseringsresa och tar nu in en ny vd. ”I takt med att vi växte uppstod behov av senior förstärkning och en uttalad ledningsroll,” kommenterar Christian Ihre, medgrundare och partner..

Resume - 5 timmar sedan

Visit Swedens kampanj visar ett Sverige bortom toalettborstar och avfallshinkar

Sverige är mer än en myriad av svåruttalade namn som Ikea har döpt sina produkter efter. I en ny kampanj visar Sveriges turistorgan Visit Sweden upp de platser Ikea döpt sina produkter efter. ”Bolmen är mer än en produkt man gör rent toaletten med”, säger Magnus Gunnarsson, kommunalråd i Ljungby kommun..

Resume - 7 timmar sedan

Norsk skidstjärna i reklambråk: ”Skadligt”

Norska skidstjärnan vägrar göra reklam för Viaplay, Meta får inte köpa bolag efter reklamdominans och vaccintomte näst mest anmäld i historien. Det och mer i Morgonsvepet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.