Expressen > Nyheter

Friday, 21 January, 12:08

Expressen - 02 dec 21 kl. 21:53

Efter Patriks kamp – nu vill kommunen ha sista hyranPatrik Ohlén, 58, led av skelettproblem och kämpade länge för ett värdigt liv.När han somnade in förra veckan kom ett sista besked från kommunen – om att även decemberhyran ska betalas.– Allt är så sorgligt, och att det ska sluta så här, säger brodern Fredrik Ohlén..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Patriks, Ohlén, Fredrik Ohlén

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter Patriks, kampnu vill , kommunenha sista , hyran

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Görgens otroliga bilder – fotar snö på mikronivå

Det är många som har fotograferat snöflingor tidigare. Men den avancerade teknik som Görgen Lindmark använder sig av framhäver tydliga strukturer och detaljer i millimetersmå snöflingor.– Perspektivet blir så oändligt på något sätt, säger han..

Expressen - 15 minuter sedan

Eleven på Engelska skolan: Rektorn ljuger

Eleverna på Engelska skolan i Täby tvingas följa strikta klädkoder.Några protester har det inte varit tal om, menade skolans rektor Alastair Wither.Men en elev som Expressen talat med vittnar om såväl protester som upplevd sexualisering.

Expressen - 15 minuter sedan

Grundaren: ”Går inte till intervju i bikini”

På Engelska skolan i Täby kan flickor få en tillsägelse om de har en för kort kjol.Det har väckt kritik – men klädkoden försvaras av skolans grundare Barbara Bergström.”Man går inte till en anställningsintervju i pyjamas eller bikini”, skriver hon i en debattartikel i ETC..

Expressen - 45 minuter sedan

Kvinna död efter svår frontalkrock i Varberg

En kvinna i 35-årsåldern har avlidit efter en allvarlig frontalkrock i Varberg förra veckan, skriver HN.– Hon fick svåra skallskador och avled på Sahlgrenska, säger polisen Bengt Nilsson till tidningen..

Expressen - 1 timme sedan

Ex-advokat misstänks ha planerat mord

En före detta advokat är skäligen misstänkt för förberedelse till mord, skriver DN.Förundersökningen leds av åklagarmyndighetens riksenhet mot internationell och organiserad brottslighet..

Expressen - 1 timme sedan

Regionens satsning: 150 mottagningar håller öppet

Över tre miljoner doser vaccin har nu getts ut i Västra Götalandsregionen. På lördag hoppas man att ännu fler ska bestämma sig för att ta sprutorna – då det är dags för vaccinationsdag. 150 mottagningar håller då öppet för drop-in vaccination.

Expressen - 1 timme sedan

Nytt möte mellan USA och Ryssland i dag

I dag kommer USA:s utrikesminister Anthony Blinken att Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov efter den senaste tidens ryska mobilisering vid gränsen mot Ukraina.Källor vid USA:s utrikesdepartement har uppgett att Ryssland kommer att erbjudas en ”diplomatisk utväg” lätta på spänningarna, skriver BBC..

Expressen - 2 timmar sedan

Utökad lovskola ska minska ojämlikheten

Regeringen vill satsa en kvarts miljard på att utöka lovskolan och även studietiden.– Vi vet att svensk skola kan ännu bättre, säger skolminister Lina Axelsson Kihlblom (S).Från fackligt håll kommer kritik för att pengarna inte går till den ordinarie skolan..

Expressen - 2 timmar sedan

Regeringen vill höja skatten på alkohol och tobak

Skatten på alkohol och tobak höjs vid nästa två årsskiften.Priset för en flaska vin som nu kostar 72 kronor blir då 73,30 respektive 75,20 kronor, enligt en promemoria från regeringen..

Expressen - 2 timmar sedan

Talibaner till Norge på officiellt besök

Nästa vecka kommer representanter från talibanrörelsen på ett officiellt besök till Norge, skriver NRK.Besöket är det första i väst sedan maktövertagandet i Afghanistan i somras..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.