News55 > Nyheter

Sunday, 19 September, 07:10

News55 - 01 aug 21 kl. 11:18

USA och Israel anklagar Iran för tankerattackUSA och Storbritannien ställer sig bakom Israel och pekar ut Iran som ansvarigt för torsdagens attack mot ett fartyg från ett israeliskägt rederi. Iran kallar anklagelserna för grundlösa men riskerar nu vedergällning. Tankfartyget Mercer Street attacker. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
USA, Israel, Iran, Storbritannien, Mercer Street

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USAoch , Israel, anklagar, Iranför , tankerattack

Fler nyheter från News55

News55 - 10 minuter sedan

“Jag var besviken och kände mig frustrerad”

Ebba Andersson reagerade stark när hon blev av med sin personliga vallare. Nu, med en ersättare på plats, är hon nöjd. – Jag känner mig trygg i Thomas Eriksson som min personlige vallare.

News55 - 5 minuter sedan

Johannesburgs borgmästare död i bilolycka

Johannesburgs borgmästare Jolidee Matongo dog i en biloycka på lördagen, bara drygt en månad efter att ha blivit invald. Matongo var på väg hem efter att ha kampanjat med president Cyril Ramaphosa i Soweto inför kommande lokalval när olyckan inträffade..

News55 - 5 minuter sedan

Kriminella hindrar socialsekreterare att ingripa

Hot och rädsla för kriminella gäng och släkter stoppar socialsekreterare från att fatta beslut om LVU, visar en ny enkät. – Ett fall är ett för mycket. Det här är en viktig signal om att något inte står rätt till, säger kriminologen Amir Rostami.

News55 - 5 minuter sedan

Socialsekreterare: Levde med persiennerna neddragna

Att kriminella spelar på sitt våldskapital för att hindra socialsekreterare att ingripa förvånar inte Mathilda Leijonborg, socialsekreterare i Västerås. – Mest kommer hoten från föräldrar och anhöriga, säger hon. Förolämpningar, hotfulla telefonsamtal o….

News55 - 15 minuter sedan

Hongkongs politiska elit går till kritiserat val

Hongkongs politiska elit går under söndagen till valurnorna. Några få tusen politiskt godkända personer ska inom det nya hårt kritiserade valsystemet se till att bara "patrioter" blir invalda i stadens lagstiftande församling. De knappt 5 000 röstberätt….

News55 - 15 minuter sedan

Svenne Hedlund förd till sjukhus med ambulans

Svenne Hedlund har blivit sjuk och har förts till sjukhus med ambulans, skriver Aftonbladet . Sångaren skulle ha uppträtt med sitt band Hep Stars i Parken i Trelleborg, men blev dålig under lördagen och tvingades att ställa in sin medverkan. Vad den 76-….

News55 - 45 minuter sedan

Färdtjänstchaufför dömd för övergrepp

En taxichaufför i Göteborg har dömts till sex månaders fängelse för sexuella övergrepp mot två kvinnor med funktionsnedsättningar, skriver Göteborgs-Posten . De två kvinnorna, båda i 30-årsåldern, har båda fysiska och psykiska funktionsnedsättningar och….

News55 - 1 timme sedan

Björn om mardrömsstarten: “Kommer att bli bra”

Den hajpade engelska ligan har fått ett nytt svensklag. Men Evertons start har varit tuff medger Nathalie Björn. – Att släppa in åtta mål på två matcher är inte alls godkänt, säger landslagsbacken.

News55 - 1 timme sedan

Detonation i flerfamiljshus i Upplands Väsby

Någonting detonerade i en trappuppgång i ett flerfamiljshus i Upplands Väsby, norr om Stockholm, vid 03-tiden natten mot söndag. – Ingen person har skadats och det är mindre materiella skador, säger polisen presstalesperson Carina Skagerlind. Platsen är….

News55 - 2 timmar sedan

Melbournes vill minnas doften av jäst

Hur luktar ett kulturminne? Om man befinner sig i Melbourne lite som jäst. Den australiska staden har åtminstone utsett doften av Vegemite som ett av sina nya kulturminnen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.