Realtid > Ekonomi

Monday, 22 April, 18:37

Realtid - 28 feb 24 kl. 13:56

Evli tror på återhämtning inom M&ADen finska investmentbanken Evli ser i år en möjlig återhämtning för M\u0026amp;A efter ett svagt fjolår. M\u0026amp;A-aktiviteten under 2023 försvårades av hög inflation, stigande räntor och osäkra ekonomiska utsikter, men bolagets nya analys visar på optimism och en fortsatt stor efterfrågan på komplexa tjänster med högt teknikinnehåll..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Evli

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Evli, tror, återhämtninginom , M&A

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 1 timme sedan

Kalender tisdag 23 april

Realtid - 1 timme sedan

Easee behöver inte åtgärda brister på installerade laddboxar

Elsäkerhetsverket har beslutat att åtgärder inte behöver genomföras på redan installerade laddboxar av modellerna Easee Home och Easee Charge..

Realtid - 8 timmar sedan

SFV: Operahuset måste renoveras för 3,1 miljarder

Statens fastighetsverk (SFV) har idag lämnat över ett nytt förslag om renovering av operabyggnaden i Stockholm till regeringen..

Realtid - 9 timmar sedan

Rekordår för Borgo – men missar mål om räntenetto

Under 2023 har Borgo vuxit från en bolånevolym om cirka 14 miljarder kronor till över 30 miljarder kronor – en tillväxt på över 100 procent..

Realtid - 10 timmar sedan

Bridgepoint överväger försäljning av svenska Vitamin Well

Brittiska investeringsbolaget Bridgepoint utvärderar olika alternativ för svenska dryckestillverkaren Vitamin Well, inklusive en försäljning. Det rapporterar Financial Times med hänvisning till källor..

Realtid - 10 timmar sedan

SEB ändrar prognos – då kommer Riksbankens andra sänkning 

Storbanken tror fortsatt att styrräntan har toppat och att Riksbanken kommer att sänka räntan med 25 punkter till 3,75 procent den 8 maj. Däremot senareläggs en andra räntesänkning..

Realtid - 11 timmar sedan

Embracer delas upp i tre noterade bolag

Embracer blir tre börsnoterade företag. \u0022Jag är övertygad om att detta kommer att bli lättare med tre distinkta vinnande formler i specifika marknadssegment,\u0022 \u003ca href=\u0022https://embracer.com/releases/open-letter-by-embracer-group-ceo-about-the-transformation-into-three-standalone-publicly-listed-entities/?

Realtid - Igår: 10:38

Kalender måndag 22 april 

Realtid - Igår: 10:31

"Vi befinner oss i en kritisk punkt i debatten om digitala valutors framtid"

\u0022I takt med att kryptovalutor fortsätter att växa och investeringar i den decentraliserade marknaden ökar, ställs samhället inför både möjligheter och utmaningar. Denna dubbelnatur av digitala valutor katalyserar en viktig debatt om deras roll i den framtida finansiella infrastrukturen.\u0022 Det skriver Sven Färm Martinsson, vd för Valega Chain Analytics..

Realtid - I förrgår: 17:07

Uppsalabolag släpper spel med Snoop Dogg – "kommer bli galet"

First North-noterade svenska spelutvecklaren Gaming Corps AB lanserar ett spel tillsammans med va?rldsartisten och ska?despelaren Snoop Dogg.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.