Väntar

Thursday, 15 April, 20:08

Nyheter om Väntar

Sortering: Relevans | Senaste
GlobeNewswire - Igår: 16:13

Mandalay Resources Corporation tillkännager produktions- och försäljningsresultaten för första kvartalet 2021

TORONTO, April 14, 2021 (GLOBE NEWSWIRE) -- Mandalay Resources Corporation (”Mandalay” eller ”bolaget”) (TSX: MND, OTCQB: MNDJF) tillkännagav idag sina produktions- och försäljningsresultat för första kvartalet 2021.
Produktionshöjdpunkter för första kvartalet 2021: Konsoliderad produktion av säljbar guldekvivalent och försäljning av 28 676 respektive 28 218 uns;Konsoliderad 23 857 uns guld, högsta belopp för ett kvartal sedan Q1 2018;Produktion av 15 458 uns säljbar guldekvivalent vid Costerfield, högsta produktionsresultat för ett kvartal vid Costerfield sedan Q2 2016; ochpåbörjad provbearbetning av mineraliserat deponimaterial vid Cerro Bayo, som producerat 43 699 uns silver och 724 uns guld.
Dominic Duffy, President och CEO på Mandalay,

Expressen - Igår: 16:00

”Fab 5”-stjärnans bebislycka – väntar barn med pojkvännen

”Fab 5”-familjen Väntar tillökning. Tan France och hans man Rob Väntar nämligen sitt första barn, det avslöjar modeexperten på sin Instagram, skriver Page Six. .

PrivataAffärer - 10 timmar sedan

Cellink lyfter efter höjd riktkurs

Carnegie Väntar sig att den förestående rapporten visar att bolaget fått en bra start på året med fortsatt stark organisk tillväxt, enligt kommentaren i morgonbrevet. Investmentbanken Väntar sig att Cellink kommer att växa organiskt med 75 procent under 2021, främst tack vare försäljningen av produkterna Idot och Cytena. Carnegie har vidare lagt in Mattek i estimaten.

ETF-marknaden - 10 timmar sedan

SYLD ETF investerar i bolag som återför kapital till aktieägarna

Cambria Shareholder Yield ETF(CBOE BZX: SYLD) använder en kvantitativ strategi för att investera i amerikanska aktier med höga kontantfördelningsegenskaper. Denna börshandlade fond investerar i bolag som återför kapital till aktieägarna. Detta kan ske endera genom återköp av aktier eller genom utdelningar.

Expressen - 10 timmar sedan

Så mycket höjs pensionen om du väntar med uttaget

Det finns stora pengar att vinna på att vänta med att ta ut pensionen.Om du kan.Och man kan faktiskt ångra ett tidigt uttag.

SR - 10 timmar sedan

Fredrik Furtenbach: "Ingen förväntar sig att man ska spara under en lågkonjunktur"

Vårändringsbudgeten för 2021, som regeringen förhandlat fram tillsammans med Centerpartiet och Liberalerna, har presenterats. "Det väntas vara lågkonjunktur i år och nästa år. Det är ingen som förVäntar sig att man ska kunna spara under en lågkonjunktur".

DalaDemokraten - Igår: 10:28

Insändare: Jag väntar otåligt

Jag Väntar otåligt på att få höra ledande socialdemokrater högt säga:Får vi folkets förtroende....

SR - Igår: 08:56

SJ väntar med att släppa sommarens biljetter

SJ Väntar med att släppa biljetterna för sommarens resor. I ett pressmeddelande säger företaget att förseningen beror på de förlängda reglerna kring att bara hälften av platserna får säljas på tåg som kör längre än 15 mil. SJ kommer via sin hemsida att informera om när sommarens biljetter släpps..

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Experten inför avgörandet: ”Kommer nog bli ett krig”

Björklöven spelar en sjunde och avgörande match mot Karlskoga på fredagskvällen. Vinst där så tar sig Löven till finalen där Timrå Väntar, förlust och säsongen är över. Inför detta tog vi ett snack med Sportens Lövenexpert Gustav Pettersson.

Cornucopia - 3 timmar sedan

Pengar läggs på ny försvarsmyndighet som ska kontrollera pengarna till försvaret - Genomförandemyndigheten?

Regeringen beslutade idag om en utredning om en ny totalförsvarsmyndighet som ska få pengar för att kontrollera att försvarets pengar inte slösas bort och ges en unik funktion i att bevaka totalförsvarsmyndigheternas pengar. Vilket inte finns för några andra myndigheter. Tänkbart namn inspirerat av de så kallade Liberalernas Allan Widman kanske kan bli Genomförandemyndigheten?

PrivataAffärer - 7 timmar sedan

SEB höjer Trelleborgs riktkurs

För det första kvartalet i år spår SEB en organisk tillväxt om 2 procent för Trelleborg på koncernnivå jämfört med föregående kvartal där utfallet var -3 procent. Banken Väntar sig bland annat att det ”marginalhöga” affärsområdet Sealing Solutions återgår till expansion under första kvartalet, från att föregående kvartal ha haft en negativ organisk försäljningsutveckling om 4 procent. Trelleborg har sedan tidigare meddelat om att rapporteringssegmentet Verksamheter under utveckling upphör.

Expressen - 9 timmar sedan

JUST NU: Tvingas lämna WO i semifinalrysaren

Det blir ingen semifinalrysare i Kalmar i kväll.Efter tre positiva coronafall i Faluns spelartrupp Väntar bussen hemåt efter bara ha kommit ner till Norrköping.- Beskedet som är i nuläget att det är WO från vår sida, säger ordförande Daniel Lindkvist..

Vestmanlands Läns Tidning - 9 timmar sedan

VLT AVSLÖJAR: Nytt åtal väntar Namo Talani – misstänks vara inblandad i mordförsök

I måndags inleddes rättegången mot ledaren för Västeråsnätverket, Namo Talani, i Stockholms....

Expressen - 10 timmar sedan

”Det vore fel att stå här med en massa ursäkter”

GÖTEBORG. Förlust i fyra raka matcher och en total målskillnad på 3–20.Frölunda var helt chanslöst i kvartsfinalserien mot Rögle.

Expressen - 10 timmar sedan

”Det kommer ske ett mirakel – så är det”

De sprattlade sig kvar senast.Nu lägger Kalmarsund all press på Falun inför semifinal fem.– Det kommer ske ett mirakel, så är det bara, säger backen Max Johansson.

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Örebro Hockey kan avgöra på hemmaplan mot Leksand

I kväll kan Örebro Hockey avgöra matchserien mot Leksand i SM-kvartsfinalen herr. Örebro Hockey leder med 3-0 i matcher, inför mötet i Behrn Arena. Laget vann med 7-1 i senaste matchen.

PrivataAffärer - 14 timmar sedan

Kepler: Skanska vinnare på Bidens infrastrukturpaket

Så mycket som en tredjedel av president Joe Bidens stora infrastrukturpaket på ungefär 2.300 miljarder dollar kan få en direkt påverkan på intäkterna för amerikanska bolag som arbetar med byggen, infrastruktur och material. Det har Kepler Cheuvreux räknat ut, enligt Aktiellt.

SR - 14 timmar sedan

Svensk polis väntar mer material från Encrochat

Runt om i landet pågår flera stora rättegångar där material från den krypterade tjänsten Encrochat är en del av bevisningen – men fortfarande finns fler misstänkta brott att utreda, säger Ted Esplund, på polisens Nationella operativa avdelning, projektledare för arbetet med Encrochat. Det handlar bland annat om misstänkta narkotikabrott, penningtvättsbrott och annan ekonomisk brottslighet. Enligt Ted Esplund har svensk polis hittills tillgång till runt tusen användarkontons konversationer, och han tror att det kommer fördubblas innan arbetet avslutas..

GöteborgsPosten - 15 timmar sedan

Frölundas ras – från guldkandidat till fiasko: ”Måste hitta svar”

I höstas var det frid och fröjd men sedan hände något – nu Väntar tuffa analyser i Frölunda..

GöteborgsPosten - 15 timmar sedan

Frölunda ras – från guldkandidat till fiasko: ”Måste hitta svar”

I höstas var det frid och fröjd men sedan hände något – nu Väntar tuffa analyser i Frölunda..

Expressen - 21 timmar sedan

Tungt för Dortmund – Manchester City vände

Manchester City var illa ute mot Borussia Dortmund. Men sedan kom vändningen. Phil Foden blev stor matchhjälte och skickade City till semifinal – där Väntar PSG..

SVT - 21 timmar sedan

Pep Guardiola tog City till semifinal på femte försöket

På femte försöket lyckades Pep Guardiola nå semifinal i Champions League. Manchester City slog ut Borussia Dormund i kvartsfinalen i efter sammanlagt 4-2. Nu Väntar PSG..

Expressen - 21 timmar sedan

Färjestads nya bygge präglas av hemvändare

Det blir uttåg i kvartsfinalen för Färjestad då Växjö Lakers blev för svåra.Det slutade med förlust i fyra raka matcher och nu Väntar ett nytt lagbygge för den sportsliga ledningen.Skriv lite till.

Västerbottens Folkblad - 21 timmar sedan

Johansson: ”Där känns vi mycket starkare”

Björklöven kunde ha tagit hem semifinalserien på onsdagen, men det blev förlust i den hemmamatchen. Nu Väntar ett sjunde och helt avgörande möte med Karlskoga på bortais på fredag. Karl Johansson gjorde Lövens enda mål i 1–5-förlusten, hör hans tankar om den matchen och nästa möte i spelaren ovan..

Västerbottens Folkblad - 21 timmar sedan

Deilert: "Ta oss en titt i spegeln när det gäller det där"

Björklöven förlorade den sjätte matchen mot Karlskoga och nu Väntar ett sjunde och helt avgörande möte i semifinalserien på bortais på fredag. Hör Alexander Deilerts tankar om förlusten och vad som komma skall i spelaren ovan..

Aftonbladet - 22 timmar sedan

De tvingade fram sjunde avgörande

▸ Nu Väntar jätterysare ✓ Slog till med hattrick.

Expressen - 22 timmar sedan

Efter fiaskot – nu kan stjärnan lämna Frölunda

Säsongen är över för Frölunda.Det slutade med ett kvartsfinalfiasko i fyra raka, vilket är snudd på genant med tanke på lönebudget och ambitioner som finns i Göteborg. Nu Väntar ett nytt lagbygge för den sportsliga ledningen, som dock inte har särskilt mycket manöverutrymme, då många kontrakt redan är skrivna.

Corren - Igår: 18:26

Succébacken väntar på LHC-bud: "Hoppas på intresse"

Succébacken Mattias Bäckman har inte hört något om en fortsättning i LHC. "Jag hoppas och tror att det finns ett intresse", säger han..

DN - Igår: 16:14

Ledare: Västvärlden får inte svika Afghanistan igen

USA drar sig ur efter 20 års krig i Afghanistan. Talibanerna Väntar på sin tur..

UNT - Igår: 16:00

Varmare väder på ingång i hela länet

Nu blommar vårblommorna för fullt i Uppsala. Våren är här sedan länge – och nu Väntar varmare temperaturer i hela Uppsala län. I helgen blir det uppemot 15 grader..

UNT - Igår: 16:00

Varmare väder på ingång i hela länet

Nu blommar vårblommorna för fullt i Uppsala. Våren är här sedan länge – och nu Väntar varmare temperaturer i hela Uppsala län. I helgen blir det uppemot 15 grader..

UNT - Igår: 16:00

Varmare väder på ingång i hela länet

Nu blommar vårblommorna för fullt i Uppsala. Våren är här sedan länge – och nu Väntar varmare temperaturer i hela Uppsala län. I helgen blir det uppemot 15 grader..

SR - Igår: 15:52

Sverige stoppar vaccinet från Janssen

Sverige stoppar de icke påbörjade vaccinationerna med Janssens vaccin mot covid-19, efter beslut från Folkhälsomyndigheten. Orsaken är att man inVäntar besked från EU:s läkemedelsmyndighet (EMA). Utredning pågår om en möjlig koppling mellan vaccinet och en mycket sällsynt misstänkt biverkning – blodproppar i kombination med lågt antal blodplättar..

News55 - Igår: 15:47

FHM: Sverige stoppar vaccinet från Janssen

Sverige stoppar de icke påbörjade vaccinationerna med Janssens vaccin mot covid-19, efter beslut från Folkhälsomyndigheten. Orsaken är att man inVäntar resultat från EU:s läkemedelsmyndighet (EMA) som utreder en möjlig koppling mellan vaccinet och en my….

SVT - Igår: 12:46

Gaunce stängs av efter hjärnsläppet

Två matchers avstängning och böter. Det Väntar för Växjös Bredan Gaunce efter det fula tilltaget mot Färjestads, Victor Ejdsell..

PrivataAffärer - Igår: 10:33

Analytiker: Nu toppar inflationen

”Utfallet var lite högre än vad vi räknat med, mycket till följd av högre drivmedelspriser, kläder och grönsaker. Det är inte så vi får revidera vår prognos. Inflationstoppen kommer fortfarande nu i april, drivet av baseffekter, och inflationen kommer sedan att falla tillbaka ganska ordentligt.

SVT - Igår: 08:55

SJ skjuter på sommarbiljetterna

SJ Väntar med att släppa biljetterna för sommarens resor. I ett pressmeddelande säger företaget att förseningen beror på regeringens förlängning kring att bara hälften av platserna får säljas på tåg som kör längre än 15 mil..

News55 - Igår: 01:13

Oviss framtid när soldater lämnar Afghanistan

Storbritannien och Tyskland drar tillbaka sina soldater från Afghanistan – beskeden följer uppgiften om att USA drar tillbaka sina trupper innan 11 september. Mycket är ännu oklart vad som Väntar Afghanistan efter att styrkorna lämnat landet. Storbritan….


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.