DI > Ekonomi

Thursday, 28 September, 19:51

DI - 05 jun 23 kl. 08:15

Apple väntas visa upp nytt AR-headset i dagApple väntas vid sin återkommande utvecklarkonferens WWDC, som inleds på måndagen, visa upp ett antal nya produkter. Mest omtalat är ett nytt AR-headset, som varit under utveckling i cirka sju års tid, rapporterar flera medier på måndagen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
AR, WWDC

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Apple, väntas, visaupp , nytt, AR-headseti , dag

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Build Data ansöker om avnotering från First North

Styrelsen för Build Data har, efter önskemål från Build Data Acquisition, fattat beslut om att ansöka om avnotering från Nasdaq First North Growth Market..

DI - 5 minuter sedan

Idrotten är en kraft mot våldet – men politikerna sviker

Mer pengar till idrotten är en investering i att förebygga brottsligheten bland unga. Men samtidigt som grovt kriminella rör sig vid idrottsplatser i Stockholm sviker politikerna, skriver Olof Lundh i en krönika. .

DI - 15 minuter sedan

Kristerssons besked: Militär ska sättas in mot gängen

Försvarsmakten ska hjälpa Polisen i arbetet mot de kriminella gängen. Det beskedet ger statsminister Ulf Kristersson i ett tal till nationen..

DI - 30 minuter sedan

Norsk bot mot Meta kan blir EU-gemensam

Norge har utfärdat böter mot Facebook-ägaren Meta för integritetsintrång. Nu vill landet att EU tar över fallet och vidgar straffet till liknande överträdelser i unionen, rapporterar Reuters..

DI - 30 minuter sedan

FI granskar kapitalförvaltare efter padelaffär

Finansinspektionen undersöker Coeli efter kapitalförvaltarens kritiserade investeringar i det nu konkursade padelbolaget Pdl United.  ”Det är klart vi är självkritiska”, säger Lukas Lindkvist, vd för Coeli Investment..

DI - 1 timme sedan

Ulf Kristersson höll tal till nationen

Statsminister Ulf Kristersson (M) håller på torsdagskvällen ett tal till nationen med anledning av det grova våldet som drabbat Sverige. ”Det här är en svår tid för Sverige”, säger Ulf Kristersson..

DI - 1 timme sedan

Wall Street vänder upp – AMD i täten för teknikjättelyft

USA-börserna har vänt upp efter ett par timmars handel och är nu tydligt på grön mark. AMD tar täten bland stigande teknikjättar..

DI - 1 timme sedan

Ulf Kristersson håller tal till nationen

Statsminister Ulf Kristersson (M) kommer att hålla ett tal till nationen, med anledning av det grova våldet som drabbat Sverige, enligt ett pressmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Oslo mot strömmen på stigande Nordenbörser

Börserna i Norden stängde mestadels på högre nivåer på torsdagen, bortsett från Oslobörsen som stack ut som förlorare. Vinx 30 adderade 0,6 procent till 1.390..

DI - 1 timme sedan

Börsdebutant lyfte i Tyskland – Europabörser steg

Europabörserna utvecklades i positiv riktning på torsdagen och Stoxx 600 steg 0,3 procent..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.