Expressen > Kultur

Thursday, 01 June, 07:32

Expressen - 26 mar 23 kl. 15:00

Teorierna påminner om antivaxxare och QanonAnders Lundin och Hans Marklund har skapat en skogstokig kabaret om Olof Rudbeck.Ulrika Kärnborg ser en galenpanna som påminner om vår tids konspirationsteoretiker..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Qanon, Lundin, Hans Marklund, Olof Rudbeck, Kärnborg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Teorierna, påminnerom , antivaxxareoch , Qanon

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Pingstkyrkans motstånd mot hbtq är en skam

Sedan en tid tillbaka pågår ett reformerande samtal om hbtq-personers plats i svenska frikyrkor. Men vissa församlingar vill inte prata.Victor Malm går i polemik med bakåtsträvarna..

Expressen - 17 timmar sedan

Män kan verkligen vara riktiga djur

I boken ”Toxisk maskulinitet” utforskar psykologiprofessorn David M Buss destruktivt manligt beteende.Jesper Strömbäck Eklund känner tomhet och undrar varför evolutionen tog oss hit?.

Expressen - Igår: 06:15

AI-fusk? Det är inte värre än vad J K Rowling gjorde

Den nya AI-tjänsten Sudowrite har lanserats som en assistent till författare i deras kreativa process.Jens Liljestrand ber den beskriva en nazistisk general och ser ett yrke förändras. .

Expressen - Igår: 13:20

Misogyna kvinnofällor gäller även för miljardärer

Inte ens en liberal miljardär slipper undan kvinnofällan i ett patriarkalt USA.Anna Gullberg ser Shiv Roy försvinna ut ur bilden, inlåst i en pansarklädd limousin..

Expressen - I förrgår: 06:15

Så föddes hatet mot feminina män

Fjollan stod och står ännu lägst i kurs, bland såväl heterosexuella som homo.
Jonas Gardell skriver om hatets historia. .

Expressen - I förrgår: 15:59

Bianca Ingrosso är faktiskt riktigt rolig

Dokumentärserien ”Imperiet Bianca” försöker i fyra avsnitt komma under skinnet på influencern och företagsgrundaren Bianca Ingrosso. Valerie Kyeyune Backström tycker det blir lika ytligt som en glossig broschyr eftersom allt redan finns på andra plattformar..

Expressen - I förrgår: 15:00

Det galna fotbollshatet måste få ett slut – nu

I söndags utspelades skandalscener i Stockholm när AIK-supportrar kastade bengaler och försökte storma planen. Ulrika Kärnborg är trött på att anpassa sig efter våldet. .

Expressen - I förrgår: 11:25

”Horungarna” spelas mycket mycket bra

På scenen blir ”Den stora skrivboken” nästan som en medeltida moralitet.Maria Edström ser en egensinnig tolkning av Ágota Kristof på Dramaten..

Expressen - 29 maj 23 kl. 06:15

Det som pågår är en kamp om sanningen

Hernan Diaz belönades med Pulitzerpriset för den tekniskt originella romanen ”Egendom”. Amanda Svensson ger sig i kast med den labyrintiska undersökningen av sanningen..

Expressen - I förrgår: 19:00

Vi behöver prata mer om Alexander Skarsgård

Den hyllade tv-serien ”Succession” går efter fyra säsonger mot sitt slut.Jens Liljestrand tycker det är dags att Alexander Skarsgård får den uppmärksamhet han förtjänar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.