NSD > Nyheter

Tuesday, 26 September, 08:50

NSD - 01 jun 23 kl. 06:44

Tror på revansch – tar flyget och kör ett av loppenTidigare Bodentränaren Petter Lundberg tar flyget till Kallax och kör ett av loppen under torsdagens lunchomgång. "Jag tror att Marvelous kan vinna V4-4", kommenterar Petter..
Läs mer på NSD
Läs mer om:
Bodentränaren Petter Lundberg, Kallax, Marvelous, V4, Petter

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tror, revansch, tar, flygetoch , körett av , loppen

Fler nyheter från NSD

NSD - 2 minuter sedan

Forssell och "Nyhets-Jonas" i "På spåret"

Radioprofilerna Gry Forssell och Jonas "Nyhets-Jonas" Rhodiner ska tävla i SVT:s "På spåret" i vinter..

NSD - 5 minuter sedan

Brysselmöte om Nagorno-Karabach

Sändebud från Azerbajdzjan och Armenien möts i dag i Bryssel. Mötet sker efter att Azerbajdzjan förra veckan inlett en blixtoffensiv i regionen Nagorno-Karabach..

NSD - 5 minuter sedan

BC föll i Östersund – se höjdpunkterna från matchen

BC Luleå stod för en stark premiärmatch i SBL herr. Men i den andra omgång blev Jämtland Basket numret för stort. Se höjdpunkterna från matchen här..

NSD - 2 timmar sedan

Sverige tappar fart – bara en region står emot

Norra Norrland är Sveriges ekonomiska motor för tillfället. Storstäderna tappar däremot fart. –Skillnaderna är ovanligt stora och ökar ytterligare kommande år, säger Susanne Spector, chefsanalytiker på Nordea..

NSD - 2 timmar sedan

Klart och invigt – men kostnaden uppges ännu vara okänd

Ridhuset är klart. Vad investeringen – den största i Kalix kommun på många år – kostat uppges vara okänt. ”Det finns ingen slutkostnad ännu” säger Mårten Öhman, chef vid samhällsbyggnadsförvaltningen i Kalix..

NSD - 15 minuter sedan

Grön energi ger hopp om att kunna nå klimatmål

Den snabba ökningen av solenergi och elbilar i världen ger en strimma hopp om att det går att nå klimatmålen, visar en ny rapport från IEA. Men rika länder och Kina måste nu snabbt öka takten för att få ned sina utsläpp av koldioxid..

NSD - 15 minuter sedan

Partiet anlitade Chat GPT för att skriva motion om AI

Luleå kommun måste ta fram en samlad strategi för hur den ska förhålla sig till AI, artificiell intelligens. Det anser Kristdemokraterna, som lämnat in en motion – skriven av AI-roboten Chat GPT..

NSD - 15 minuter sedan

Nedgång väntas på Stockholmsbörsen

Förhandeln indikerar på en svag nedgång när Stockholmsbörsen öppnar klockan 9..

NSD - 30 minuter sedan

Många döda i explosion i Nagorno-Karabach

Minst 20 personer har dött i den explosion som på måndagen inträffade vid en bränsledepå i det omstridda Nagorno-Karabach..

NSD - 45 minuter sedan

Nu sjunker producentpriserna

Producentprisindex backade med 0,7 procent i augusti jämfört med föregående månad enligt ny statistik från Statistiska centralbyrån (SCB)..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.