NT > Nyheter

Tuesday, 17 May, 05:46

NT - I förrgår: 08:42

Tomt i Norrköping såld till nya ägare - priset: 2 300 000 kronorMarta Joanna och David Marek Stelmach Zak, 33 och 39 år, är nya ägare till tomten på adressen Cirkusstigen 13 i Norrköping..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Norrköping, Joanna, David Marek Stelmach Zak, Cirkusstigen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tomti , Norrköping, såldtill nya , ägare, priset2 , 300 000 kronor

Fler nyheter från NT

NT - 15 minuter sedan

Oväntat hårt pandemibakslag för Kina

Kina drabbas oväntat hårt av nolltoleransen mot covid-19 och nedstängningar. Svenska bolag i landet vittnar om hur problemet drabbar försäljning, leveranser och produktion. "Många bolag påverkas av pandemihanteringen, och det kan vara svårt att finna lösningar på kort sikt", skriver Joakim Abeleen, Kinachef på Business Sweden..

NT - 15 minuter sedan

Neddragning i skidlandslaget: "Var går gränsen?"

Skidlandslaget tvingas spara och drar ned en halvtidstjänst på tränarsidan. Det är inte vad Stefan Thomson, ny ansvarig damtränare, hade önskat sig. –Var går gränsen innan det påverkar verksamheten?

NT - 30 minuter sedan

USA lättar på regler gentemot Kuba

USA lättar på sina restriktioner gentemot Kuba, meddelar USA:s utrikesdepartement..

NT - 45 minuter sedan

Nya utmaningar för vapenexport som Natomedlem

Ett Natomedlemskap skulle inte förändra spelreglerna gällande svensk vapenexport. Däremot kan det finnas utmaningar när det gäller försäljningar till andra Natoländer, bedömer flera experter..

NT - 45 minuter sedan

Hon flydde Moskva: "Finns bara en lösning"

Olga är en av alla unga och utbildade storstadsbor som har flytt Ryssland efter det stora krigsutbrottet. Hennes föräldrar förstår inte varför. –Någonstans, djupt i sina själar eller sinnen, tror jag att de inser vad som pågår, säger 22-åringen, som har bosatt sig i Armenien på obestämd framtid..

NT - 45 minuter sedan

Oenighet om kurdiska grupper skaver i Natofrågan

Turkiets terroristutspel i frågan om Sveriges Natomedlemskap bygger på en lång tids konflikt – och begreppsförvirring. I gråzonen kring vilka grupper som ska betraktas som terrorister har Natoländer redan hamnat på varsin sida av slagfältet..

NT - 7 timmar sedan

Moderaterna vill väcka liv i Upplev Norrköping

Det kommunala bolaget Upplev Norrköping gick i graven efter stora förluster. Nu vill Moderaterna att bolaget får 50 miljoner kronor för att kunna återuppstå..

NT - 45 minuter sedan

Lika historiskt som odramatiskt beslut

Plötsligen var det omöjliga lika möjligt som förväntat och självklart..

NT - 45 minuter sedan

Ett norskt monument på Vikbolandet

I dag firar Norge 17 maj. På Vikbolandet vittnar en kätting om styrkan i de norsk-svenska relationerna..

NT - 45 minuter sedan

Planen: Ett nytt parkområde längs med Strömmen

Planerna för det gamla fängelset rymmer inte bara bostäder och kontor – utan även ett nytt parkstråk längs med Motala ström..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.