Användare

Thursday, 15 April, 16:55

Nyheter om Användare

Sortering: Relevans | Senaste
Cornucopia - 03 apr 21 kl. 19:18

533 miljoner användares personuppgifter läckta av Facebook - över en miljon svenskar drabbade

Facebook har drabbats av en massiv dataläcka där 533 miljoner Användares e-post och telefonnummer, relationsstatus med mera har läckts. Frågan är nu om Facebook ska böta 4% av sin omsättning för brott mot GDPR? Därtill innebär detta en allvarlig säkerhetsläcka för alla som har mobiltelefonnumret som säkerhet för tvåstegsinloggning på olika tjänster.

ETF-marknaden - Igår: 20:10

Bitcoin når rekordnivå inför Coinbase listning

Coinbase listning, tillsammans med en ny rekordnivå gör att krypto kan förtjäna extra uppmärksamhet. Kryptohandelsplattformens direkt notering på Nasdaq på onsdag förväntas se starkt intresse från investerare över hela marknaden Under sent på morgonen i London på tisdag nådde den ursprungliga kryptovalutan en ny topp på cirka 62 857 US-dollar. Vid lunchtid hade det fallit tillbaka något men handlades fortfarande upp 4,8 procent till 62 779 USD.

GlobeNewswire - 07 apr 21 kl. 08:30

Hoylu ab: arr Ökade med 18% kvartalet Över kvartalet i slutet av mars 2021

Stockholm, Sverige, 7 april 2021 – Hoylu, ledande inom visuella samarbetslösningar för distribuerade team, presenterade idag antal Användare och Årliga återkommande intäkter (ARR) från och med slutet av mars 2021. Antalet totala Användare nådde 45 000, en ökning med 10% från 41 000 i slutet av februari 2021.Antalet betalande Användare ökade till 7 900, en ökning med 6% från 7 400 i slutet av februari 2021.

Dagens Media - 08 apr 21 kl. 10:34

Så många betalande användare har Amazon Prime Video i Norden

Efter fyra år på den nordiska marknaden har Amazon Prime Video ännu inte lyckats locka fler än 500.000 betalande Användare, enligt siffror från Mediavision..

GlobeNewswire - 01 apr 21 kl. 12:00

Bergman & Beving AB: Bergman & Beving förvärvar Abtech

Pressmeddelande Bergman & Beving förvärvar Abtech Workplace Safety, en division inom Bergman & Beving, har idag förvärvat samtliga aktier i den brittiska bolagsgruppen Abtech bestående av Abtech Safety Ltd, Outreach Organisation Ltd och Outreach Rescue Medic Skills Ltd. Abtech är en ledande leverantör av personlig fallskydds- och räddningsutrustning i Storbritannien som även tillhandahåller avancerade utbildningar riktade till både industriella Användare och räddningspersonal. Abtech grundades 1991 och har sitt säte i Flintshire, UK.

IDG - I förrgår: 15:02

Google Foto låter pc-användare hämta text ur bilder


Håller på att rullas ut till samtliga skrivbordsAnvändare av Chrome..

IDG - 11 apr 21 kl. 17:18

Personuppgifter för 1,3 miljoner Clubhouse-användare har läckt


Men mer känslig information än användarnamn ska inte ha läckt, enligt uppgifter..

Regeringen - 08 apr 21 kl. 13:22

Fler användare av kommunikationstjänst ska ge större säkerhet och effektivitet vid olyckor, kriser eller höjd beredskap

Regeringen har i dag fattat beslut om en ändring i Myndigheten för samhällsskydd och beredskaps instruktion. Ändringen syftar till att förtydliga MSB:s uppdrag vad gäller den nationella kommunikationstjänsten Swedish Government Secure Intranet (SGSI) och möjliggör att fler aktörer ska kunna använda systemet..

Expressen - 07 apr 21 kl. 04:30

Så ser du om du är drabbad av enorma Facebookläckan

Personlig information från över en halv miljard Facebook-konton världen över har läckt ut och finns tillgängliga för vem som helst på internet.

I Sverige är omkring en miljon Användare drabbade och experter är nu oroade för att kriminella ska använda den läckta informationen för att begå brott.

IT-säkerhetsexperten Anders Nilsson ger här sina tips på hur man skyddar sig från att bli utsatt och hur man kan se om man själv finns med i läckan..

Expressen - 7 timmar sedan

Hoten efter hemliga bikini- bilden på Khloé Kardashian

Flera personer som spridit en oretuscherad bikinibild på Khloé Kardashian, 36, träder nu fram och berättar om hoten från influencerns team.”Att Kardashian går så långt för att upprätthålla en falsk bild av hennes ansikte och kropp berör,” säger Krystal Green, en plastikkirurgikonsult som delat bilden vidare.”Jag har definitivt inte pengar att anställa advokater mot Kardashians eller någon för den delen.

SR - 19 timmar sedan

Efter börsnoteringen – Coinbase rusar på Nasdaq

Aktien för USA:s största handelsplats för kryptovalutor, företaget Coinbase, rusar nu på Nasdaqbörsen, där den noterades i dag. Förhandsvärdet var satt till 250 dollar per aktie, men den började handlas på 381 dollar, alltså drygt 50 procent mer. Coinbase uppges ha omkring 56 miljoner Användare globalt..

SR - 21 timmar sedan

Coinbase börsintroduceras – väntas bli störst sedan Facebook

Idag börsintroduceras Coinbase, en amerikansk handelsplats för kryptovalutor, på Nasdaq-börsen i New York. Coinbase, som är USA:s största handelsplats för kryptovalutor, uppges ha omkring 56 miljoner Användare globalt. Med ett uppskattat börsvärde på mellan 70 och 100 miljarder dollar förväntas börsnoteringen bli den största i USA sedan Facebook.

Expressen Dina Pengar - 22 timmar sedan

Tekniska problem för Swish-användare

Swish har drabbats av tekniska problem. Appen meddelar att driftstörningarna påverkar betalningar för butik, webbshoppar och appar. För närvarande finns ingen prognos för när problemet är löst.

IDG - I förrgår: 08:00

Nvidia visar upp sin nya Ampere GPU:s


De nya korten är gjorda för professionella Användare och prioriterar minnesmängd före snabbhet..

IDG - I förrgår: 17:29

Snart upphör supporten för november 2019-uppdateringen av Windows 10


Användare uppmanas uppgradera till en senare version snarast för att säkra sina system..

PrivataAffärer - 29 mar 21 kl. 11:03

Fondroboten med högst avkastning ”Vi säger nej till provisioner”

Läs mer om Fundler här Fundler lanserades i juni 2016 som en av de första fondrobotarna på den svenska marknaden. De senaste tre åren har Fundler kunnat redovisa högst riskjusterad avkastning bland de svenska fondrobotarna* och intresset har stadigt ökat för deras sparerbjudande. – Antalet Användare ökade med ungefär det dubbla förra året, och närmar sig 60 000, berättar Ulf Ahrner, förvaltningschef och grundare.

ETF-marknaden - 11 apr 21 kl. 10:16

Varför lagrar folk sitt guld utomlands?

Yttrandet om guldlagring är extremt polariserat. Nästan exakt hälften av världens guldköpare föredrar att lagra sitt guld hemma, eftersom de litar på den inhemska äganderätten. De andra halvan föredrar att lagra det utomlands.

GöteborgsPosten - 11 apr 21 kl. 09:32

Hipsterentreprenören som vill revolutionera fotbollen

Patrik Arnesson om appen med miljontals Användare, konkurshotet och varför han lämnade Göteborg för Brasilien..

IDG - 09 apr 21 kl. 16:31

Personlig info om 500 miljoner Linkedin-användare säljs på hackarforum


En databas med information om runt 500 miljoner personer från karriärsajten Linkedin har börjat säljas på en hackersajt..

ETF-marknaden - 09 apr 21 kl. 11:24

DIGI ETF: distansarbete är här för att stanna

Grundaren av HANetf’s Digital Infrastructure and Connectivity ETF säger att distansarbete är här för att stanna. Chris Versace, Chief Investment Officer för Tematica Research, indexleverantörer för Digital Infrastructure and Connectivity UCITS ETF (DIGI) berättar för Proactive Investors att deras börshandlade fond har stigit med 7,6 procent. DIGIs toppinnehav är PayPal Holdings, Square, Shopify och Intel.

IDG - 08 apr 21 kl. 16:10

Oneplus 9 Pro-användare får varningar om överhettning


Oneplus säger att de känner till problemet och jobbar på en lösning..

IDG - 07 apr 21 kl. 15:27

Chattappen Signal sneglar mot kryptobetalningar


Kryptobetalningar med Mobilecoin kommer inledningsvis bli tillgängliga för IOS- och Android-Användare i Storbritannien..

IDG - 07 apr 21 kl. 12:45

Nu kan du skicka pengar i Clubhouse


Ljudbaserade sociala nätverket Clubhouse har lagt till en ny funktion för att skicka pengar till andra Användare..

IDG - 07 apr 21 kl. 09:45

Max Schrems anmäler Google för olaglig spårning i Android-mobiler


Integritetsaktivisten Max Schrems har anmält Google till franska myndigheter och kräver en granskning om hur Android-Användare spåras mot sin vilja..

Computer Sweden - 07 apr 21 kl. 09:45

Max Schrems anmäler Google för olaglig spårning i Android-mobiler


Integritetsaktivisten Max Schrems har anmält Google till franska myndigheter och kräver en granskning om hur Android-Användare spåras mot sin vilja..

IDG - 06 apr 21 kl. 19:22

Nu kan även GTX-användare köra Nvidias RTX Voice


Förbättrar ljudkvalitén på röstsamtal med hjälp av AI..

PrivataAffärer - 06 apr 21 kl. 15:10

Creades köper storpost i Pricerunner

Investeringen uppgår till 370 miljoner kronor och görs i form av en riktad nyemission. Affären väntas genomföras under april. I Creades pressmeddelande påminns om att bolagets nuvarande vd Nicklas Storåkers förvärvade Pricerunner 2016 och att bolaget under de senaste åren investerat i teknikplattform och kundupplevelse.

Nyteknik - 06 apr 21 kl. 14:27

Clubhouse inför dricks till skapare

Ljudappen Clubhouse säger i ett uttalande på sin hemsida att de kommer att börja tillåta Användare att skicka pengar till andra kreatörer på plattformen..

GlobeNewswire - 06 apr 21 kl. 13:00

Bergman & Beving AB: Bergman & Beving förvärvar Albretsen

Pressmeddelande Bergman & Beving förvärvar Albretsen Tools & Consumables, en division inom Bergman & Beving, har idag förvärvat samtliga aktier i H M Albretsen Verktøysikring AS. Albretsen utvecklar och tillverkar produkter och lösningar inom fallsäkring av verktyg. Albretsen omsätter cirka 20 MNOK med god lönsamhet och har 5 anställda.

UNT - 06 apr 21 kl. 12:11

Clubhouse inför dricks till skapare

Ljudappen Clubhouse säger i ett uttalande på sin hemsida att de kommer att börja tillåta Användare att skicka pengar till andra kreatörer på plattformen..

UNT - 06 apr 21 kl. 12:11

Clubhouse inför dricks till skapare

Ljudappen Clubhouse säger i ett uttalande på sin hemsida att de kommer att börja tillåta Användare att skicka pengar till andra kreatörer på plattformen..

Corren - 06 apr 21 kl. 12:11

Clubhouse inför dricks till skapare

Ljudappen Clubhouse säger i ett uttalande på sin hemsida att de kommer att börja tillåta Användare att skicka pengar till andra kreatörer på plattformen..

NT - 06 apr 21 kl. 12:11

Clubhouse inför dricks till skapare

Ljudappen Clubhouse säger i ett uttalande på sin hemsida att de kommer att börja tillåta Användare att skicka pengar till andra kreatörer på plattformen..

Vimmerby Tidning - 06 apr 21 kl. 12:11

Clubhouse inför dricks till skapare

Ljudappen Clubhouse säger i ett uttalande på sin hemsida att de kommer att börja tillåta Användare att skicka pengar till andra kreatörer på plattformen..

Sydsvenskan - 06 apr 21 kl. 12:09

Clubhouse inför dricks till skapare

Ljudappen kommer börja tillåta Användare att skicka pengar till andra kreatörer på plattformen..

Nyteknik - 06 apr 21 kl. 08:01

En miljon svenskar drabbade i Facebookläckan

Över en miljon svenskar har drabbats i en stor Facebookläcka. Det rör sig om uppgifter som Användare själva har fyllt i, som mobilnummer och var man jobbar, enligt it-säkerhetsföretaget Eset..

DN - 04 apr 21 kl. 05:16

En miljon svenskar drabbade i Facebookläckan

Över en miljon svenskar har drabbats i en Facebookläcka. Det rör sig om uppgifter som Användare själva har fyllt i, som mobilnummer och var….

ETF-marknaden - 29 mar 21 kl. 09:52

En titt på Global X Cybersecurity ETF (BUG)

ETF Trends VD Tom Lydon diskuterade Global X Cybersecurity ETF (BUG ETF) i ”ETF of the Week” podcast med Chuck Jaffe på MoneyLife Show. BUG ETF strävar efter att investera i företag som potentiellt kan dra nytta av den ökade antagandet av cybersäkerhetsteknik. Till exempel de vars huvudsakliga verksamhet är utveckling och hantering av säkerhetsprotokoll som förhindrar intrång.

Computer Sweden - 26 mar 21 kl. 14:19

Allvarlig sårbarhet i OpenSSL kan krascha servrar – uppdatera snarast


Användare av OpenSSL uppmanas att uppdatera till version 1.1.1k så snart som möjligt..

IDG - 26 mar 21 kl. 14:19

Allvarlig sårbarhet i OpenSSL kan krascha servrar – uppdatera snarast


Användare av OpenSSL uppmanas att uppdatera till version 1.1.1k så snart som möjligt..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.