SVT > Utrikes

Sunday, 05 December, 11:22

SVT - 16 okt 21 kl. 08:34

Norges justitieminister efter poliskritiken: Måste utredas grundligtNorsk polis har fått kritik för att ha agerat för långsamt under det dödliga dådet i Kongsberg. Men justitieminister Emilie Enger Mehl vill ännu inte kommentera kritiken. – Nu är det viktigt att polisen får göra en översyn och utreda saken grundligt, säger Emilie Enger Mehl till Ekot..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Kongsberg, Emilie Enger Mehl, Ekot

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Norges, justitieministerefter , poliskritikenMåste , utredas, grundligt

Fler nyheter från SVT

SVT - 3 minuter sedan

Se förödelsen efter vulkanutbrottet på Java

Hus och bilar är täckta av ett tjockt lager aska, minst 13 har dött och över 900 personer har tvingats evakueras efter vulkanutbrottet på den indonesiska ön Java. Bilder visar nu förödelsen efter katastrofen..

SVT - 2 timmar sedan

Talibaner fördöms för stort antal avrättningar

Över 100 personer från de tidigare regeringsstyrkorna i Afghanistan har avrättats eller förts bort sedan talibanerna tog makten i augusti, enligt en rapport från människorättsorganisationen Human Rights Watch (HRW). Nu fördöms talibanerna i ett gemensamt uttalande från USA, EU och ytterligare ett 20-tal länder, däribland Sverige..

SVT - 2 timmar sedan

Säkerhetsstyrka körde in i demonstranter i Myanmar

Tre personer har dött och flera har skadats i Myanmar efter att säkerhetsstyrkor kört in med en bil i en demonstration, rapporterar nyhetsbyrån EFE med hänvisning till lokala medier..

SVT - 3 timmar sedan

Indiska soldater sköt ihjäl civila av misstag

Indiska soldater har av misstag skjutit ihjäl sex personer, sedan soldaterna öppnat eld mot en lastbil, uppger en armékälla. Soldaterna hade fått underrättelser om att rebeller rört sig i området, i nordöstra delen Nagaland nära gränsen till Myanmar..

SVT - 7 timmar sedan

Påven häcklad under greklandsbesök

Det var just som påve Franciskus skulle kliva in på sitt möte med ledarna för den grekisk-ortodoxa kyrkan i Aten som en präst plötsligt började skrika. – Påven, du är en kättare!.

SVT - 7 timmar sedan

Demonstrationer mot gruvplaner i Serbien

Tusentals demonstranter blockerade på lördagen större vägar i Serbien mot planerna på låta gruvjätten Rio Tinto utvinna litium i landet..

SVT - 8 timmar sedan

CNN sparkar Cuomo – slutet på New York-dynasti

Nyhetsbolaget CNN sparkar sitt högprofilerade nyhetsankare Chris Cuomo. Den en gång så mäktiga Cuomodynastin är därmed slagen i spillror. ”Det är inte så här jag ville att min tid vid CNN skulle sluta”, säger han i ett uttalande..

SVT - 11 timmar sedan

Kenya: Minst 20 personer drunknade när buss sveptes med av flod

Över 20 personer har omkommit efter att en buss påväg till ett bröllop i Kenya, Afrika, blev medsvept när den skulle korsa en översvämmad flod, rapporterar The Guardian..

SVT - 11 timmar sedan

Tre skjutna på tre dagar i Danmark

En person har blivit skjuten i Köpenhamn under lördagskvällen med allvarliga skador som följd, rapporterar den danska tidningen Ekstra Bladet..

SVT - 13 timmar sedan

Flera döda i lavin i Alperna

Minst tre personer har omkommit i en lavinolycka i Lackenspitze i Salzburg, Österrike. Lavinen inträffade på lördagseftermiddagen, rapporterar tidningen Kronen Zeitung med flera österrikiska medier..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.