Gick

Wednesday, 12 May, 14:00

Nyheter om Gick

Sortering: Relevans | Senaste
Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Båda männen frias efter blodbadet i Burträsk

Klart är att 40-åringen och 65-åringen båda fick allvarliga skador när de med yxa gav sig på varandra den där februarikvällen 2020. Men vem som startade bråket och hur det egentligen Gick till har inte bevisats. Nu frias männen och i domen påtalar tingsrätten en rad brister i utredningen..

Expressen - 2 timmar sedan

Jan Emanuel köpte lyxbil – stannad efter 20 minuter

Jan Emanuel Johansson har köpt en ny sportbil.Men efter drygt 20 minuters körning blev S-profilen stannad av polisen – som tyckte det Gick lite väl för fort.– Jag fick betala strax under 3 000 kronor, säger han till Expressen..

Vimmerby Tidning - 2 timmar sedan

Klart besked: "Det blir enkelserier i Småland"

Nu är det klart. De som hoppats på en hel säsong kan sluta med det. Fotbollsserierna i Småland kommer att avgöras via enkelserier.

Expressen - 2 timmar sedan

Jan Emmanuel köpte lyxbil – stannad efter 20 minuter

Jan Emmanuel Johansson har köpt en ny sportbil.Men efter drygt 20 minuters körning blev S-profilen stannad av polisen – som tyckte det Gick lite väl för fort.– Jag fick betala strax under 3 000 kronor, säger han till Expressen..

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

Peter Forsbergs stjärntravare död

Hockeylegendaren Peter Forsbergs stjärntravare Aramis Bar är död. Hästens liv Gick inte att rädda efter ett benbrott på måndagen. Aramis Bar skulle startat vid V75 på lördag i storloppet Berth Johanssons Memorial i Umeå.

Aftonbladet - 3 timmar sedan

”Det gick ner 97 procent på tre dagar”

▸ Trots krispaket och pågående vaccinering är det fortsatt tuffa tider för småföretagare. En av fyra räknar med konkurs inom sex månader om inte läget förbättras, visar nya siffror från Unionen. – Hösten blir avgörande, säger småföretagaren Johan Lange..

SVT - 3 timmar sedan

Ullmark om tunga säsongen: ”Hade lett till min undergång”

Linus Ullmarks pappa Gick bort i januari. Det var starten på en jobbig tid och säsong för den svenska NHL-målvakten som nu berättar om hur han fått hjälp för att ta sig igenom detta. – Om jag inte hade pratat och fått dem att förstå hur jag mått, hade det förmodligen lett till min undergång, säger Ullmark..

Aftonbladet - 4 timmar sedan

”Vi kysstes efter att kamerorna stängts av”

PLUS ”The circle” Så Gick det sen för profilerna i säsong två.

Jönköpingsnytt - 4 timmar sedan

Man i Jönköping döms till fängelse efter sexbrott – överföll 13-åring på väg hem från bussen

Mannen följde efter den 13-åriga flickan när hon Gick av bussen. Sedan fällde han henne så hon....

SR - 7 timmar sedan

Sverige kräver undantag i frågan om europeiska minimilöner

Igår Gick remisstiden ut för det omstridda förslaget om europeiska minimilöner och över 800 ändringsförslag har kommit in. Svenska EU-parlamentariker kräver att Sverige ska få undantag från direktivet. "Det blir svårt att få en majoritet för att stoppa förslaget och enda sättet att freda den svenska kollektivavtalsmodellen är genom ett undantag" säger den socialdemokratiska EU-parlamentarikern Johan Danielsson..

UNT - 7 timmar sedan

Greps med glassplitter i huvan – döms för skolinbrott

När inbrottslarmet Gick på en skola greps en man i närheten med två väskor fyllda med stöldgods..

UNT - 7 timmar sedan

Greps med glassplitter i huvan – döms för skolinbrott

När inbrottslarmet Gick på en skola greps en man i närheten med två väskor fyllda med stöldgods..

UNT - 7 timmar sedan

Greps med glassplitter i huvan – döms för skolinbrott

När inbrottslarmet Gick på en skola greps en man i närheten med två väskor fyllda med stöldgods..

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Man ihjälskjuten i Hjulsta

En man i 20-årsåldern har skjutits i en trappuppgång i stadsdelen Hjulsta i norra Stockholm. Polis och ambulans larmades till adressen vid tretiden, natten mot onsdag. Ambulanspersonalen påbörjade hjärt-lungräddning direkt, men mannens liv Gick inte att.

News55 - 8 timmar sedan

Man ihjälskjuten i Hjulsta

En man i 20-årsåldern har skjutits i en trappuppgång i stadsdelen Hjulsta i norra Stockholm. Polis och ambulans larmades till adressen vid tretiden, natten mot onsdag. Ambulanspersonalen påbörjade hjärt-lungräddning direkt, men mannens liv Gick inte att….

Världen Idag - 14 timmar sedan

Jag älskade min bistra, varma, härliga farfar!

Gubbar. Vissa av dem kan se riktigt tjuriga ut, bistra, bestämda och med alla linjer i ansiktet nedåt. Ögonbrynen ihop, med två skarpa lodräta sträck dem emellan.

Världen Idag - 14 timmar sedan

Tystnadens väg eller kärleksfull konfrontation

”Jag har inte kommit för att behaga er utan för att föra er till omvändelse. Det rör mig inte, hur mycket ni tycker om min förkunnelse, om ni förkastar min Mästare.” Charles Finneys ord i samhället Evan Mills landade inte i god jord; folket reste sig och lämnade kyrkan i vredesmod.

Expressen - 14 timmar sedan

”Det säger en hel del – det är ett ledarlöst lag”

Barcelona Gick mot en säker seger mot Levante.Då kom kollapsen – och ligatiteln blir allt mer avlägsen för Ronald Koemans lag. – Det säger en hel del om hur det här Barcelona mår, säger C Mores expert Marcelo Fernandez.

SVT - 14 timmar sedan

Minst 18 barn vårdas efter dödlig skolattack

En beväpnad ung man Gick till attack mot en skola i den ryska miljonstaden Kazan 80 mil öster om Moskva. Minst nio personer, varav sju var barn, dödades i skott- och sprängdådet. Massmordet får president Putin att beordra en översyn av Rysslands vapenlagar..

Expressen - 15 timmar sedan

Ledig polis ingrep mot stöld – blev grovt misshandlad

En ledig polisman ingrep mot en misstänkt grov stöld på Södermalm i Stockholm på tisdagskvällen.Då Gick tjuvarna till attack och slog ner honom.Tre personer i 25-årsåldern greps kort därefter misstänkta för grovt våld mot tjänsteman.

SR - 15 timmar sedan

Sävehof vann första finalmatchen mot Skövde efter dubbla förlängningar

Sävehof vann den första finalmatchen mot Skövde i herrarnas handbollsliga. Matchen var otroligt jämn och Gick till förlängning där Sävehof var starkast. ”Det är precis det vi vill ha i en SM-final, att det ska vara jämnt, att det ska vara kamp ända in i slutet”, säger Radiosportens handbollsexpert Magnus Wislander..

SR - 15 timmar sedan

SKR: Stark ekonomi - men arbetsmarknaden står inför utmaning

Samtliga regioner och 274 kommuner Gick med ekonomiskt överskott år 2020 - bland annat tack vare stora statliga bidrag - visar arbetsgivarorganisationen Sveriges Kommuner och Regioners nya rapport. År 2020 slutade i ett rekordhögt resultat för kommunerna på drygt 35 miljarder i överskott och för regionerna på drygt 19 miljarder. Men rapporten visar också att arbetslösheten gått upp och det kommer att ta lång tid innan arbetsmarknaden återhämtar sig - enligt SKR fram till slutet av år 2023 eller 2024.

Länstidningen i Jämtland - 16 timmar sedan

Så gick polisens trafikkontroll på Vallsundsbron

En rad fortkörare togs av polisen i morgontrafiken under tisdagen..

ÖstersundsPosten - 16 timmar sedan

Så gick polisens trafikkontroll på Vallsundsbron

En rad fortkörare togs av polisen i morgontrafiken under tisdagen..

Expressen Dina Pengar - 17 timmar sedan

Victoria gav bort mobiler för att ”behålla vänner”

Social fobi beskrivs som en folksjukdom.En drabbad var Victoria, 32, vars skräck för nya kontakter bidrog till havererad privatekonomi.– Hjärtat börjar slå, man får handsvett och drabbas av en panikkänsla, säger tvåbarnsmamman som sökte hjälp i ”Lyxfällan”.

SVT - 20 timmar sedan

Se det oturliga självmålet som sänkte nederländska bottenlaget

Willem II-försvararen Derrick Kohn gjorde ett oturligt mål under söndagens match hemma mot topplaget PSV Eindhoven i Eredivisie, högstaligan i Nederländerna. Målet innebar 2-0 till gästerna vilket också blev slutresultatet och PSV Gick upp på andra plats i tabellen..

Resume - 22 timmar sedan

De gick från marknadschef till vd – här är deras bästa tips till den som vill få ledningen att lyssna

Mats Liedholm, Thomas Kussoffsky och Erika Bennerholt har alla tre tagit klivet från marknadschef till vd. Här ger de sina bästa tips om hur marknadschefen bör jobba för att få högsta hönsets öra..

Expressen - 22 timmar sedan

Redén: ”Var någon skit i kroppen som gick över”

Förra säsongen vann Double Exposure storloppet Hugo Åbergs Memorial på Jägersro. Under onsdagskvällen gör toppstoet spännande årsdebut.– Hon har tränat riktigt bra i vinter, säger tränaren Daniel Redén..

Expressen - 22 timmar sedan

När Sara, 18, vaknade var båda vännerna döda

Det sista hon minns är att de tjafsar om musiken.Sedan börjar det pipa i öronen.Hon Gick från bilen, trots att båda fötterna är brutna.

GT - 22 timmar sedan

Nilsson satte ’sjukaste frisparken någonsin’: ”Ska inte vara möjligt”

Ingen har spelat så många matcher i IFK Göteborg som Mikael Nilsson, 52.Han har sex SM-guld och ett brons från VM i USA 1994.Men när det gäller uppmärksamhet väger de meriterna lätt jämfört med ett av fotbollshistoriens mäktigaste skott – för 28 år sedan.

SVT - 23 timmar sedan

Börsen faller brett

Stockholmsbörsen följer nedgången i Asien, som enligt bedömare i sin tur beror på teknikaktier Gick dåligt i USA på måndagen..

GöteborgsPosten - Igår: 12:10

Börsen faller brett

Stockholmsbörsen följer nedgången i Asien, som enligt bedömare i sin tur beror på teknikaktier Gick dåligt i USA på måndagen. I Tokyo backade Nikkei 225 med över 3 procent..

Sydsvenskan - Igår: 11:13

91 sexköpare gripna vid stor Stockholmsinsats

Insatsen, som genomfördes av Norrmalmspolisen, påGick under sju dagar..

News55 - Igår: 11:13

91 sexköpare gripna vid stor Stockholmsinsats

91 män – vilket är nytt rekord. Så många har tagits fast av polisen vid en insats mot prostitution och människohandel i Stockholm. Insatsen, som genomfördes av Norrmalmspolisen påGick under sju dagar och ledde till tillslag på ett flertal adresser, i lä….

NT - Igår: 10:44

Officiellt: Krogh Gerson lämnar Spanien direkt

Sporten avslöjade i förra veckan att Lars Krogh Gerson kommer att lämna Racing Santander. Under tisdagen Gick klubben ut med att ex-IFK:aren drar vidare..

News55 - Igår: 09:20

Minst 18 barn vårdas efter dödlig skolattack

En beväpnad ung man Gick till attack mot en skola i den ryska miljonstaden Kazan 80 mil öster om Moskva. Minst nio personer, varav sju var barn, dödades i dådet. Massmordet får president Putin att beordra en översyn av Rysslands vapenlagar.

News55 - Igår: 09:20

Minst 18 barn får vård efter dödlig skolattack

En beväpnad ung man Gick till attack mot en skola i den ryska miljonstaden Kazan 80 mil öster om Moskva. Minst nio personer, varav sju var barn, dödades i dådet. Händelsen får president Putin att beordra en översyn av Rysslands vapenlagar.

News55 - Igår: 09:13

Brett fall på Stockholmsbörsen

Nu faller börserna i både Europa och Asien. På Stockholmsbörsen är det rött rakt över under hela dagen. Stockholmsbörsen följer nedgången i Asien på tisdagen, som enligt bedömare i sin tur beror på teknikaktier Gick dåligt i USA på måndagen.

News55 - Igår: 09:13

Börsen faller brett

Stockholmsbörsen följer nedgången i Asien, som enligt bedömare i sin tur beror på teknikaktier Gick dåligt i USA på måndagen. I Tokyo backade Nikkei 225 med över 3 procent. Så stort är dock inte fallet i Stockholm hittills.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.