ETF-marknaden > Ekonomi

Saturday, 04 December, 09:09

ETF-marknaden - 23 okt 21 kl. 00:25

HHH är en börshandlad fond som satsar på Proptech investeringarETF Managers Group lanserar världens första ETF för fastighetsteknologi, som köper in sig i teknikföretag fokuserade på fastigheter, så kallad proptech. ETFMG Real Estate Tech ETF (HHH) följer Prime Real Estate Technology Index, som förvaltas av Level ETF Ventures.
HHH har en korg med 35 aktier som indexleverantören anser vara globala fastighetsteknikaktier. Som med vissa andra nischade tematiska ETF:er, är temat definierat på ett frigående och a priori sätt. Det verkar börja med en uppfattning om vilka aktier den vill ha, och sedan går det baklänges för att hitta en indexmetod som genererar korgen.
Läs mer på ETF-marknaden
Läs mer om:
HHH, Proptech, ETF Managers Group, ETF, ETFMG Real Estate Tech ETF, Prime Real Estate Technology Index, Level ETF Ventures, Tillhandahlla, Mjukvarudriven, Underlttande, AirBNB, Door, REA Group

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: HHHär en , börshandlad, fondsom , satsar, Proptech, investeringar

Fler nyheter från ETF-marknaden

ETF-marknaden - 10 minuter sedan

XLYS ETF en börshandlad fond för amerikanska sällanköpsvaror

Invesco US Consumer Discretionary Sector UCITS ETF (XLYS ETF) investerar i aktier med fokus på sällanköpsvaror. Utdelningen i fonden återinvesteras (ackumuleras). Den totala kostnadskvoten uppgår till 0,14% p.

ETF-marknaden - 6 timmar sedan

EWZS ETF köper aktier i brasilianska small caps

iShares MSCI Brazil Small-Cap ETF (EWZS ETF) följer ett marknadsvärdevägt index över brasilianska småbolag. iShares MSCI Brazil Small-Cap ETF (EWZS ETF), som handlas på Nasdaq, är en utdelande ETF. Denna börshandlade fond kommer med en årlig förvaltningskostnad på 0,59 procent.

ETF-marknaden - 12 timmar sedan

IWB ETF investerar i de 1000 största amerikanska företagen

iShares Russell 1000 ETF (IWB ETF) följer ett börsvärdevägt index över de 1 000 största amerikanska företagen. iShares Russell 1000 ETF (IWB ETF), som handlas på NYSEArca, är en utdelande ETF. Denna börshandlade fond kommer med en årlig förvaltningskostnad på 0,15 procent.

ETF-marknaden - 12 timmar sedan

En Metaversefond har sett inflöden på 548 procent sedan Facebook bytte namn

En Metaversefond, Roundhill Ball Metaverse ETF har sett sina tillgångar under förvaltning stiga med 548 procent sedan Facebook bytte namn till Meta Platforms. Detta belyser ett växande investerarintresse för den framtida potentialen hos virtuella världar. Ett ökat intresse för metaversen har lett till en explosion i tillgångsinflöden för en ETF som var på rätt plats vid rätt tidpunkt.

ETF-marknaden - 13 timmar sedan

XCLR ETF investerar i S&P 500 och skyddar sig med säljoptioner

Global X S&P 500 Collar 95-110 ETF (XCLR ETF) spårar ett index som investerar i S&P 500 -aktier samtidigt som man använder en optionsstrategi. Denna strategi innebär att den börshandlade fonden köper 5% säljoptioner och säljer 10% köpoptioner på S&P 500 Index. Global X S&P 500 Collar 95-110 ETF (XCLR ETF), som noteras på NYSEArca, är en utdelande ETF.

ETF-marknaden - 14 timmar sedan

MFEC ETF för aktier från den europeiska monetära unionen

Lyxor Core MSCI EMU (DR) UCITS ETF – Dist (MFEC ETF) är en UCITS -kompatibel börshandlad fond som syftar till att spåra jämförelseindexet MSCI EMU Net Return EUR Index. MSCI EMU Net Return EUR Index är ett fritt float-justerat marknadsvärdevägt index som är utformat för att mäta aktiemarknadsprestanda i länder inom EMU Lyxor Core MSCI EMU (DR) UCITS ETF – Acc investerar i aktier med fokus Europa. Utdelningen i fonden återinvesteras (ackumuleras).

ETF-marknaden - 18 timmar sedan

Europas topp trader flyr till en hedgefond

Under ett år när hedgefonder är engagerade i några enorma anställningar är frestelsen att flytta till en hedgefond betydande. – Speciellt om du råkar vara topp trader och aktieindexhandlare och precis har vunnit ett pris. Källor säger att Laimonas Staskus, en direktör för EMEA-aktiehandel på BlackRock har dukat under.

ETF-marknaden - 19 timmar sedan

Teamet bakom världens mest omsatta Bitcoin ETP lansera fem nya krypto-ETPer

ETC Group, specialistleverantören av digitala tillgångsstödda värdepapper av institutionell kvalitet, är glada att meddela att de kommer att lista fem nya börshandlade kryptovalutor (ETC), krypto-ETPer, på Deutsche Börse XETRA i december 2021. De nya krypto-ETCerna inkluderar Polkadot (Ticker: PLKA), Solana (Ticker: ESOL), Stellar (Ticker: STLR), Tezos (Ticker: EXTZ) och Cardano (Ticker: RDAN). ETC:erna kommer att utfärdas av ETC Group för primära EUR- och USD-noteringar och marknadsföras och distribueras av HANetf.

ETF-marknaden - 20 timmar sedan

SPP2 ETF en dollarhedgad globalfond

SPDR MSCI ACWI UCITS ETF USD Hedged Acc (SPP2 ETF) investerar i aktier med globalt fokus. Utdelningen i fonden återinvesteras (ackumuleras). Den totala kostnadskvoten uppgår till 0,45% p.

ETF-marknaden - Igår: 09:00

SMLK ETF investerar i amerikanska small caps

Invesco S&P SmallCap 600 UCITS ETF A (SMLK ETF) är en europeisk börshandlad fond som investerar i aktier med fokus Small Cap, USA. Utdelningen i fonden återinvesteras (ackumuleras). S&P SmallCap 600 tillåter en bred investering med låga avgifter i 600 aktier.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.