Lagercrantz

Thursday, 06 May, 06:20

Nyheter om Lagercrantz

Sortering: Relevans | Senaste
GöteborgsPosten - 26 apr 21 kl. 10:32

David Lagercrantz skriver om fotbollsmord

Med "Obscuritas" inleder David Lagercrantz en ny spänningsserie i höst. Handlingen utspelas 2003 då en fotbollsdomare med ett förflutet i Afghanistan mördas i Stockholm. Allt pekar på att fotbollspappan Guiseppe Costa är den skyldige men han nekar bestämt.

Sydsvenskan - 26 apr 21 kl. 10:29

David Lagercrantz skriver om fotbollsmord

Med "Obscuritas" inleder David Lagercrantz en ny spänningsserie i höst. Handlingen utspelas 2003 då en fotbollsdomare med ett förflutet i Afghanistan mördas i Stockholm. Allt pekar på att fotbollspappan Guiseppe Costa är den skyldige men han nekar bestä.

Corren - 26 apr 21 kl. 10:29

David Lagercrantz skriver om fotbollsmord

Med "Obscuritas" inleder David Lagercrantz en ny spänningsserie i höst..

NT - 26 apr 21 kl. 10:29

David Lagercrantz skriver om fotbollsmord

Med "Obscuritas" inleder David Lagercrantz en ny spänningsserie i höst..

UNT - 26 apr 21 kl. 10:29

David Lagercrantz skriver om fotbollsmord

Med "Obscuritas" inleder David Lagercrantz en ny spänningsserie i höst..

UNT - 26 apr 21 kl. 10:29

David Lagercrantz skriver om fotbollsmord

Med "Obscuritas" inleder David Lagercrantz en ny spänningsserie i höst..

Vimmerby Tidning - 26 apr 21 kl. 10:29

David Lagercrantz skriver om fotbollsmord

Med "Obscuritas" inleder David Lagercrantz en ny spänningsserie i höst..

News55 - 26 apr 21 kl. 10:29

David Lagercrantz skriver om fotbollsmord

Med "Obscuritas" inleder David Lagercrantz en ny spänningsserie i höst. Handlingen utspelas 2003 då en fotbollsdomare med ett förflutet i Afghanistan mördas i Stockholm. Allt pekar på att fotbollspappan Guiseppe Costa är den skyldige men han nekar bestä….

DN - 30 apr 21 kl. 06:11

Lagercrantz om nya boken: ”Bästa jag gjort”

Succéförfattaren berättar för första gången detaljer om kommande deckarserien..

SvD - 26 apr 21 kl. 09:00

Ewa Fröling rasar i ”cancerrollen”

När Ewa Fröling debuterar som författare är det med en dokumentärpoetisk skildring från tiden som cancerpatient. Ylva Lagercrantz Spindler läser en bok som skänker tröst genom frustration..

GlobeNewswire - 22 apr 21 kl. 08:01

Kinnevik investerar 150Mkr i MatHems 1,2Mdkr finansieringsrunda

Kinnevik AB (publ) (“Kinnevik”) meddelade idag att bolaget deltar pro rata med 150Mkr i MatHems nyemission på 400Mkr. Tidigare aktieägarna AMF och Stena investerade 100Mkr respektive 50Mkr och ökar sin ägarandel. Finansieringsrundan innehåller också en kreditfacilitet om 700Mkr från P Capital Partners AB.

Expressen - 15 apr 21 kl. 16:03

Hot och hat är en röta i offentligheten

Fredag kväll i slutet av mars. De flesta av oss mötte en efterlängtad start på helgen. En ung praktikant på en av våra redaktioner möttes i stället av tillmälet ”parasit” och ett allvarligt hot när hon kom hem från jobbet.

PrivataAffärer - 09 apr 21 kl. 07:28

Nu kommer rapporterna

Industrivärden är först ut att rapportera siffror för första kvartalet. Rapporten kommer redan i dag på förmiddagen. Även Nobina rapporterar i dag men bussbolaget har brutet räkenskapsår.

Aftonbladet - 28 mar 21 kl. 10:23

Profilerna: Så överlever vi under coronakrisen

PLUS Skådespelaren Marika Lagercrantz är djupt tacksam för att hon har en halvtidstjänst under den förödande pandemin..

Aftonbladet - 18 mar 21 kl. 17:00

Schulman och Lagercrantz är inget kulturhot

▸ KULTURELITEN Nioosha Shams: Det är inte kända kulturbarn som stänger biblioteken.

GlobeNewswire - 26 feb 21 kl. 07:45

Bergman & Beving AB: Vd för Bergman & Beving AB, Pontus Boman, lämnar över till Magnus Söderlind per den första maj 2021

Pressmeddelande Vd för Bergman & Beving AB, Pontus Boman, lämnar över till Magnus Söderlind per den första maj 2021 Pontus Boman har sedan delningen från Momentum Group år 2017 på ett förtjänstfullt sätt lett omställningen av Bergman & Beving. Det har skapat tre starka divisioner med fristående produkt- och varumärkesbolag i en decentraliserad struktur. För att stärka ledningen inför nästa steg i detta förändringsarbete har styrelsen i samförstånd med Pontus beslutat att rekrytera Magnus Söderlind som ny verkställande direktör och koncernchef för Bergman & Beving.

PrivataAffärer - 01 sep 20 kl. 04:00

Insiders som köpt eller sålt aktier efter rapporterna

Nyfosas blivande vd, Stina Lindh Hök, har köpt 43.000 aktier i bolaget, framgår av Finansinspektionens insynsrapportering. Aktieköpen gjordes till en snittkurs om 61,50 kr, framgår vidare, således en affär om totalt drygt 2,6 miljoner kr.

SR - 10 feb 21 kl. 06:00

Bedragarna i förlagsbranschen blir mer sofistikerade

Linda Altrov Berg på Norstedts blev kontaktad av en bedragare ute efter ett opublicerat manus första gången 2015 då Lagercrantz fortsättning på Millennium-böckerna skulle släppas..

SVT - 29 jan 21 kl. 15:20

Lars Noréns upphittade brev: “Har jag talang? Om jag inte blir poet så dör jag”

Bland sin avlidne fars brev hittade författaren David Lagercrantz ett som stack ut.   – Jag såg en ungdomlig, febrig handstil, säger han i Carina Bergfeldt.  Brevet var signerat 15-årige Lars Norén..

SVT - 29 jan 21 kl. 15:20

Lars Noréns upphittade brev: “Har jag talang? Om jag inte blir poet så dör jag.”

Bland sin avlidne fars brev hittade författaren David Lagercrantz ett som stack ut.   – Jag såg en ungdomlig, febrig handstil, säger han i Carina Bergfeldt.  Brevet var signerat 15-årige Lars Norén..

DI - 28 jan 21 kl. 08:08

Lagercrantz lyfter vinsten

PrivataAffärer - 19 jan 21 kl. 13:00

Nu drar rapportperioden igång

Rapportperioden inleds med Avanza, Sandvik och Investor på torsdag samt fastighetsbolaget Castellum på fredag. Nästa vecka ökar flödet med ett 50-tal rapporter. Tisdagen bjuder bland annat på Byggmax, Autoliv och Epiroc medan vi på onsdagen får veta hur det gått för Essity, SEB och Öresund.

Expressen - 16 nov 20 kl. 17:55

”Vi får se de här filmerna och blir liksom tårögda”

De var rädda att inte hitta någon som kunde spela Zlatan.Men Jens Sjögren och David Lagercrantz hyllar nu Dominic Andersson Bajraktati, 13, och Granit Rushiti, 20, som nu har påbörjat inspelningen av filmen ”Jag är Zlatan”.– Det är sånt som många erfarna skådisar i det här landet aldrig skulle klara av, säger regissören Sjögren.

Expressen - 12 nov 20 kl. 08:12

”En stor del av Zlatans liv var att bli sedd av pappa”

Han skrev den internationella succén ”Jag är Zlatan” tillsammans med Sveriges störste fotbollsspelare genom tiderna.Nu berättar David Lagercrantz om jobbet bakom den kommande filmen med samma namn – och om hur Zlatan först tvekade när en film kom på tal. – Det blir ännu starkare när det kommer på en filmduk.

DalaDemokraten - 14 dec 20 kl. 12:44

Litterär dimma (9)

Titeltexten i Olof Lagercrantz Fågelropet ur dimman (1947) handlar om en kvinna som vandrar....

Sydsvenskan - 11 nov 20 kl. 19:00

Filmen om Zlatan på väg mot klippbordet

Skånske amatörspelarna hyllas av David Lagercrantz: "De är briljanta, helt sjukt bra".

DI - 23 okt 20 kl. 08:36

Lagercrantz ökar vinsten något

DN - 17 okt 20 kl. 05:00

”Slå inte ihop vård av barn och vuxna”

Planerna måste stoppas, skriver barnläkaren Hugo Lagercrantz..

PrivataAffärer - 16 okt 20 kl. 10:26

Dags för den mest intensiva rapportveckan

På måndag är det lite av lugnet före stormen med bara fyra delårsrapporter, bland annat från Avanza och Investor. Tisdagen bjuder på tungviktare som Swedbank, Tele2 och Stora Enso men också bolag som Husqvarna och Fabege. På onsdag släpps drygt 20 rapporter.

PrivataAffärer - 09 okt 20 kl. 07:40

Nu kommer rapporterna – här är alla datum

Hur det gått för bolagen under det tredje kvartalet är förstås högintressant i dessa kristider. Men med tanke på att en rad bolag kommit med omvända vinstvarningar inför rapportperioden bådar gott. Men nu är det alltså dags att släppa de definitiva resultaten.

GöteborgsPosten - 11 sep 20 kl. 13:35

De är klara för nya "Vinterviken 2021"

Skådespelardebutanten Elsa Öhrn och nykomlingen Mustapha Aarab spelar huvudrollerna Elisabeth och John-John nyversionen av 90-talsfilmen "Vinterviken", skriver Netflix i ett pressmeddelande. I övriga roller syns bland andra Magnus Krepper, Loreen och Marika Lagercrantz..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.