News55 > Nyheter

Wednesday, 12 May, 13:34

News55 - 19 apr 21 kl. 20:11

Fler unga startade företag i fjolDet har blivit vanligare bland ungdomar att starta företag, visar en ny kartläggning. Ungt företagande går uppåt i takt med det generella nyföretagandet i Sverige. Boo Gunnarson, företagarexpert på Visma, anser att det är enklare än någonsin att driva f. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Sverige, Gunnarson, Visma

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fler, unga, startade, företagi , fjol
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från News55

News55 - 10 minuter sedan

USA ställer in OS-läger i Japan

USA:s friidrottslandslag kommer inte att ladda upp inför sommarens Tokyo-OS på plats i Japan. Det planerade träningslägret ställs in på grund av coronapandemin, meddelar lokala myndigheter. Tanken var att USA:s friidrottare skulle förbereda sig för spel….

News55 - 10 minuter sedan

Ny besvikelse för kulturbranschen

Det blev en ny besvikelse för kultur- och nöjesbranschen. De mer träffsäkra regleringarna skulle genomföras den 17 maj – om smittsäkerheten var tillräckligt låg. Där är vi inte i dag, menade statsminister Stefan Löfven.

News55 - 8 timmar sedan

Löfven: Lättnader först den 1 juni

Regeringen drar än en gång i bromsen för aviserade lättnader av coronarestriktioner. De kan tidigast införas den 1 juni. Men om rekommendationer följs kan det bli en mer normal tillvaro i september.

News55 - 15 minuter sedan

TT-FLASH: Publiktaket ligger fast

Publiktaket för idrotts- och kulturevenemang ligger fast till den 1 juni, meddelar regeringen..

News55 - 10 minuter sedan

Fortsatta publikrestriktioner till 1 juni

Regeringen förlänger restriktionerna gällande publik på svensk idrott med ytterligare två veckor, till den 31 maj, på grund av smittläget. Det innebär att det fortsatt enbart får vara åtta personer på läktarna. Först den 1 juni ska det kunna bli mer pub….

News55 - 15 minuter sedan

Bankanställd får fängelse för grova ekobrott

En anställd på en av storbankerna döms nu till två års fängelse för flera grova insiderbrott – ett ovanligt hårt straff, rapporterar Sveriges Radio Ekot . Mannen döms för att ha läckt insiderinformation om bland annat uppköpsbud och förvärv till en vän..

News55 - 15 minuter sedan

Myndigheter förlänger hemmajobb över sommaren

Regeringen vill att så många anställda vid statliga myndigheter som möjligt ska jobba hemifrån. I slutet av förra året fick myndigheterna i uppdrag att vidta åtgärder för att möjliggöra det. Uppdraget gällde först till den 1 juli, men nu förlängs det ti….

News55 - 30 minuter sedan

Kulturskapares rätt till ersättning utreds

Regeringen ska tillsätta en utredning om upp­hovs­män och utövande konstnärers möjlig­het till ersätt­ning i tider då deras arbete sprids via olika ström­nings­tjänster. Frågorna har aktuali­serats i arbetet med att genomföra EU:s nya direktiv om upp­ho….

News55 - 30 minuter sedan

Smälter ner pokalen – ger den till supportrar

Det nederländska fotbollslaget Ajax vann nyligen ligan för 35:e gången. Men silverskölden som mästaren får kommer inte att bli kvar i klubben. På sin webbplats skriver Ajax att man kommer smälta ner pokalen och göra om den till sammanlagt 42 000 små stj….

News55 - 30 minuter sedan

Fotbollsbasen avgår efter nazireferens

Tysklands förbundsordförande i fotboll, Fritz Keller, avgår. Han hamnade i blåsväder för en kommentar om förbundets vice ordförande Rainer Koch, som Keller benämnde som "Freisler". Det syftar på Ronald Freisler som var en framträdande nazistisk domare u….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.