SvD > Nyheter

Thursday, 18 April, 10:48

SvD - 01 mar 24 kl. 22:05

”Jag planerar att äta Big Macs tills jag dör”Han har ätit flest Big Macs i hela världen och tuggar fortsatt. Men hur mår man efter att ha ätit 34 000 burgare? Amerikanen Don Gorske vet..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Big Macs, Don Gorske

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jag planeraratt , äta, Big, Macs, tillsjag , dör

Fler nyheter från SvD

SvD - 30 minuter sedan

Kan bygga upp Børsen – med hjälp av Paris

Danmark sörjer branden som fullständigt ödelagt en av Köpenhamns äldsta byggnader.Unika kulturvärden har gått upp i rök, men det finns hopp om återuppbyggnad av Børsen – med hjälp av Frankrike..

SvD - 30 minuter sedan

Två gripna – anklagas för spioneri för Ryssland

Två män har gripits i tyska Bayern, misstänkta för att ha spionerat för Ryssland och planerat bombdåd och mordbrand i Tyskland – bland annat mot en amerikansk militärbas.Syftet var enligt anklagelserna att undergräva Tysklands militära stöd till Ukraina..

SvD - 1 timme sedan

Demokrati är ett samtal från Lomma

Den europeiska gemenskapens ursprung är utopiska idéer om frihet och jämlikhet. Numera drivs vi kanske mer av en önskan om en odramatisk vardag i varandras sällskap..

SvD - 1 timme sedan

Dödstalet stiger efter attacken mot Tjernihiv

Minst 18 människor dödades i den ryska attacken mot staden Tjernihiv i norra Ukraina på onsdagen.Både Ryssland och Ukraina uppger att de hejdat drönarattacker under natten..

SvD - 1 timme sedan

Fortsatta anfall mot Gaza – 40 platser på en dag

I skuggan av den upptrappade konflikten mellan Israel och Iran fortsätter israelisk militär sina offensiver mot Gaza.Mellan måndagen och onsdagen dödades över 100 palestinier i Gaza, enligt FN:s humanitära organ Ocha..

SvD - 2 timmar sedan

SD:s hot – kan runda regeringen med C

Sverigedemokraterna öppnar för att runda regeringen, med hjälp av Centerpartiet. Det vore ”samma sak” som Ulf Kristerssons hantering av könstillhörighetslagen, anser SD-toppen Tobias Andersson. .

SvD - 2 timmar sedan

Expert: Finns inget EU-förbud mot att elda grenar

Det nya eldningsförbudet har skapat hetsig debatt om att EU styr och ställer om folks trädgårdar och fått vice statsministern att utlova ändringar. Men råder det ens något förbud? En expert reder ut..

SvD - 2 timmar sedan

Staten brister i att skydda patientuppgifter

Känsliga uppgifter om patienter skyddas inte tillräckligt i Sverige. De riskerar att läcka ut eller vara svåra att hitta när de akut behövs i olika vårdsituationer.Riksrevisionen riktar nu skarp kritik mot staten för hur säkerheten kring patientuppgifter hanteras..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.