SR > Nyheter

Saturday, 28 January, 01:42

SR - 26 nov 22 kl. 11:04

Johan Pehrson vald till partiledare för LJohan Pehrson har valts till partiledare för Liberalerna vid partiets extra landsmöte.I april fick han som vice partiledare ta över i partitoppen när den dåvarande partiledaren Nyamko Sabuni hastigt avgick. Han har varit tillförordnad partiledare sedan dess.Nu väljs han, utan motkandidater, för perioden fram till nästa landsmöte som kommer att äga rum någon gång under 2023..
Läs mer på SR
Lägsta pris enligt Prisjakt:

Läs mer om:
Pehrson, Liberalerna, Nyamko Sabuni

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Johan, Pehrson, valdtill , partiledareför L

Fler nyheter från SR

SR - 3 timmar sedan

Följ P3 Gulds eftersnack med Assia Dahir

P3 Guld är P3:s musikgala som sammanfattar och firar det bästa från det gångna svenska musikåret.Hör eftersnack och vinnarmingel med Assia Dahir..

SR - 3 timmar sedan

Hooja vinner årets artist på P3 Guldgalan

Ja det blev skogsdiscobandet Hooja som vann årets artist på P3-guldgalan, bandet som gjort sig kända för sina skotermasker och texter om livet i norrbotten. Och det var två förvånade pristagare. Följ P3-guld galan direkt i Appen..

SR - 4 timmar sedan

Just nu: Zara Larsson live på P3 Guld

P3 Guld är P3:s musikgala som sammanfattar och firar det bästa från det gångna svenska musikåret.Följ galan direkt från Göteborg med liveframträdande från aktuella svenska artister och prisutdelningar i kategorierna: Årets låt, Årets album, Årets artist/grupp, Framtidens artist, P3 Ikon och Guldmicken.Årets programledare är Tina Mehrafzoon..

SR - 4 timmar sedan

Följ Sveriges VM-semifinal i handboll mot Frankrike

Lyssna på Sveriges VM-semifinal i handboll mot Frankrike. Matchen spelas i Tele2 Arena i Stockholm och har avkast 21.00.

SR - 5 timmar sedan

P3 Guld: Uppsnack med Emma Percival

P3 Guld är P3:s musikgala som sammanfattar och firar det bästa från det gångna svenska musikåret.Följ galan direkt från Göteborg med liveframträdande från aktuella svenska artister och prisutdelningar i kategorierna: Årets låt, Årets album, Årets artist/grupp, Framtidens artist, P3 Ikon och Guldmicken.Galan börjar klockan 21.

SR - 5 timmar sedan

Skjutning i östra Jerusalem – minst tio skadade

I en skjutning i ett judiskt bostadsområde i östra Jerusalem nu i kväll har 10 personer skadats, en del svårt.Det rapporterar nyhetsbyrån AFP. Enligt Israeliska myndigheter har skytten oskadliggjorts.

SR - 6 timmar sedan

Statsministern bjuder in oppositionen till möte om Sveriges säkerhet

Statsminister Ulf Kristersson bjuder in oppositionen till möte om säkerhetsläget efter hoten som riktats mot Sverige. ”Vid mötet ges tillfälle till dialog om åtgärder för att stärka Sveriges säkerhet”, står det i inbjudan som Expressen tagit del av.Mötet kommer att äga rum nu på tisdag klockan 17....

SR - 7 timmar sedan

EU kraftsamlar för att ställa ryska krigsförbrytare till rätta

EU kraftsamlar nu för att kunna ställa de ansvariga för misstänkta krigsförbrytelser i Ukraina inför rätta.Och enigheten är stor, säger Sveriges Justitieminister Gunnar Strömmer efter dagens ministermöte.Över 70 000 misstänka krigsbrott har dokumenterats i Ukraina efter Rysslands invasion förra året.

SR - 7 timmar sedan

Svensk ekonomi bättre än väntat

Enligt internationella valutafonden, IMF, ser nedgången i den svenska ekonomin inte ut att bli så stor som man befarat.”Det går bättre än väntat för den svenska ekonomin och den väntade tillbakagången av ekonomin, recessionen, förväntas bli svag”, säger Khaled Sakr, delegationschef på IMF.IMF rekommenderar samtidigt den svenska Riksbanken att fortsätta höja räntan..

SR - 8 timmar sedan

Efter kritikstormen mot Eon: Energiministern öppnar för regeländringar

En växande konflikt har blossat upp mellan bostadsbolag och energibolaget Eon, efter att Eon höjt priserna för fjärrvärme med upp till 20 procent.Omkring 200 anmälningar har skickats in till Fjärrvärmenämnden, men Michael Carlsson på bostadsbolaget HSB tror inte att den processen kan leda till något konkret.Energiminister Ebba Busch skriver till Ekot: ”I dagsläget har inte reglering diskuterats, men om rådande ramverk inte fungerar kommer vi behöva ta ställning till om en reglering behövs.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.