Cornucopia > Ekonomi

Wednesday, 22 September, 16:57

Cornucopia - 01 aug 21 kl. 18:00

Auktion på Drönarhjärta - signerat exemplar numrerat 1/10Inlägget innehållar annonslänkar till Adlibris och Bokus.Det är dags att dra igång de traditionella auktionerna av tio signerade och numrerade exemplar av min senaste roman, i detta fall alltså Drönarhjärta.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Drönarhjärta, Adlibris, Bokus, Tradera, SEK, Lars WilderängBoken, Tom Clancy, Fleming, McLean, Martin Cruz Smith, Aktuellt, SEK Sluttid, SF, Stockholm, Göteborg, Center Syd, Storytel, Bibliotekstjänst

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Auktion, Drönarhjärta, signerat, exemplar, numrerat, 1/10

Fler nyheter från Cornucopia

Cornucopia - 45 minuter sedan

Spionmisstänkt anhållen i Stockholm - locket på

Aftonbladet avslöjade igår att Säpo har gripit och anhållit en spionmisstänkt i Stockholm. Locket ligger på, men den misstänkte begärda rätt omgående byte till en kändisadvokat som haft flera högprofilmål.Nä, inget foto på Säpo I övrigt vill ingen kommentera till Aftonbladet, och handlingarna som tingsrätten lämnat ut till bloggen har inte så mycket mer att tillföra annat än vilka advokater eller juridiska ombud som varit inblandade i processen.

Cornucopia - 1 timme sedan

Landräntan: Så ser läsarnas bolån och bolåneräntor ut

Dags att redovisa den moderna landräntan i form av bloggläsarnas bolån och tillhörande bolåneräntor. Grafer och siffror nedan. Gräddhyllan Långedrag i GöteborgAv 1 623 respondenter, som tog sig tiden att svara uppgav 13.

Cornucopia - 3 timmar sedan

Hemodlad lunch

Ligger lite efter med arbetet idag pga bland annat gympass och hinner inte skriva ett riktigt blogginlägg nu, utan redovisning av läsarnas landränta kommer någon gång runt 15-tiden. Så länge får det bli ett foto på en mestadels hemodlad lunch här på torpet. Hemodlad vegetarisk lunch, förutom mozarellan, olivoljan och kronärtsskockorna (som vi dock även har egenodlade, men det fanns på burk vilket var snabbare att fixa)Det är ju en hel del grönsaker att trycka i sig från odlingarna så här års.

Cornucopia - 6 timmar sedan

Slutlig datering på gården är 1835

Vi har nu fått en slutlig datering på gården efter att Hembygsföreningens inventering har nått hit. Det ursprungliga torpet uppfördes 1835, dvs för 186 år sedan och med det finns även en datering av huset även om jag i skrivande stund sitter i biblioteket i den utbyggda delen från 2001. Vi har även fått historiken över de gamla torparfamiljerna fram till fastighetsbildningen.

Cornucopia - 8 timmar sedan

Blandade börser i Asien på onsdagsmorgonen efter oförändrade börser på tisdagen

Gårdagens uppgång och återhämtning kom av sig efter att husse fått handla lite i USA och i Stockholm och USA stängde börserna i princip oförändrade. Handeln i Asien är blandad under morgonen och onsdagen står således och väger, trots att Evergrande sagt att man kommer kunna betala sina räntor i morgon.Fastigheter i en asiatisk tidszonStockholmsbörsen låg först en bit på plus under tisdagen efter måndagens ras, men sedan satte husse stämningen.

Cornucopia - Igår: 15:32

Valueguard: Säsonsmässigt helt normala uppgångar för bostadspriserna i augusti

Bostadspriserna för både lägenheter och villor steg nästan exakt som normalt i augusti, som brukar vara en av årets starkaste månader för priserna på bostäder.Skanstull, StockholmAugusti månad är normalt årets näst starkaste månad för priserna på villor efter januari månad, och den tredje starkaste för lägenheter efter januari och juli månader. Detta ger möjligheter för de högbelånade journalisterna i media att skrika med rubriker om att bostadspriserna rusar när siffrorna för augusti presenteras, trots att det är helt normalt och väntat.

Cornucopia - Igår: 13:46

Framträder på Bokmässan Play på söndag 10:45 - 11:15

På söndag deltar jag i det något missvisande titulerade.

Cornucopia - Igår: 12:50

Dags byta däck - fem procents rabatt för nya kunder med dackonline.se

Detta inlägg är en annons från dackonline.se. .

Cornucopia - Igår: 10:46

Regeringen kör som vanligt över lagrådet och går vidare med Cementa-lagen - men beslut kan överklagas

Regeringen går vidare med propositionen om undantaget för kalkstenstäkter, den sk Cementalagen, och kör därmed över lagrådet. Dock kan regeringens beslut om dispens överklagas av de som vill sänka svensk  ekonomi, välstånd och välfärd så det är inte säkert att något vinns ändå, utan vi kan likväl få en cementkris redan i november. Avgående näringsminister Ibrahim Baylan (S)Regeringen har idag överlämnat propositionen till riksdagen och struntar därmed som vanligt i lagrådets invändningar om att lagförslaget bryter mot grundlagen.

Cornucopia - Igår: 09:07

Inga väljare vill ha familjeveckan - inte barnfamiljer och inte ens vänsterväljare - endast 12% stöd justerat för politisk åsikt

Utifrån bloggens enkät ser det ut som att inga väljare vill ha familjeveckan - varken vänstern, föräldrar eller kvinnor - och att valfläsket därmed inte kommer ge S+MP en enda till röst, utan bara kosta i värsta fall upp till 30 miljarder kronor om året för skattebetalarna. Det ser alltså ut att vara en felprioritering och en lösning som väldigt få efterfrågat på något som inte upplevts som ett problem. Justerat för hur man röstade i riksdagsvalet 2018 stöder endast 11.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.