Expressen > Kultur

Wednesday, 30 November, 11:06

Expressen - 30 sep 22 kl. 14:00

Därför finns det ett sug efter Håkan JuholtI det nya avsnittet av Kulturens podcast Lunch med Montelius äter Gunilla Brodrej och Martina Montelius lunch på Brillo i Stockholm medan de jämför sina upplevelser av Bokmässan i Göteborg..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Håkan Juholt, Kulturens, Lunch, Montelius, Gunilla Brodrej, Martina Montelius, Brillo, Stockholm, Bokmässan, Göteborg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Därför finns det ett sugefter , Håkan, Juholt

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Om förförelsekonst och kvittrighetens råstyrka

Nytt avsnitt av podden ”Månens sällskap”: ”Vårt politiserade väsen”. Om maktanalyser av det kvinnliga och manliga. Om förförelsekonst och kvittrighetens råstyrka..

Expressen - 5 timmar sedan

Ungern kom allt mer att likna ett arbetsläger

Andra delen av Péter Nádas självbiografiska svit ”Illuminerade detaljer” börjar i nuet och söker sig bakåt i tiden.Ulf Olsson följer med på en rörande resa till det stalinistiska Ungern där föräldrarna var högt uppsatta kommunister..

Expressen - 22 timmar sedan

”Tre pappor” är starka och modiga män

I SVT:s dokumentärserie ”Tre pappor” gör de tre männen allt för att vara goda fäder.Nanna Olasdotter Hallberg ser hur vår samtids undermåliga diskurs om faderskap blottläggs..

Expressen - Igår: 05:45

Årets julkalender – barnens egen ”Game of thrones”

Årets julkalender i SVT slösar med miljöer och stämning.Gunilla Brodrej ser en serie som påminner om ”Game of thrones”..

Expressen - Igår: 05:45

Han är hennes pojkvän – men hon vet inte om det

Peter Stamms ”Världens milda likgiltighet” är en förvirrande dubbelgångarroman i ett vintrigt Stockholm. Victor Malm vill inte ens försöka få rätsida på de underbara gåtfullheterna. .

Expressen - Igår: 20:15

”Jamen hurra” hojtar jag hemma vid datorn

Ia Genberg och Nina van den Brink tilldelades Augustpriset i den skönlitterära respektive den facklitterära klassen. Annina Rabe jublar och ser tillbaka på ett ovanligt starkt litteraturår. .

Expressen - Igår: 17:00

Kineserna riktar nu sin vrede mot Xi Jinping

Runt om i Kina har stora protester brutit ut mot landets hårda coronarestriktioner.Jojje Olsson ser hur en växande skara yngre stadsbor har tröttnat på sin regering..

Expressen - I förrgår: 05:45

Hennes hemmafru bjuder på djuriska utflykter

Lucy Ellmanns mastodontverk om en amerikansk hemmafru och hennes tankar blev en otippad succé.Hanna Nordenhök drabbas av en flödande roman om mödrar och döttrar – som dessutom är rolig..

Expressen - I förrgår: 05:45

Gorillan gråter när föräldrarna dyker upp

Barbro Lindgren har lämnat Maxböckerna och introducerar Lill-Hans.Margareta Sörenson förundras över hennes förmåga att överraska..

Expressen - I förrgår: 15:00

Det här skulle väl inte kroppsaktivister gilla

Kerstin Avemo är den stora behållningen i ”Hoffmanns äventyr” på Göteborgsoperan.Gunilla Brodrej ser heterosexualitetens skräckkabinett öppna sig på den stora scenen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.