DI > Ekonomi

Wednesday, 10 August, 21:43

DI - 30 jun 22 kl. 22:03

USA-börsen stängde nedåt på halvårets sista handelsdag – Pfizer mot strömmenWall Street stänger första halvårets sista handelsdag på rött. Samtliga ledande index avslutade dagen under nollstrecket. S&P 500 stängde det första halvåret på minus 20,5 procent.  På bolagsfronten föll apotekskedjan Walgreens tillsammans med kryssningsresebolagen. Mot strömmen gick Pfizer..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Street, Walgreens, Pfizer

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA-börsen, stängdenedåt på , halvåretssista , handelsdag, Pfizermot , strömmen

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Rapportfallet ger bra köpläge

Defensiva kvaliteter i kombination med utdelningstillväxt är något som lockar i skakiga tider på finansmarknaderna. Andra kvartalets rapportsläpp från Bredband2 bjuder på ett bra köpläge för den som letar efter ett bolag med stabil verksamhet..

DI - 1 timme sedan

Rysslands konsumentpriser steg med 15,1 procent i juli enligt ryska statistikmyndigheten

Rysslands konsumentpriser steg med 15,1 procent i juli jämfört med samma månad föregående år. .

DI - 1 timme sedan

”Man längtade efter hans söndagskrönikor”

Sven-Ivan Sundqvist som gick bort i tisdags, 82 år gammal, beskrivs som en pionjär inom svensk ekonomijournalistik och låg bakom den svenska finansmarknadens bibel – ”Ägarna och Makten”. ”Det var ingen som vågade tacka nej till en intervju med Sven-Ivan”, säger Mats Qviberg..

DI - 1 timme sedan

Fortsatta uppgångar på Wall Street – Nasdaq upp över 2,5 procent

Wall Street stiger på bred front efter att eftermiddagens inflationssiffra kommit in lägre än väntat för Juli. Tekniksektorn stiger på bred front samtidigt som halvledarsektorn rekylerar upp efter en tung inledning på veckan. .

DI - 1 timme sedan

Varning för elchock på börsen

Strypta gasleveranser, strul med fransk kärnkraft och framför allt politiska beslut har fått elpriset att rusa. Höga elkostnader kan därmed bli ett helt nytt bekymmer för många företag och blir en joker under de kommande rapportperioderna. Di har plockat fram elförbrukning för Stockholmsbörsens bolag för att undersöka vilka verksamheter som är mest elintensiva..

DI - 1 timme sedan

CLS gör företrädesemission om cirka 69 miljoner kronor

Styrelsen i Clinical Laserthermia Systems har på onsdagen beslutat om en företrädesemission om cirka 69 miljoner kronor..

DI - 2 timmar sedan

Debatt: Samhällskrisen och kollapsen

BERGSLAGEN. I Sveriges övergivna bruksorter kan man följa vårt lands ekonomiska utveckling. Ekonomhistorikern och författaren Jan Jörnmark har rest till det djupaste Bergslagen.

DI - 2 timmar sedan

Risktagandet gynnar oss alla

Få sektorer illustrerar så tydligt de binära effekterna av risktagande som bioteknik..

DI - 2 timmar sedan

Mystiskt ordförandeavhopp i Hemnet – som lägger locket på

Tio minuter innan onsdagens börsstängning meddelade Hemnet att Håkan Erixon avgår som styrelseordförande, en position han haft sedan 2017.  Hemnet lägger locket på kring Håkan Erixons avgång och vill inte uttala sig mer kring vad som ligger till grunden för den plötsliga avgången. .

DI - 2 timmar sedan

Vd:n om paradproduktens problem: ”Det gör extra ont”

Husqvarnas vd Henric Andersson medger att ett fåtal konkurrenter kan ha lyckats bättre med leveranserna.  ”I det korta perspektivet kan det givetvis ske förflyttningar av marknadsandelar”, säger han..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.