Välmening

Sunday, 16 May, 17:56

Nyheter om Välmening

Sortering: Relevans | Senaste
NT - 23 apr 21 kl. 10:00

Thomas mamma blev 67 år – nu cyklar han för forskningen

Thomas Wirgarts mamma dog i KOL 67 år gammal. Nu cyklar han för att samla in pengar till forskningen – och vill att anhöriga ska få bättre stöd. "I all Välmening kan det bli så fel.

SVT - 16 jul 20 kl. 10:14

Konsten som städades bort

Lokalvårdarna i Londons tunnelbana klottersanerade ett Banksyverk av misstag. Kulturnyheterna listar fler konstverk som nitiskt skrubbats, målats och sopats bort i all Välmening..

SmålandsPosten - 15 jun 20 kl. 04:00

Varning för klassiskt

Kanske är det sagt med största Välmening, men tillförordnade förbundsdirektören för Sveriges arkitekter framstår inte som lösningsinriktad när hon varnar för problem med Upplands Väsbys arkitekttävling..

SmålandsPosten - 14 apr 20 kl. 03:30

”De dömer mig innan de ens har pratat med mig” – Sex Växjöbor om exkludering

Det behöver inte handla om trakasserier eller rena rasistiska påhopp. Även obetänksamma kommentarer eller frågor ställda i all Välmening kan bli jobbiga i längden. Påminnelser om att man inte betraktas som riktig svensk, att man i andras ögon inte hör hemma här.

Världen Idag - 04 mar 20 kl. 00:00

Konsekvenser av abort tonas ned av den svenska sjukvården

Inom vården har man i all Välmening velat avdramatisera abort, men det har i vissa fall resulterat i att de som verkligen genomgår en abort är oförberedda på hur omvälvande det är. Det skriver företrädare för organisationen Människovärde som i en ny rapport belyser hur enskilda kvinnor kan drabbas negativt av abort..

Cornucopia - 25 feb 20 kl. 13:59

Dagens Nyheter visar att tågresor i Europa är för kreditvärdig medelklass - inte för vanligt folk

Dagens Nyheter har i mediakrisens spår diversifierat sig till att sälja lyxresor till kreditvärdig trendkänslig medelklass, som vill bränna stora summor pengar på att resa tåg istället för att flyga. I all Välmening lyckas DN bara visa att vanligt folk inte har råd med detta, plus att vanligt folk inte bryr sig eftersom man inte konstruerat resor för dem.
Wien.

Blekinge Läns tidning - 14 feb 20 kl. 10:53

Gåva: En slant i all välmening till barnkolonin

Det blev en slant till för den aldrig tidigare så populära barnkolonin på Säljö, öster om centrala Karlskrona. – Jag tror jag vet vad vi ska köpa in, säger eldsjälen Christer Ericsson..

Cornucopia - 08 jan 20 kl. 13:18

Gästinlägg: Att förstöra en resurs

Nedanstående är ett gästinlägg från en polis.

Jag har arbetat en tid på gränspolisen i Region syd. Nedan tänker jag ge min bild av de senaste årens flyktingströmmar och framförallt svenskt flyktingmottagande.

Expressen - 12 sep 19 kl. 08:48

Flyttade som 10-åring – efter familjens beslut

Familjen Carnello uppmärksammades stort för sin tuffa elitsatsning som skulle ta deras tre söner till världstoppen i tennis.I en intervju med SportExpressen har äldsta sonen Elliot Carnello berättat om livet mitt i uppståndelsen.Nu vill lillebror Lancelot ge sin version.

Skånskan - 20 jul 19 kl. 08:00

Dödligt hot-avsnitt 25

Jag övervägde att tala om för Eric vad jag upplevt, men beslöt att låta bli. Han är en kär och nära vän, ställer alltid upp, men det här skulle kanske bli för mycket för honom att ta till sig. Och han är dessutom mycket road av att kunna förmedla sina kunskaper till den som vill lyssna, skvallrig med ett annat ord.

Skånskan - 19 jul 19 kl. 10:00

Kommunen hänvisar till befintligt regelverk

Svalöv Ansvariga chefer inom Svalövs kommun bekräftar att kommunchefen beslutat att neka gåvan. Reglerna är tydliga och förstärks av att en anhörig fortsatt bor kvar på Solgården.När Skånska Dagbladet ställer frågor till berörda chefer inom Svalövs kommun blir det tydligt att deras uppfattning skiljer sig mot familjens.

Skånskan - 17 jul 19 kl. 16:00

Dödligt hot -21

FÖLJETONG – Jag menar ingenting, det är bara ett konstaterande.Mina anställdas privatliv lägger jag mig inte i, sa Sture kort.
Menar du att dom på nåt sätt skulle konspirera mot mig?

Skånskan - 05 jul 19 kl. 08:37

Dödligt hot – avsnitt 12

SOMMARFÖLJETONG Jag satt tyst, började inse vidden av vad jag givit mig in på. Här satt jag i min våning på Köpmantorget tillsammans med en ung kvinna som misstänktes av polisen och av gruppen som kidnappade Jonas och mig. Dels kunde hon förmodligen åtalas för medhjälp till terrorism och dels kunde hon avrättas av fanatiska terrorister.

Skånskan - 04 jul 19 kl. 08:28

Dödligt hot – avsnitt 21

FÖLJETONG Mina anställdas privatl
iv lägger jag mig inte i, sa Sture kort.
Menar du att dom på nåt sätt skulle konspirera mot mig?
– Jag menar ingenting, det är bara ett konstaterande.

Skånskan - 03 jul 19 kl. 08:00

Dödligt hot

Sommarföljetång Ett problem var naturligtvis Francine. Jag visste att om jag berättade för henne skulle hon sätta tvärstopp, åtmin- stone försöka. Å andra sidan ville jag inte gå bakom ryggen på henne.

GöteborgsPosten - 09 maj 19 kl. 18:15

Nigerias polis avråder från dueller

I all Välmening ger polisen i Nigeria råd till fordonsförare som närmar sig kontroller: "Trotsa eller utmana inte en beväpnad säkerhetsman på duell..

UNT - 09 maj 19 kl. 18:15

Nigerias polis avråder från dueller

I all Välmening ger polisen i Nigeria råd till fordonsförare som närmar sig kontroller: "Trotsa eller utmana inte en beväpnad säkerhetsman på duell..

Helsingborgs Dagblad - 09 maj 19 kl. 18:15

Nigerias polis avråder från dueller

I all Välmening ger polisen i Nigeria råd till fordonsförare som närmar sig kontroller: "Trotsa eller utmana inte en beväpnad säkerhetsman på duell." Landets polis dras med rykten om korruption och rättighetsövergrepp. Många medborgare är rädda för att.

Sydsvenskan - 09 maj 19 kl. 18:15

Nigerias polis avråder från dueller

I all Välmening ger polisen i Nigeria råd till fordonsförare som närmar sig kontroller: "Trotsa eller utmana inte en beväpnad säkerhetsman på duell." Landets polis dras med rykten om korruption och rättighetsövergrepp. Många medborgare är rädda för att.

Expressen - 24 mar 19 kl. 19:00

Kyrkorna ger konvertiter falska förhoppningar

Kyrkorna signalerar att om man bara blir kristen kan man få uppehållstillstånd i Sverige. I all sin Välmening blir det cyniskt..

Helsingborgs Dagblad - 17 jan 19 kl. 17:36

”Ett tips till M i all välmening från en liberal.”

Var återhållsam med er besvikelse, moderater..

Sydsvenskan - 17 jan 19 kl. 17:36

”Ett tips till M i all välmening från en liberal.”

Var återhållsam med er besvikelse, moderater..

DN - 05 sep 18 kl. 13:09

Johan Hilton: SD visar sig vara just de noshörningar de alltid har varit

Den som vill veta mer om hur noshörningar påverkar samhällsdebatten kan med fördel läsa Eugène Ionesco. Ett tips i all Välmening till alla som tycker att Alliansen ska ta stöd av SD..

Expressen - 26 jun 18 kl. 12:40

Se polisens klockrena GW-imitation: ”GW är underbar”

Ted Eriksson och kollegan Armas Ekstrand fångade känslan av att få gå hem efter ett långt arbetspass.De är kolleger på Stockholmspolisen, men Armas har en speciell talang – han kan göra en klockren GW-imitation.– Jag har alltid härmat folk av Välmening, det ska ses som en hyllning.

Alingsås tidning - 14 jun 18 kl. 07:06

Moppeföräldrar får infobroschyr

En folder med information om vad som gäller för mopeder och a-traktorer i trafiken – det skickas nu ut till familjer med 15-åringar.
Det är det lokala brottsförebyggande rådet, vilket är ett samarbete mellan kommunen och polisen i Alingsås, som nu vill informera om vad som gäller för a-traktorer och mopeder i trafiken. Och det sker alltså i form av en folder till utvalda hushåll.

Dagen - 29 maj 18 kl. 11:26

Felicia Ferreira: Mer sanningar - mindre domar

Ett råd i all Välmening. Har du hört det någon gång?, skriver Felicia Ferreira..

Dagen - 29 maj 18 kl. 11:26

Felicia Ferreira: Mer sanningar - mindre domar

Ett råd i all Välmening. Har du hört det någon gång?, skriver Felicia Ferreira..

Dagen - 28 maj 18 kl. 15:47

Ett råd i all välmening

En av våra mänskliga svagheter tycks ju vara vår lust att döma och fördöma..

Dagen - 28 maj 18 kl. 15:47

Ett råd i all välmening

En av våra mänskliga svagheter tycks ju vara vår lust att döma och fördöma..

Skånskan - 16 maj 18 kl. 10:00

Ramel tar över klubban

På landet Företagande och äganderätt är två av de frågor som Hans Ramel kommer att driva som ordförande i LRF Skåne. Men kanske viktigast av allt är att arbeta med attityder gentemot lantbruket.Ny ordförande i LRF Skåne
Hans Ramel driver godset Övedskloster med 1600 hektar växtodling med traditionell skånsk växtföljd (sockerbetor, raps och spannmål), nötköttsproduktion (dikor, främst angus), skogsbruk och en besöksnäring med marknader och en butik.

Barometern - 14 mar 18 kl. 06:50

Ulf Wickbom: "Uthålligheten hos många kulturbärare i Kalmar visar att pengar inte är allt"

Jag slås nu av en annan, djupare dimension i Kalmars kulturliv. Där finns en motvikt till den centralstyrda, officiella politiken, den som så gärna i bästa Välmening vill lägga livet tillrätta..

Länstidningen i Jämtland - 06 jan 18 kl. 08:00

Anna Pamuk: Googla på men tro inte på allt som Googleveterinären säger

Det händer ganska ofta nu för tiden att djurägare av ren och skär Välmening i kombination med en stor portion oro beslutar sig för att Googla sitt djurs symtom. Ofta pågår sökandet efter svar hela....

DN - 08 dec 17 kl. 10:33

Månke: Jag tror att jag vet

Kåseri. Det började i all Välmening men sen har det urartat..

Dagens PS - 10 nov 17 kl. 10:21

Krönika: 3 tips till metoo-kampanjen

”Vad som är extremt viktigt nu är att #metoo inte bara blir snack utan att alla som kan och har positionen att göra något går från prat till konkret handling”, skriver PS krönikör. När jag startade mitt första företag fick jag genom arbetsförmedlingen en mentor. Han var ägare och vd på ett ledarskapsföretag och utbildad psykolog.

YLE - 08 jul 17 kl. 08:53

I hans händer förvandlas skrot till konst

När är en sko inte en sko? När den till exempel är en fågel. Mathias Nystrand är författaren som lade ner pennan och började göra skulpturer av skrot.

Dagen - 31 maj 17 kl. 03:15

Frida Park: Ett slöjförbud löser inte problematiken

I all sin Välmening går man vilse i pannkakan..

Dagen - 31 maj 17 kl. 03:15

Frida Park: Ett slöjförbud löser inte problematiken

I all sin Välmening går man vilse i pannkakan..

Dagen - 31 maj 17 kl. 03:15

Slöjförbud en papperstiger

I all sin Välmening går man vilse i pannkakan..

Dagen - 31 maj 17 kl. 03:15

Slöjförbud en papperstiger

I all sin Välmening går man vilse i pannkakan..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.