Dagens Media > Ekonomi

Thursday, 20 January, 00:31

Dagens Media - 29 nov 21 kl. 11:21

Pluto TV till Norden – Viafree fasas utNent Group och ViacomCBS ingår ett innehålls- och annonssamarbete i samband med att FAST-tjänsten Pluto TV kommer till Sverige..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
TV, Norden, Group, ViacomCBS, FAST, Pluto TV, Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: PlutoTV till , Norden, Viafree, fasasut

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 9 timmar sedan

Melloturnén är inställd – så ställer huvudsponsorerna om

Inställd Melloturné innebär inte bara en omställning för SVT utan även för sponsorerna. Dagens Media har frågat hur huvudsponsorerna Ica, OBOS, Nordea och Marabou påverkas av de ändrade planerna..

Dagens Media - 13 timmar sedan

Kraftig omorganisation på GT och Kvällsposten – redaktionerna bantas

Expressen genomför en omfattande omorganisation på sina editioner Göteborgs-Tidningen och Kvällsposten. Redaktionerna bantas med närmare 30 procent. Dessutom förändras den digitala strategin och editionernas appar skrotas..

Dagens Media - 16 timmar sedan

Hållbarhet, transparens och mediestöd – Här är branschorganisationernas viktigaste frågor 2022

Tre veckor har gått på det nya året – och arbetet på branschorganisationerna är nu i full gång. Men vilka är deras viktigaste frågor under 2022? Och hur kommer de att drivas?

Dagens Media - 16 timmar sedan

Youtube drar ner på originalinnehåll

Youtube ska kraftigt minska investeringarna i Youtube Originals. Hädanefter ska plattformen enbart finansiera originalinnehåll inom projektet Black Voices och för Youtube Kids..

Dagens Media - 16 timmar sedan

Här är branschorganisationernas viktigaste frågor 2022

Tre veckor har gått inpå det nya året – och arbetet på branschorganisationerna är nu i full gång. Men vilka är deras topp tre viktigaste frågor under 2022? Och hur kommer de att driva dem?

Dagens Media - Igår: 15:17

Coronautbrott på P4 Västmanland – men kanalchefen tillbakavisar att han skulle ha struntat i restriktionerna

Åtta personer på P4 Västmanland är just nu hemma från jobbet, majoriteten på grund av covid-19. Enligt uppgifter till VLT ska kanalchefen Lasse Eskelind ha struntat i restriktionerna – men själv håller han inte med om det: ”Det är fel”..

Dagens Media - Igår: 14:16

Stämningsansökan mot VLT:s utgivare avvisad

Efter VLT:s kartläggning av nazismen och vitmakt-rörelsen i Västmanland valde en person att stämma utgivaren Daniel Nordström för förtal. Nu har Västmanlands tingsrätts avgörande kommit..

Dagens Media - Igår: 12:00

Tre år efter Bonniers Mittmedia-förvärv – så har verksamheten påverkats

När Bonnier köpte Mittmedia var strategin tydlig: öka fokuset på den lokala journalistiken. Tre år senare berättar affärsområdeschefen Mikael Nestius om kursändringens effekt på organisationen, lönsamheten och det större samarbetet inom Bonnier News Local. Dessutom har Dagens Media besökt Ljusdals-Posten, en av de tidningar som fått en egen utgivare, för att prata med chefredaktören Christian Höijer om vad det nya ägarskapet har betytt..

Dagens Media - Igår: 11:10

Digitaliseringsministern hotar med hårdare reglering – om inte techjättarna tar större ansvar

Om inte techjättar som Tiktok tar ansvar och ökar transparensen kan en hårdare reglering vänta, säger digitaliseringsminister Khashayar Farmanbar till Svenska Dagbladet: ”Antingen beter man sig ansvarsfullt eller är man den som tvingar fram en hårdare reglering”..

Dagens Media - Igår: 09:50

Hot, avhopp, mediestöd och public service – Jeanette Gustafsdotter om de viktigaste mediefrågorna just nu

Svenska nyhetsmedier fick ett rejält ökat stöd när coronapandemin slog till under 2020, och nyligen infördes ett stöd för varannandagsutgivning. Men några åtgärder för att parera de skenande papperspriserna ligger inte på bordet. Dagens Media får drygt 15 minuter med kulturminister Jeanette Gustafsdotter och hinner fråga om mediestöden, hat och hot mot journalister, avhoppen från Mediestödsnämnden och public service-uppdraget..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.