Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Sunday, 19 September, 07:26

Expressen Dina Pengar - 30 jul 21 kl. 20:56

Hackerattacken efter Allra-avslöjandetSpionprogrammet Pegasus har blivit en världsnyhet sedan det blottlagts att journalister, aktivister och makthavare har övervakats av regimer.I Sverige finns inget känt offer, men avslöjaren av Allraskandalen har i en separat attack blivit hackad av en brottsling med koppling till Alexander Ernstberger.Nu berättar Patrick Siegbahn hur han kom pensionsbluffen på spåren – och om priset han fått betala..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Allra, Pegasus, Sverige, Allraskandalen, Alexander Ernstberger, Patrick Siegbahn

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hackerattackenefter , Allra-avslöjandet

Fler nyheter från Expressen Dina Pengar

Expressen Dina Pengar - 12 timmar sedan

Experterna varnar för Kaj Linnas kryptolöfte

Föreningen Ojfan påstår sig vilja hjälpa arbetslösa, sjukskrivna och pensionärer att investera i kryptovaluta. Den utlovar 15 procents avkastning på den satsade summan.Bakom löftena står Kai Linna, 59, som felaktigt dömdes till livstids fängelse för mord – och som nu är på väg att sälja sitt hotell för att gå in helhjärtat i satsningen.

Expressen Dina Pengar - 21 timmar sedan

Problem hos Handelsbanken – kan inte logga in

Just nu har Handelsbanken problem.Flera kunder uppger att det står att deras konton inte är tillgängliga..

Expressen Dina Pengar - Igår: 04:30

Vinster och förluster: Så går det för ditt lokala bryggeri

Öl har blivit en folkrörelse och lokala bryggerier växer upp som svampar ur jorden.– 1992 hade vi åtta bryggerier och ungefär lika många importörer. I dag finns det över 500 bryggerier, säger Marianne Wallberg som var med och grundade Stockholm Beer and Whisky Festival.

Expressen Dina Pengar - Igår: 09:57

Ebba Busch betalar hemligt skadestånd

Kristdemokraternas partiordförande Ebba Busch drabbas av en ny smäll i kölvattnet efter erkännandet i förtalsprocessen.KD-ledaren betalar skadestånd till pensionären Esbjörn Bolins tidigare ombud som hon förtalade via inlägg i sociala medier.Överenskommelsen har gjorts upp i hemlighet, kan Expressen avslöja.

Expressen Dina Pengar - Igår: 09:14

Om du har haft barn får du extra pension

Studier, värnplikt samt sjuk- och aktivitetsersättning ger pensionsrätter – liksom barnår.Kristina Kamp berättar om de okända delarna inom den allmänna pensionen..

Expressen Dina Pengar - Igår: 08:41

SSAB:s styrelseordförande Bengt Kjell avgår

SSAB:s styrelseordförande Bengt Kjell avgår.Ledamoten Lennart Evrell föreslås nu ta över, skriver bolaget i ett pressmeddelande..

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 06:00

Bränslepriserna rusar – fler ökningar väntas

Skenande bensinpriser har fått många att reagera – och debatten är delad. Klart är att priserna kommer öka även framöver och att diesel står inför störst förändring.– Vi är positiva till omställningen, men det går inte bara att straffa ut de fossila bränslena innan alternativ finns att tillgå, säger Fredrik Svensson på Sveriges Åkeriföretag.

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 08:09

Vill miljardsatsa på att höja bidrag

Jämställdhets- och bostadsminister Märta Stenevi, socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi och socialminister Lena Hallengren håller på torsdagsmorgonen pressträff.Enligt ett pressmeddelande handlar det om en budgetnyhet.– Vi föreslår en satsning på drygt två miljarder på sjuk- och aktivitetsersättning, säger Märta Stenevi.

Expressen Dina Pengar - 15 sep 21 kl. 16:40

Tiktok kan få miljardböter för läckta personuppgifter

Anklagas för att ha skickat ”persondata till Kina”.

Expressen Dina Pengar - 14 sep 21 kl. 21:07

Här är nya Iphone 13 – blir fyra olika varianter

Nya Iphone 13 har lanserats av Apple. Modellen Pro Max kommer ha ett lagringsutrymme på en hel terabyte. Techjättens vd Tim Cook presenterade den nya telefonmodellen tillsammans med flera andra nyheter vid det årliga hösteventet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.