Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Tuesday, 21 September, 07:38

Expressen Dina Pengar - 28 jul 21 kl. 04:30

Varningen om tillägget – många får annat beloppI september får cirka hälften av Sveriges pensionärer högre pension då det nya inkomstpensionstillägget (ITP) börjar betalas ut. Men missuppfattningarna om tillägget är många, inte minst att alla kommer att få maxbeloppet 600 kronor, skattefritt. – De allra flesta får ett helt annat belopp, säger Agneta Claesson på Pensionsmyndigheten. .
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Sveriges, ITP, Agneta Claesson, Pensionsmyndigheten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Varningenom , tilläggetmånga får annat , belopp

Fler nyheter från Expressen Dina Pengar

Expressen Dina Pengar - 30 minuter sedan

Elpriserna fortsätter öka – tuffa vintermånader väntar

I augusti uppmättes ett dubbelt så högt elpris som under samma månad i fjol.Elpriserna har ökat kraftigt under året och riskerar att fortsätta stiga i höst och vinter. – De höga elkostnaderna kan resultera i tuffa ekonomiska situationer för elkonsumenterna, särskilt under vintermånaderna, säger Frida Bratt, sparekonom på Nordnet.

Expressen Dina Pengar - Igår: 06:53

Familjeveckan en del av höstbudgeten

Regeringen vill införa familjeveckan från april 2022, säger socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi till TV4..

Expressen Dina Pengar - Igår: 04:30

Stjärnor på plan – det tjänar profilerna som experter i tv

Han är en av våra mest meriterade fotbollsspelare genom tiderna.Nu ser han till att förlänga sin karriär – som expertkommentator i tv när Champions League startar i mitten av september.– Jag ser fram emot att jobba med turneringen som givit mig några av mina finaste stunder i karriären, säger Mikael Lustig.

Expressen Dina Pengar - Igår: 04:30

”Gäller mammas testamente – trots hennes alzheimer?”

Mamman har en alzheimerdiagnos och vill inte ha någon kontakt med dottern. Dottern sköter om mammans ekonomi, och har under det arbetet hittat ett testamente från 2015. Men redan då var mamman diagnosticerad med sjukdomen.

Expressen Dina Pengar - Igår: 04:30

Mardrömsåret för Björn, Benny och Per Gessle

Våra största internationella popstjärnor Björn Ulvaeus, Benny Andersson och Per Gessle har en sak gemensamt:De är alla jättar inom hotellbranschen.Men särskilt underhållande var inte pandemiåret 2020. Det visar de nya boksluten som vi tagit del av..

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 19:20

Experterna varnar för Kaj Linnas kryptolöfte

Föreningen Ojfan påstår sig vilja hjälpa arbetslösa, sjukskrivna och pensionärer att investera i kryptovaluta. Den utlovar 15 procents avkastning på den satsade summan.Bakom löftena står Kai Linna, 59, som felaktigt dömdes till livstids fängelse för mord – och som nu är på väg att sälja sitt hotell för att gå in helhjärtat i satsningen.

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 10:20

Problem hos Handelsbanken – kan inte logga in

Just nu har Handelsbanken problem.Flera kunder uppger att det står att deras konton inte är tillgängliga..

Expressen Dina Pengar - 18 sep 21 kl. 04:30

Vinster och förluster: Så går det för ditt lokala bryggeri

Öl har blivit en folkrörelse och lokala bryggerier växer upp som svampar ur jorden.– 1992 hade vi åtta bryggerier och ungefär lika många importörer. I dag finns det över 500 bryggerier, säger Marianne Wallberg som var med och grundade Stockholm Beer and Whisky Festival.

Expressen Dina Pengar - 17 sep 21 kl. 09:57

Ebba Busch betalar hemligt skadestånd

Kristdemokraternas partiordförande Ebba Busch drabbas av en ny smäll i kölvattnet efter erkännandet i förtalsprocessen.KD-ledaren betalar skadestånd till pensionären Esbjörn Bolins tidigare ombud som hon förtalade via inlägg i sociala medier.Överenskommelsen har gjorts upp i hemlighet, kan Expressen avslöja.

Expressen Dina Pengar - 17 sep 21 kl. 09:14

Om du har haft barn får du extra pension

Studier, värnplikt samt sjuk- och aktivitetsersättning ger pensionsrätter – liksom barnår.Kristina Kamp berättar om de okända delarna inom den allmänna pensionen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.