Utreder

Monday, 12 April, 16:08

Nyheter om Utreder

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - I förrgår: 20:45

Man knivskuren - polisen utreder mordförsök

Polisen har fått larm om att en man har knivskurits vid Odinsgatan i Göteborg.Tre personer har setts lämna platsen, enligt uppgifter till polisen.Polisen Utreder händelsen som försök till mord alternativt dråp..

Expressen - 28 mar 21 kl. 17:16

Lidköping tar till åtgärder efter kaosartade bilträffen

Under lördagen samlades upp emot 600 fordon i vad som kallats en spontan bilträff på en stor parkering i Lidköping.Polisen kallade situationen ”tumultartad” och man Utreder flera brott gällande bland annat misshandel och skadegörelse efter kvällen.– Det här är ingenting som vi understödjer från Lidköpings kommun överhuvudtaget, säger kommunstyrelsens ordförande Jonas Sundström (S).

Expressen - 28 mar 21 kl. 12:30

Dockor upphängda vid synagoga – polis utreder hets mot folkgrupp

Polisen Utreder hets mot folkgrupp i Norrköping, efter att någon eller några hängt upp dockor vid synagogan i staden.Tillsammans med dockorna fanns även ett skriftligt budskap. – Det här klassas som hatbrott, att man har för avsikt att sprida uttalanden som hotar eller förtrycker utpekade folkgrupper, säger polisens presstalesperson Angelica Israelsson Silfver..

Jönköpingsnytt - 11 timmar sedan

Okänd tände eld på ytterdörr – polisen utreder försök till mordbrand

Vid 23-tiden på söndagskvällen kom ett larm om brand utomhus i Malmbäck. Räddningstjänsten åkte....

Nyan - 19 timmar sedan

Misshandelsfall och förrymd gris

Natten till söndagen fick polisen anmälan om en aggressiv och våldsam person på landsbygden. Polisen grep en person och Utreder nu misstänkta fall av olaga hot, skadegörelse och misshandel. Samma natt var en hemmafest i ett lägenhetshus i norra delen av Mariehamn så högljudd att grannarnas hemfrid stördes, men det lugnade sig efter polisens besök.

Expressen - 21 timmar sedan

Kina medger: Vaccinet ger ett svagare skydd

Många har undrat hur bra de kinesiska vaccinerna egentligen är.Nu kommer studier som visar att de inte är så effektiva – efter en dos får man bara 3 procents skydd.– Det har inte så höga skyddsnivåer, säger Gao Fu, chef för landets smittskyddsmyndighet.

Västerbottens Folkblad - 22 timmar sedan

Förbud ska förhindra nytt kaos i Stekenjokk

Förra sommarens trafikkaos på Vildmarksvägen i Stekenjokk, som störde framför allt renarna, verkar nu leda till åtgärder. Länsstyrelsen Utreder ett förbud mot att stanna och parkera på den mest utsatta sträckan..

Sydsvenskan - Igår: 22:45

Oljeutsläpp i Malmö – polisen utreder miljöbrott

Polis, räddningstjänst och Kustbevakningen har varit på plats..

Corren - Igår: 17:27

Polisen utreder fortfarande 12-åringens försvinnande

Björn Öberg, polisens presstalesperson i Östergötland berättar att en rad förhör har hållits angående Zipporahs försvinnande..

ÖstersundsPosten - I förrgår: 09:16

Polisen utreder misstänkt grov misshandel nära Badhusparken i Östersund

En man ska under natten mot lördag ha blivit grovt misshandlad av en okänd gärningsperson i....

Länstidningen i Jämtland - I förrgår: 09:16

Polisen utreder misstänkt grov misshandel nära Badhusparken i Östersund

En man ska under natten mot lördag ha blivit grovt misshandlad av en okänd gärningsperson i....

SR - I förrgår: 08:17

USA om Janssen: Ingen koppling till blodproppar

USA:s läkemedelsmyndighet uppger att det än så länge inte finns någon konstaterad koppling mellan Janssens covidvaccin och blodproppar. Myndigheten granskar vaccinet efter misstankar om att det kan orsaka samma allvarliga sällsynta biverkningar om Astra Zenecas vaccin. Även den europeiska läkemedelsmyndigheten EMA Utreder möjliga biverkningar.

Expressen - I förrgår: 19:45

Experter: De kan få långtidscovid

För de flesta är covid-19 övergående, men för en stor grupp består besvären långt efteråt. Forskare har identifierat flera riskfaktorer för att drabbas av postcovid – och det här vet vi om de som drabbas allvarligt. – Det är i princip två separata grupper som kommer till oss, säger Judith Bruchfeld, som Utreder långtidssjuka efter covid-19.

GlobeNewswire - I förrgår: 17:35

Copperstone utreder förutsättningarna för att genomföra en riktad nyemission

Detta pressmeddelande får inte offentliggöras, publiceras eller distribueras, direkt eller indirekt, inom eller till USA, Australien, Hongkong, Japan, Kanada, Nya Zeeland, Schweiz, Singapore, Sydafrika eller någon annan jurisdiktion där sådan åtgärd skulle vara olaglig eller föremål för legala restriktioner. Pressmeddelande
Kiruna 9 april 2021 Styrelsen i Copperstone Resources AB (publ) (“Copperstone” eller “Bolaget”) har uppdragit åt Arctic Securities AS, filial Sverige att utreda förutsättningarna för att genomföra en riktad nyemission om cirka 80 till 100 miljoner kronor (den ”Riktade Nyemissionen”).
Copperstone offentliggör en avsikt att genomföra en riktad nyemission av aktier om cirka 80-100 miljoner kronor med avvikelse från befintliga akt

Länstidningen i Jämtland - I förrgår: 16:55

Ånäsets förskola i Kälarne utreds för eventuell flytt: ”Vi behöver vända på varenda sten”

Just nu Utreder tjänstemännen vid Bräcke kommun om det skulle vara möjligt att flytta Ånäsets....

Expressen - 09 apr 21 kl. 11:17

Misstänkt matchfixning i elitserien – efter videon

En spelare i elitserien i CS:GO misstänks för matchfixningMisstankarna kommer efter en video som sprids på en av spelarens matcher.Elitserien Utreder nu händelsen och har varit i kontakt med det berörda laget..

Expressen - 09 apr 21 kl. 11:12

Grovt brott utreds utanför Älmhult - bostad avspärrad

Polisen Utreder just nu ett misstänkt grovt brott utanför Älmhult.Ett tiotal poliser arbetar på platsen. Avspärrningar har gjorts vid en lägenhetslänga..

YLE - 08 apr 21 kl. 13:06

Kanslikommissionen suspenderar skandalomsusade Tytti Yli-Viikari från sin tjänst

Centralkriminalpolisen Utreder VTV:s agerande..

Regeringen - 08 apr 21 kl. 11:35

Katrin Stjernfeldt Jammeh utreder hur fler ska nå målen med sin gymnasieutbildning

Regeringen ger en särskild utredare i uppdrag att föreslå åtgärder för att fler unga ska nå målen med sin gymnasieutbildning, samt att utreda möjligheterna till enklare övergångar mellan gymnasieskola och komvux. Syftet är att förbättra ungas möjligheter att etablera sig på arbetsmarknaden eller studera vidare..

Expressen - 08 apr 21 kl. 06:45

Jörgens lyxbil stals – värd 1,8 miljoner

Jörgen Söderbergs exklusiva sportbil stod utanför huset på kvällen.Dagen efter var den borta – och Porschen för 1,8 miljoner är fortfarande inte hittad.Polisen Utreder misstänkt koppling till en Porscheliga som har härjat i området.

Expressen - 08 apr 21 kl. 04:30

Konsult utreder Shekarabis löfte om pensionerna

Regeringen kör över riksdagens pensionsgrupp för att utreda S-vallöftet om höjd pensionsavgift.Trots försök att tona ner Ardalan Shekarabis (S) utspel har socialdepartementet tagit fram en projektplan och ett avtal med en konsult från PR-koncernen Reform Society.Oppositionen ifrågasätter nu socialförsäkringsministerns ledarskap – och pensionssystemets framtid.

GöteborgsPosten - 07 apr 21 kl. 12:52

Sahlgrenska tar läkaren bakom Husdr.se ur tjänst

Läkaren bakom kliniken Husdr.se utreds av polisen, misstänkt för att ha lurat patienter och gett falska coronaintyg. Samtidigt Utreder Inspektionen för vård och omsorg hans lämplighet som läkare.

YLE - 06 apr 21 kl. 15:47

Polisen utreder däckbränderna i Solf: "Man borde ta sig en tankeställare"

De som ligger bakom branden misstänks för skadegörelse..

Nyan - 04 apr 21 kl. 15:34

Misstänkt rattfylleri och narkotikabruk

En förare stoppades av polisen på långfredagskvällen. Det visade sig att föraren var påverkad av amfetamin och metamfetamin. Personen är nu misstänkt för rattfylleri och straffbart bruk av narkotika, meddelar Ålands polismyndighet.

PrivataAffärer - 29 mar 21 kl. 11:03

Fondroboten med högst avkastning ”Vi säger nej till provisioner”

Läs mer om Fundler här Fundler lanserades i juni 2016 som en av de första fondrobotarna på den svenska marknaden. De senaste tre åren har Fundler kunnat redovisa högst riskjusterad avkastning bland de svenska fondrobotarna* och intresset har stadigt ökat för deras sparerbjudande. – Antalet användare ökade med ungefär det dubbla förra året, och närmar sig 60 000, berättar Ulf Ahrner, förvaltningschef och grundare.

Expressen - 29 mar 21 kl. 10:18

Person hittad död i Helsingborg – utreds som mord

Ett larm om en avliden person i en lägenhet inkom strax efter klockan 11 under söndagen. Polisen Utreder händelsen som misstänkt mord..

Helsingborgs Dagblad - 28 mar 21 kl. 22:53

Polisen utreder dödsfall på Miatorp

Har upprättat en anmälan om misstänkt mord..

Expressen - 28 mar 21 kl. 11:15

Man hittad död i Upplands Väsby

En avliden man har hittats i en bostad i Upplands Väsby.Blåljuspersonal har larmats till platsen.Han är inte identifierad – så vi har inte kunnat underrätta anhöriga.

Sydsvenskan - 27 mar 21 kl. 07:22

Misstänkt masskjutning i nordöstra USA

Polisen i Virginia Beach, nordöstra USA, Utreder en misstänkt masskjutning som ska ha inträffat tidigt på lördagsmorgonen, svensk tid. "Skjutningen involverar flera offer som kan ha livshotande skador", skriver polisen på Twitter och uppger att en störr.

GöteborgsPosten - 27 mar 21 kl. 07:22

Misstänkt masskjutning i nordöstra USA

Polisen i Virginia Beach, nordöstra USA, Utreder en misstänkt masskjutning som ska ha inträffat tidigt på lördagsmorgonen, svensk tid..

Vimmerby Tidning - 27 mar 21 kl. 07:25

Misstänkt masskjutning i nordöstra USA

Polisen i Virginia Beach, nordöstra USA, Utreder en misstänkt masskjutning som ska ha inträffat tidigt på lördagsmorgonen, svensk tid..

NT - 27 mar 21 kl. 07:25

Misstänkt masskjutning i nordöstra USA

Polisen i Virginia Beach, nordöstra USA, Utreder en misstänkt masskjutning som ska ha inträffat tidigt på lördagsmorgonen, svensk tid..

UNT - 27 mar 21 kl. 07:25

Misstänkt masskjutning i nordöstra USA

Polisen i Virginia Beach, nordöstra USA, Utreder en misstänkt masskjutning som ska ha inträffat tidigt på lördagsmorgonen, svensk tid..

Corren - 27 mar 21 kl. 07:25

Misstänkt masskjutning i nordöstra USA

Polisen i Virginia Beach, nordöstra USA, Utreder en misstänkt masskjutning som ska ha inträffat tidigt på lördagsmorgonen, svensk tid..

UNT - 27 mar 21 kl. 07:25

Misstänkt masskjutning i nordöstra USA

Polisen i Virginia Beach, nordöstra USA, Utreder en misstänkt masskjutning som ska ha inträffat tidigt på lördagsmorgonen, svensk tid..

Aftonbladet - 27 mar 21 kl. 07:23

Misstänkt masskjutning i nordöstra USA

▸ Polisen i Virginia Beach, nordöstra USA, Utreder en misstänkt masskjutning som ska ha inträffat tidigt….

News55 - 27 mar 21 kl. 07:22

Misstänkt masskjutning i nordöstra USA

Polisen i Virginia Beach, nordöstra USA, Utreder en misstänkt masskjutning som ska ha inträffat tidigt på lördagsmorgonen, svensk tid. "Skjutningen involverar flera offer som kan ha livshotande skador", skriver polisen på Twitter och uppger att en störr….

Helsingborgs Dagblad - 27 mar 21 kl. 07:22

Misstänkt masskjutning i nordöstra USA

Polisen i Virginia Beach, nordöstra USA, Utreder en misstänkt masskjutning som ska ha inträffat tidigt på lördagsmorgonen, svensk tid. "Skjutningen involverar flera offer som kan ha livshotande skador", skriver polisen på Twitter och uppger att en störr.

Expressen - 27 mar 21 kl. 06:18

Larm om masskjutning i USA

Polis Utreder en misstänkt masskjutning i Virginia Beach där flera personer uppges ha blivit skjutna.Allmänheten uppmanas att undvika området..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.