PrivataAffärer > Ekonomi

Friday, 18 June, 11:35

PrivataAffärer - 14 maj 21 kl. 11:26

Trading Direkt med teknisk analys  Teknisk analys på: OMXS30, S&P500, DAX, USD/SEK, EUR/SEK, GBP/SEK, Guld, Silver, Koppar, Olja, Acousort, Boliden, Chromogenics, Enviro, Frill, ICA, iZafe, Lundin Mining, Pexip, Quickbit, Sinch, Spiffbet, Zaptec, Öresund. Bolag och valuator som nämndes: Tesla, Alibaba, Ant Group, Amazon, Apple, Facebook, Spotify, Tencent, Filo Mining, Josemaria Resources, Lundin Gold, Africa Oil, Bitcoin, Cardano.  .
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Direkt, Omxs30, &p500, DAX, Usdsek, Eursek, Gbpsek, ICA, Izafe, Mining, Group, Resources, Gold, Oil

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trading, Direktmed , teknisk, analys

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - 30 minuter sedan

Hernhag: Tre basaktier för långsiktiga

Karl: 2-3 Aktier att behålla hela livet, eller åtminstone 10 år? Trygghet först.
Marcus: Ingen aktie ska vi med bestämdhet behålla livet ut, men vill du sikta mot riktigt långsiktiga innehav är Investor, JNJ och Essity tre basaktier att ha på radarn.

PrivataAffärer - 30 minuter sedan

Hypoteket: Bolåneräntorna varierar beroende på bostadsort

Det är Hypoteket som gjort kartläggningen i samarbete med Aftonbladet, och statistiken i kartläggningen avser över 200.000 bolånetagare. Den stora skillnaden innebär en kostnad på 12.

PrivataAffärer - 1 timme sedan

Blankningarna i Clas Ohlson fortsätter att öka

Detta efter att den brittiska hedgefonden Marble Bar Asset Management på torsdagen ökat sin korta position till motsvarande 0,73 procent (0,5). Det framgår av en inrapportering till Finansinspektionen. Övriga blankare i Clas Ohlson är den Londonbaserad investeringsfirman Talomon Capital som ligger motsvarande 1,94 procent av kapitalet kort samt Cheyne Capital Management med en publik blankning (över 0,5 procent), motsvarande 1,0 procent av kapitalet i Clas Ohlson.

PrivataAffärer - 2 timmar sedan

Djurhälsovårdsbolaget stiger något i debuten

Bolaget värderas till cirka 29,6 miljarder kronor (post-money) i det erbjudande som gjorts inför noteringen. Det framgår av ett pressmeddelande. Intresset i erbjudandet, som omfattade befintliga och nya aktier i Vimian, var stort och övertecknades flerfaldigt, enligt bolaget.

PrivataAffärer - 2 timmar sedan

Danske spår mer dämpad boprisuppgång

”Priserna har hittills stärkts av sjunkande bolåneräntor. Mest sannolikt har dessa dock nått botten under de senaste månaderna. Därför verkar det ganska troligt att prisökningarna kommer att dämpas framöver”, skriver Danske Banks chefekonom i Sverige, Michael Grahn.

PrivataAffärer - 2 timmar sedan

Här är fredagens aktierekar

DNB Markets inleder bevakning av Embracer med rekommendationen köp och riktkursen 300 kronor. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 228:20 kronor på torsdagen.

PrivataAffärer - 4 timmar sedan

Amasten tog in 666 miljoner

Teckningskursen motsvarar en rabatt om 5,1 procent mot stängningskursen på torsdagen och fastställdes genom ett så kallat accelererat bookbuilding-förförande. Investerarna i emissionen var bland andra: Phoenix Insurance, Eiendomsspar, ICA-handlarnas Förbund och Länsförsäkringar Fondförvaltning, uppger bolaget. ”Nyemissionen genomförs för att möjliggöra fortsatt tillväxt genom fastighetsförvärv och investeringar i utvecklingsprojekt, i linje med Amastens finansiella mål”, skriver bolaget i ett tidigare pressmeddelande..

PrivataAffärer - 4 timmar sedan

Nya konsulten bäst i portföljen

IT-konsulten CAG Group är bäst i aktieportföljen den senaste veckan. Bolaget släppte en fin rapport strax innan den adderades till portföljen där koncernen vände till positiv organisk tillväxt samtidigt som marginalen förbättrades. Aktien har trendat uppåt efter rapporten och är upp drygt 15 procent på en vecka.

PrivataAffärer - 4 timmar sedan

Valueguard: Så mycket steg bostadspriserna i maj

Bostadspriserna har stigit 17,9 procent under de senaste tolv månaderna, en nedväxling från 18,9 procent i april, vilket var den högsta ökningstakten någonsin. Årstakten påverkas nu av att priserna vände upp igen i maj i fjol efter en nedgång under den inledande coronakrisen. Det är fortsatt villor som går starkast.

PrivataAffärer - 5 timmar sedan

Investeringscoachen: Sommarens mix kan tända lätt sovande börs

Han har sammanställt statistik på hur Stockholmsbörsen (SIXRX) utvecklats mellan perioden 1 juni till 30 september varje år sedan år 2000. Avkastningen har i snitt varit negativ under den här perioden, -0,9 procent, men statistiken svärtas av några riktigt stora fall som drar ned snittet. Tre negativa år De mest negativa sommarmånaderna var under börsåren 2002, 2008 och 2011, och de är starkt bidragande till resultatet, som trots dessa år fick en medianavkastning under sommarmånaderna som var positiv, 4,8 procent.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.