Resume > Ekonomi

Monday, 15 April, 14:59

Resume - 28 feb 24 kl. 12:59

Världens mest belönade reklam rankad – svenska byråer på listanThe Drum har sammanställt en lista över reklamvärldens mest belönade byråer och creative directors. En svensk byrå och dess cd tar plats högt upp på prestigerankningen..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Drum

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Världens mest, belönade, reklam, rankadsvenska , byråer, listan

Fler nyheter från Resume

Resume - 1 timme sedan

McDonald’s senaste kampanj omvandlar konkurrenternas skräp till deals

Sedan förra året belönar McDonald’s gäster som skannar när de slänger sin takeaway-förpackning på rätt ställe. Nu har funktionen i appen uppdaterats så att förpackningar från andra restaurangkedjor kan bli till bra erbjudanden i McDonald’s app. Nord DDB har tagit fram kampanjen..

Resume - 1 timme sedan

Gubbägget 2.0: Sju av tio nominerade kreatörer i Guldägget 2024 är män

Kvinnorna fortsätter att lysa med sin frånvaro i guldäggsjakten. När Resumé kartlägger de kreatörer som är nominerade till Sveriges finaste reklampris är sju av tio män.
– Anställ flera kvinnor – skapa en 50/50-policy, säger Guldäggsjuryordföranden Josephine Wallin Ankarstrand..

Resume - 2 timmar sedan

Försvarsmakten ökar reklambudgeten – ska väcka intresse hos unga och kvinnor

Försvarsmakten har sett en nära 60-procentig ökning av reklambudgeten de senaste fyra åren. Myndighetens satsning på profiler och sociala medier är en nyckel för att nå nya målgrupper..

Resume - 3 timmar sedan

Lågpriskunder håller uppe Garbergs intäkter: Föreslår utdelning i mångmiljonklassen

Trots att reklambyrån Garbergs affärer pekar svagt nedåt ser vd:n Mehrnaz Bejne positivt på utvecklingen under fjolåret. Delägarna plockar ut en saftig utdelning.
– Vi har producerat flera jobb där AI varit en viktig förutsättning, säger hon till Resumé..

Resume - 4 timmar sedan

Så kan du som chef förenkla arbetslivet för anställda med en diagnos

Personer med osynliga funktionsnedsättningar får sällan det stöd som de behöver. Anna Hegestrand, pr-konsult, listar vad arbetsgivare kan göra för att underlätta för sina anställda..

Resume - 12 apr 24 kl. 14:56

Prompting för strateger – så påverkar AI den strategiska processen

AI ställer om förutsättningarna för kreatörerna. Men hur ser det ut för dem som ska göra de strategiska vägvalen som kreativiteten ska utgå ifrån – planners och strateger? Resumé går igenom hur AI påverkar den strategiska processen.

Resume - 4 timmar sedan

Här är vårens nedskärningar

Lågkonjunktur och idel röda siffror. Branschen haltar i många fall fram och många inom marknadsföringsbranschen har tvingats skära ner – här är de i branschen som tvingats varsla personal, de senaste fem månaderna..

Resume - 4 timmar sedan

Influencers ska få unga att bli IT-girls

I en ny aktivering riktar sig Bredband2 till unga tjejer. Kampanjen tar hjälp av Saskia Cort, teknikbloggaren Elin Häggberg och TikTok-profilen Eleonora Svanberg som är en profil inom STEM-communityt..

Resume - I förrgår: 15:08

JMWGolin: Därför tog vi storslam på Spinn för Lidls prissänkning

JMW Golin tog hem flera guld i går på Spinngalan. Framför allt vann de pris för Lidls ”Prissänkningen” – ett pressmeddelande som fick stor spridning när lågkonjunkturen kanske var som lägst och räntorna i topp..

Resume - 7 timmar sedan

Paralympier kritiserar Nike: Måste kunna backa upp marknadsföringen

Inkluderande reklam spelar ingen roll om det inte bottnar i affären, menar en paralympisk atlet. Dessutom: SAG-AFTRA enas om AI-avtal och Google protesterar mot lagförslag i Kalifornien..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.