ETF-marknaden > Ekonomi

Monday, 18 October, 10:34

ETF-marknaden - 25 sep 21 kl. 20:00

CNAA ETF kinesiska aktier från Shanghai och ShenzhenLyxor Hwabao WP MSCI China A (DR) UCITS ETF – Acc (CNAA ETF) är en UCITS -kompatibel börshandlad fond som syftar till att spåra MSCI China A Net Total Return Return Index. £ Indexet fångar kinesiska stora och medelstora A-aktier noterade på börserna i Shanghai och Shenzhen. Det täcker endast de värdepapper som är tillgängliga via “Stock Connect”. Det är utformat för internationella investerare och beräknas med hjälp av noteringar i China A Stock Connect baserat på RMB -växelkursen (CNH).
Lyxor Hwabao WP MSCI China A (DR) UCITS ETF – Acc (CNAA ETF) investerar i aktier med fokus Kina.
Läs mer på ETF-marknaden
Läs mer om:
CNAA ETF, Shanghai, Shenzhen, Hwabao WP MSCI China, UCITS ETF, UCITS, MSCI China, Net Total Return Return Index, Connect, China, Stock Connect, RMB, CNH, Kina, GBP, CNAA, Frankrike, London Stock Exchange, Xetra, ETF, Internetmäklare, DEGIRO, Avanza, ItalianaEURCNAAEuronext ParisEURCNAALondon Stock ExchangeGBXCNALLondon Stock ExchangeUSDCNAASIX Swiss ExchangeUSDCNAAXETRAEURCNAA, MOUTAI CO LTD-ACNY4, %DagligvarorKinaCONTEMPORARY AMPEREX TECHN-ACNH2, %IndustriKinaCHINA MERCHANTS BANK-ACNY2, %FinansKinaWULIANGYE YIBIN CO LTD-ACNY1, %DagligvarorKinaPING AN INSURANCE GROUP CO-ACNY1, %FinansKinaBYD CO LTD, Acny1, %SällanköpsvarorKinaCHINA YANGTZE POWER CO LTD-ACNH1, %UtilitiesKinaCHINA INTERNATIONAL TRAVEL-ACNY1, %SällanköpsvarorKinaXIAN LONGI SILICON MATERIA-ACNY1, %InformationsteknologiKinaINDUSTRIAL BANK CO LTD, Acny0, %finanskina, Inlägget CNAA ETF

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: CNAA, ETF, kinesiska, aktierfrån , Shanghaioch , Shenzhen

Fler nyheter från ETF-marknaden

ETF-marknaden - 30 minuter sedan

ENOR ETF för den som tror på den norska börsen

iShares MSCI Norway ETF (NYSEArca: ENOR ETF) följer ett marknadsviktat index på norska aktier. Denna börhandlade fond har en förvaltningskostnad på 0,53 procent. NORW, som äger 55 olika aktier är en utdelande ETF.

ETF-marknaden - 6 timmar sedan

QVFE ETF satsar på lågvolatila aktier från emerging markets

FlexShares Emerging Markets Low Volatility Climate ESG UCITS ETF (QVFE ETF) söker replikera investeringsresultat som generellt överensstämmer med pris- och avkastningsprestanda, före avgifter och kostnader, för iSTOXX © Northern Trust Emerging Markets Low Volatility Climate ESG Index (”underliggande index”). Det underliggande indexet, iSTOXX Northern Trust Emerging Markets Low Volatility Climate ESG index, är utformat för att använda en kvantitativ, multifaktormodell för att effektivt rikta in kvalitet och låga volatilitetsfaktorer för att skapa en diversifierad portfölj av högkvalitativa, låg- volatilitetsuniversum för aktiemarknadsbolag på tillväxtmarknader som visar en stark hantering av ESG-risker och möjligheter. Avsedd att erbjuda aktier som uppvisar läg

ETF-marknaden - 15 timmar sedan

Coinbase fungerar för både kryptonybörjare och långsiktiga investerare

Om du har hört talas om någon kryptobörs är det förmodligen Coinbase. Tidiga Bitcoin -användare har köpt och handlat mynt på Coinbase sedan 2012, men plattformen fick allmän uppmärksamhet 2021 när det blev den första kryptobörsen som gick ut på Nasdaq. Coinbase fungerar för både kryptonybörjare och långsiktiga investerare.

ETF-marknaden - 20 timmar sedan

XLKS ETF en europeisk ETF som investerar i amerikanska teknikaktier

Invesco Technology S&P US Select Sector UCITS ETF Acc (XLKS ETF) är en europeisk börshandlad fond som syftar till att ge ett investeringsresultat som, före kostnader, i stort motsvarar kursen och utvecklingen för de börsnoterade aktier som ingår i Technology Select Sector Index. Denna ETF handlas även under kortnamnet XLKQ på vissa börser. Denna ETF kan komma att fungera som ett alternativ till SPDR Technology Select Sector ETF (NYSEArca: XLK).

ETF-marknaden - Igår: 10:00

GOAI ETF satsar på ett ökat antagande av artificiell intelligens

Amundi STOXX Global Artificial Intelligence UCITS ETF (GOAI ETF) investerar i aktier med fokus Technology, World. Utdelningen i fonden återinvesteras (ackumuleras). Den totala kostnadskvoten uppgår till 0,35% p.

ETF-marknaden - Igår: 04:00

TMX ETF en satsning på holländska mid caps

VanEck Vectors AMX UCITS ETF (TMX ETF) är en UCITS-kompatibel fond som investerar i en portfölj med aktier i syfte att ge investeringsavkastning som noggrant följer AMX Index®. AMX Index® härrör från Amsterdam Midkap Index. Indexet följer resultatet för de 25 mest omsatta aktierna, efter de AEX -noterade aktierna, noterade på Euronext Amsterdam.

ETF-marknaden - Igår: 20:30

Börja daytrada naturgas

Priset på naturgas varierar från ögonblick till ögonblick, eftersom det handlas på en börs. Detta pris bestäms av globalt utbud och efterfrågan på den fysiska varan, liksom förväntningar och utbud och efterfrågan från handlare. Daghandlare bedömer inte det ”verkliga” värdet av naturgas.

ETF-marknaden - Igår: 20:00

Short selling, så här fungerar det

Om du någonsin har förlorat pengar på att köpa en aktie som går ned har du förmodligen undrat om det finns ett sätt att tjäna pengar när aktier faller. Det finns det, och det kallas short selling. Även om det verkar vara den perfekta strategin för att dra nytta av sjunkande aktiekurser, kommer det med ännu en annan typ av risk än att köpa aktier på traditionellt sätt.

ETF-marknaden - Igår: 16:00

Kobe, inget för grillkvällarna

Nötkött Live stock – Vilda Western för råvarumäklarna är en råvara som svenska investerare oftare handlar i livsmedelsaffären för grillkvällarna än på börsen, men det skall definitivt inte underskattas då priset på denna råvara har en stark korrelation med bland annat priset på majs och sojabönor, råvaror som inte sällan används som foder. Det kött som handlas på råvarubörserna är relativt standardiserat, annars skulle det inte fundera att bedriva en börshandel med en råvara eftersom råvaror från olika leverantörer måste vara sinsemellan utbytbara mot varandra. Däremot kan vi konstatera att det nu finns allt fler olika sorters kött för en kräsen konsument med en stor plånbok att välja mellan, som knappast skulle kunna fungera på en råvarubör

ETF-marknaden - Igår: 14:00

GZUR ETF fysiskt uppbackat guld i form av en börshandlad fond

WisdomTree Physical Swiss Gold (GZUR ETF) med ISIN DE000A1DCTL3 är en europeisk börshandlad fond som är fysiskt uppbackad av guld. Denna ETF handlas även under kortnamnet OGZU på vissa börser. WisdomTree Physical Swiss Gold är utformat för att erbjuda innehavare ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att få tillgång till guldmarknaden genom att ge en avkastning motsvarande rörelserna i guld spotpris minus tillämplig förvaltningsavgift.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.