Corren > Nyheter

Monday, 26 February, 14:30

Corren - 02 dec 23 kl. 07:13

Polisen på tårna inför Nobel med ökat terrorhotDet höga terrorhotet mot Sverige innebär att polisen gör vissa ändringar i säkerhetsarbetet under Nobelveckan i Stockholm. –Vi kan inte bara luta oss tillbaka och göra som vi alltid har gjort, säger kommenderingschef Magnus Mowitz..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Nobel, Sverige, Nobelveckan, Stockholm, Magnus Mowitz

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisen, tårnainför , Nobelmed , ökat, terrorhot

Fler nyheter från Corren

Corren - 15 minuter sedan

FOTBOLL PÅ SLÄTTEN: Hört och hänt i lokala fotbollen

Silly season är i full gång i den lokala fotbollen. Härliga tider! Mejla oss gärna uppgifter/rykten om övergångar eller annat intressant kring våra lokala fotbollslag till sporten@corren.

Corren - 15 minuter sedan

Nya Gripenplan till Ungern redan 2025

De fyra nya Jas 39 Gripenplan som Ungern köper av Sverige kommer att levereras under 2025 och 2026, enligt premiärminister Viktor Orbáns talesperson Zoltán Kovács..

Corren - 30 minuter sedan

Måste ta större ansvar utan LHC-kaptenen

LHC-kaptenen Oscar Fantenbergs frånvaro innebär att andra får kliva fram och ta mer ansvar. En av dem är backen Mattias Hävelid: "Det är viktigt att sprida ett lugn till forwards", säger han inför matchveckan där en annan spelare gör comeback..

Corren - 30 minuter sedan

Lämnade sushi och brev i Piteå för pizza i Motala

Hassan Ebrihami var brevbäraren som drev sushi-restaurang i Piteå tills familjen ville ha mer ljus. Då hamnade de i Vadstena och istället för att dela ut brev öppnar Hassan nu pizzeria i Motala..

Corren - 45 minuter sedan

Nystartat konsultföretag i Linköping

Den 23 februari registrerades det nya bolaget Klimatinstallationer i Östergötland AB hos Bolagsverket..

Corren - 1 timme sedan

Kronofogden: Gunilla Persson äger föremålen

Gunilla Persson överklagade Kronofogdens utmätning på hennes hotellrum efter Melodifestivalen och hävdade att flera av de beslagtagna sakerna tillhörde hennes dotter. Nu svarar Kronofogden – som tycker annorlunda..

Corren - 3 timmar sedan

Tonårspojke blev rånad på sina kläder

En tonårspojke i Åtvidaberg blev rånad på sin tröja. Två dagar senare blev han utpressad att lämna ifrån sig fler klädesplagg. Nu har en 15-åring och en 16-åring åtalats och kommer att ställas inför rätta i Linköpings tingsrätt..

Corren - 3 timmar sedan

Carina stänger Olivias Hus: "Jag har älskat min butik"

I butiken Olivias hus börjar det bli tomt men Carina Johansson har fortfarande en del att göra. Hon plockar lite, tömmer hyllor och minns..

Corren - 4 timmar sedan

Beskedet: Då kan Fantenberg vara tillbaka i spel

Det är oklart hur länge Oscar Fantenberg blir borta. Men LHC-kaptenen spelar definitivt inte den här veckan..

Corren - 4 timmar sedan

De vill bygga upp serveringen igen: "Stort engagemang"

Sarah och Jan Nystedt har en plan. Först vill de bygga upp Tallbackens servering igen. Sen vill de fortsätta med att bygga bostäder och andra verksamheter på marken längs med E22.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.