Resume > Ekonomi

Sunday, 03 July, 01:51

Resume - 27 maj 22 kl. 15:32

Consids lockbete till sparkade Klarna-anställda plockades ned efter kritikIt-konsultbolaget Consid ville locka över personal som i veckan fått sparken från Klarna. Men budskapet ''Är det nu det börjar klarna?'' ansågs vara okänsligt och när kritiken kom internt plockades inlägget ned. ”Tanken var aldrig att såra någon eller vara elak”, säger bolagets kommunikationschef Nathalie Besér till Resumé..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Klarna, Consid, Nathalie Besér, Resumé

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Consids, lockbetetill , sparkade, Klarna-anställda, plockades, nedefter , kritik

Fler nyheter från Resume

Resume - 18 timmar sedan

Lantmännens annons i krigets skugga – så hanterades risken för att trampa snett

I Östersjön finns ryssen och i Ukraina är det krig. Då lugnar de svenska Lantmännen i en reklamkampanj med att de håller i gång de viktigaste beredskapslagren. En kampanj som kunde ha gått fel..

Resume - Igår: 14:26

Spinn vänder negativa trenden efter ägarbytet

Spinns nya ägare vänder negativa trenden, visar senaste årsredovisningen. För första gången sedan 2016 gör byrån en utdelning..

Resume - Igår: 14:02

Klimatberäkningar får inte bli till en tävling – dags för en branschstandard

Precis som vi har en gemensam valuta för mediemätning måste branschen hitta ett gemensamt sätt att beräkna kampanjers klimatavtryck. ”Om alla mäter olika kommer leder det enbart till förvirring för annonsörer och medieplanerare”, det skriver mediestrategen Andreas Granath..

Resume - Igår: 13:18

Jakten på historien bakom hur Lunarstorms gamla Guldäggsplakett hamnade på Pantbanken: ”Trodde inte att det var sant”

Det finns fynd – och så finns det fynd. När David Lind fick syn på ett skimrande ägg från 2003 på Pantbankens auktion slog han till direkt. Men vad gjorde Lunarstorms gamla Guldäggsplakett där?

Resume - Igår: 13:25

Bolåneutmanaren anlitar Söderhavet

Under sommaren och hösten kommer Söderhavet att ta fram Hypotekets nya varumärkes- och designplattform..

Resume - Igår: 11:59

Molly Sandén på bioduken tillsammans med Nivea

Under 2021 inledde Nivea ett samarbete tillsammans med Molly Sandén i kampanjen ”För alla livets sidor”. Nu fortsätter ambassadörskapet under 2022, där kampanjen bland annat kommer lyfta vardagens kontraster, såväl höjdpunkter som utmaningar..

Resume - Igår: 11:07

Pool vann uppdraget att marknadsföra Italien

Pool vann upphandlingen med Italienska turistbyrån. Nu ska byrån marknadsföra Italien i de nordiska länderna..

Resume - Igår: 10:50

Medietränare, se hit!

Visst vore det uppfriskande om en enda medietränare där ute slutade stöpa landets makthavare i en och samma förljugna form, skriver Resumés chefredaktör Yasmine Winberg..

Resume - Igår: 10:31

H&M tar ställning för LGBTQIA+ communityn i ny kampanj

Är det verkligen blodsband och DNA som definierar en familj? För att visa att en familj kan baseras på emotionella band såväl som biologiska, uppdaterar H&M en av de mest konservativa symbolerna för den traditionella familjen – familjeträdet..

Resume - Igår: 07:47

Metachef larmar om tuffa tider för riktad annonsering: ”Måste prioritera hänsynslöst”

Metas produktchef är oroad över hur integritetsskyddet kommer påverka intäkterna, Publicis släpper siffror över personalens mångfald och Tiktok anklagas för att läcka känslig data om amerikanska användare. Det är några av nyheterna i morgonsvepet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.