Malmö FF

Friday, 20 September, 10:01

Nyheter om Malmö FF

Sortering: Relevans | Senaste
Skånskan - 31 aug 19 kl. 12:00

Vad man kan lära sig i svampskogen

Krönika Minus: Att det är så löjligt svårt att variera vardagsmaten. Hur gör man?
Plus: Den här extraslängen av högsommar var ju en fin present.

Skånskan - 31 aug 19 kl. 09:30

55-åring åtalas för knivdåd

Malmö 55-åringen greps i maj misstänkt för att ha huggit en sex år äldre man med rullator och kryckor i magen med en kniv.
Nu ställs han inför rätta misstänkt för mordförsök.Mordförsöket inträffade på ett behandlingshem för missbrukare i Malmö natten mellan den 4 och 5 maj i år.

Sydsvenskan - 01 sep 19 kl. 00:35

Bilist krockade med parkerad bil på Erik Dahlbergsgatan

En bilist har krockat med en parkerad bil på Erik Dahlbergsgatan i stadsdelen Hästhagen i centrala Malmö..

Sydsvenskan - 31 aug 19 kl. 23:06

Person till sjukhus efter att ha blivit påkörd

En person har blivit påkörd av en bil i korsningen John Ericssons väg och Mariedalsvägen i Malmö..

Expressen - 31 aug 19 kl. 23:24

Påkörd cyklist fördes till sjukhus

En cyklist som blivit påkörd av en bil i västra Malmö fördes sent på lördagskvällen till sjukhus med ambulans.Det finns ingen uppgift om skadeläget..

Skånskan - 31 aug 19 kl. 22:36

Uselt Olympic tappade serieledningen

FOTBOLL Två nederlag i rad mot bottenlag.
BK Olympic lyckades inte resa sig efter derbyt mot nästjumbon IFK Malmö och tappade serieledningen i division 2 västra då jumbon Stafsinge IF kom på besök, 0-1.– Uruselt.

Sydsvenskan - 31 aug 19 kl. 21:19

Två bilar i krock på väg 11

Två bilar har kolliderat på väg 11 utanför Malmö..

Skånskan - 31 aug 19 kl. 19:34

Byggbaracker i brand i Hyllie

malmö Strax efter 19 larmades polis och räddningstjänst till några byggbaracker på Friggs väg i Hyllie med anledning av en brand..

Expressen - 31 aug 19 kl. 19:59

Nu får MFF:s fans en ursäkt – 14 år efter polisattacken

Senast Malmö FF spelade på Parken mot FC Köpenhamn blev det stort bråk mellan MFF:s fans och den danska polisen. Nu 14 år senare, inför det kommande heta mötet lagen emellan, får MFF:s fans en efterlängtad ursäkt.– Jag vill gärna ge MFF:s fans en stor ursäkt, säger FCK:s dåvarande ordförande Flemming Østergaard till Copenhagen Sundays.

Expressen - 31 aug 19 kl. 18:54

Bil i diket efter olycka

Två bilar är inblandade i en olycka på riksväg 25, strax norr om Hovmantorp. En av bilarna har hamnat i diket. Polis, ambulans och räddningstjänst har skickats, uppger polisens ledningscentral i Malmö..

Expressen - 31 aug 19 kl. 19:10

Allvarligt skadad efter bilolycka förd till sjukhus

Vid en singelolycka cirka kl 16.38 vid en rondell på Värnamovägen utanför Alvesta skadades en bilist allvarligt.– Personen är förd till sjukhus, säger Peter Kjellkvist vid polisens regionala ledningscentral i Malmö..

Skånskan - 31 aug 19 kl. 19:30

Slopar Hjärupsplaner efter Beijerövertag

SKÅNE Beijer Byggmaterial har köpt familjeföretaget PoG Woody med sex byggvaruhus och ett logistikcenter i Skåne.
Det innebär att den planerade PoG-anläggningen i Hjärup inte blir av men att bygghandeln i stället stannar i Södra Sandby till 2021.
Då öppnar samtidigt en ny etablering i Löddeköpinge vid Center syd.

Sydsvenskan - 31 aug 19 kl. 18:30

Extremangrepp av vägglöss kan göra första MKB-hyresgästen någonsin hemlös

Malmöbon hävdar att lössen är döda..

Expressen - 31 aug 19 kl. 17:07

NYHETSDAGEN: Experten: Kunder får betala bankskatten • Kritik mot M för kampanj nära mordplats • Ännu en häktad för mordet på Lena

Regeringen inför en bankskatt för att delfinansiera miljardsatsningen på försvaret.– Det är förmodligen kunderna som kommer få betala för det här, säger Frida Bratt, sparekonom på Nordnet.*Moderaterna kritik av vittnen till mordet på den 31-åriga småbarnsmamman i Malmö, sedan partiet delat ut S-kritiska flygblad nära mordplatsen.

Expressen - 31 aug 19 kl. 16:31

Kvinna skärskadad på köpcentrum

En kvinna har förts till sjukhus efter ett mordförsök på vid köpcentrat Emporia i Malmö.Polisen rubricerar händelsen som mordförsök. .

Skånskan - 31 aug 19 kl. 16:36

Kvinna knivskuren i köpcentrum

malmö En kvinna knivskars på köpcentrat Emporia vid 15:30-tiden. Enligt polisen har en man gripits, och händelsen rubriceras som mordförsök. Texten uppdateras..

Sydsvenskan - 31 aug 19 kl. 16:48

Kvinna knivskuren i köpcentrum i Malmö

Kvinnan har förts med ambulans till sjukhus med skärskador..

Skånskan - 29 aug 19 kl. 20:00

”Vi vill skapa effektivare kollektivtrafik”

Malmö Linje 8 som trafikerar Lindängen-Hyllie C är först ut att bli nästa snabbusslinje i Malmö. Snitthastigheten är i dag 14,1 kilometer i timmen vilket Skånetrafiken inte tycker är acceptabelt.– Vi vill skapa effektiv och attraktiv kollektivtrafik i Malmö, påpekar Jens Listrup som är ställföreträdande trafikdirektör på Skånetrafiken.

Sydsvenskan - 31 aug 19 kl. 15:46

Singelolycka på Yttre Ringvägen – vägen avstängd

En singelolycka har inträffat på Yttre Ringvägen i Malmö. Vägen är avstängd..

Skånskan - 30 aug 19 kl. 11:56

Ertappad snattare bakom bomblarm

Malmö Det var en misstänkt snattare som orsakade bomblarmet på Värnhem under torsdagskvällen. Enligt polisen ska snattaren ha sagt att han hade en bomb i en väska i samband med att butikspersonalen konfronterade honom.
Sedan ha ertappats slängde mannen ifrån sig väskan och sprang från platsen.

Expressen - 31 aug 19 kl. 14:38

”Kul att få bevisa vilka som är bäst i Norden”

Malmö FF laddar som bäst för bortamatchen mot Kalmar men ännu är den stora snackisen det kommande mötet mot Köpenhamn i Europa League.Markus Rosenberg vill avsluta på topp och ta MFF vidare i sista matchen – för det blir det oavsett utgång i gruppspelet. – Annars måste jag gå genom en hel försäsong till och då hade jag lika gärna kunnat fortsätta, säger kaptenen.

Sydsvenskan - 31 aug 19 kl. 15:00

”Spelandet är som ett universalspråk”

Små och stora trängdes på nostalgisk retrospelsfestival i Malmö..

Expressen - 31 aug 19 kl. 15:05

Trafikstörning på E22 efter krock

Trafikstörningar kan uppstå på E22 vid Åkarp, mellan Malmö och Lund, efter en krock i norrgående riktning.Händelsen inträffade strax före klockan 15..

Skånskan - 30 aug 19 kl. 05:00

Läger för äldre kan bli av

Malmö Malmö stad inrättar ingen särskild organisation som ordnar kommunala läger för ensamma äldre. Däremot bjuder man nu in både sina egna verksamheter och externa organisationer att ordna äldre-läger vid Vombsjön.Tanken om att skapa en särskild organisation för kommunal lägerverksamhet för äldre kommer från början från en motion, signerad Anders Andersson (V), som behandlades i kommunfullmäktige i mars i fjol.

Skånskan - 29 aug 19 kl. 20:00

Besvikelse över beslutet

MALMÖ Carina Zachau (M) som är ordförande i kollektivtrafiknämnden i region Skåne tycker att det är tekniska nämnden i Malmö som stängt dörren till fortsatta förhandlingar med Skånetrafiken.
– Ett avtal är ett ömsesidigt dokument och då kan inte en part säga ja till ett avtal som den andra inte står bakom, poängterar hon.Bakgrunden är kritiken som tekniska nämnden i Malmö och dess ordförande Andréas Schönström (S) riktat mot Skånetrafikens ledning.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.