Corren > Nyheter

Monday, 29 May, 07:04

Corren - 24 mar 23 kl. 10:21

Ankan avslutar sin stora turné i LinköpingDet blir en "överraskningsdopad grand final" i Linköping av Anders "Ankan" Johanssons stand up show "Alla känner Ankan"..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Linköping, Anders Ankan Johanssons, Alla, Ankan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ankan, avslutarsin stora , turnéi , Linköping

Fler nyheter från Corren

Corren - 45 minuter sedan

Texas stoppar skolböcker med sexuellt innehåll

Böcker med "sexuellt explicit" material ska förbjudas från skolbibliotek i Texas, enligt en ny lag som har godkänts i delstatens senat. Kritiker befarar att böcker kommer att tas bort i onödan..

Corren - 1 timme sedan

"Finns många duktiga vallare i tv-sofforna"

Vem vill bli vallachef för svenska längdlandslaget – skid-Sveriges tuffaste jobb? Landslagschefen Anders Byström erkänner att det är ett otacksamt jobb: –Det är inte ofta man får beröm..

Corren - 1 timme sedan

Synskadade Loke, 9, sprang historiska loppet

För första gången någonsin sprang synskadade löpare utan personlig ledsagare i en friidrottstävling. Den historiska händelsen ägde rum i Linköping och nioåriga Loke var en av pionjärerna..

Corren - 1 timme sedan

Simon J Berger leder tittarna genom historien

Historien om Sverige berättas i en ny storsatsning i SVT i höst. Skådespelaren Simon J Berger blir tittarnas ledsagare genom de dramatiska händelserna som format vårt land. –Jag har alltid varit en historienörd, säger han..

Corren - 1 timme sedan

Fransk kärnkraft pressar naturgaspriset

Naturgaspriset i Europa fortsätter nedåt och ligger nu bara marginellt högre än sommaren 2021, då Vladimir Putin började strama åt flödet inför Ukrainakriget. –Fransk kärnkraft är tillbaka, säger Christian Kopfer, råvaruanalytiker på Handelsbanken..

Corren - 1 timme sedan

Pensionärer ska rädda förlossningsvården i sommar

En majoritet av landets regioner har inte tillräckligt många barnmorskor för att klara bemanningen på förlossningarna under sommaren. Semestrar har kunnat beviljats tack vare pensionärer och hyrpersonal. –Det är otroligt skört, säger Michael Viklund på förlossningen i Umeå..

Corren - 1 timme sedan

Rekordmånga fredsbevarande insatser i världen

64 fredsbevarande insatser i 38 länder eller territorier. I fjol genomfördes det högsta antalet fredsinsatser på tio år. Men geopolitiska spänningar riskerar att urholka operationerna, enligt fredsforskningsinstitutet Sipri..

Corren - 1 timme sedan

Vulkanutbrott skapade "superplasmabubbla"

Vulkanutbrottet under vattnet utanför Tonga förra året skapade en superplasmabubbla. Bubblan var så kraftig atat den störde gps-systemen i flera timmar..

Corren - 1 timme sedan

Mordmisstänkta hemliga - hotbild mot anhöriga

Identiteten på tre personer som misstänkts för inblandning i ett uppmärksammat mord i Tullinge är fortfarande hemlig, trots att de varit häktade i över två månader. Anledningen till det mycket ovanliga förfarandet är att det fortsatt anses finnas en stark hotbild mot deras anhöriga..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.