Totala avsaknaden av tydlig digital information

Saturday, 15 May, 07:45

Nyheter om Totala avsaknaden av tydlig digital information

Sortering: Relevans | Senaste
YLE - 26 mar 20 kl. 16:20

Forskningsprofessor vill se modernare myndighetsmedel: "Väldigt förvånad över den totala avsaknaden av tydlig digital information"

Varför får inte olika befolkningsgrupper relevant information direkt i telefonen? Det frågade sig forskningsprofessor Anna Rotkirch i Svenska Yles coronaspecial. När det här är över måste vi blicka tillbaka och fundera på vad vi kunde ha gjort bättre, säger Maria Hoikkala från Polisstyrelsen..

UT - 02 mar 20 kl. 20:00

Boende i Grönahög ifrågasätter stängningen: ”Saknar dialog och konsekvensanalys”

Den totala avsaknaden av dialog före beskedet att fritidsverksamheten i Grönahög ska stängas för att istället flyttas till Gällstad upprör de boende i Grönahög..

YA - 02 mar 20 kl. 14:00

Rafaa togs sig genom fäders spår – nu fortsätter kampen för att få stanna i Sverige

Tolv timmar, två minuter och tre sekunder. Rafaa Turki lyckades bemästra snöyran och den totala avsaknaden av skidspår. Han fullföljde Vasaloppet och en svensk klassiker.

Cornucopia - 09 apr 19 kl. 09:39

Pyramidspelaren F Reinfeldt

"Har nu läst Reinfeldts skrift "Att arbeta till 75". Verkshöjden är i nivå med ett sämre specialarbete på gymnasiet, dock utan referenser och källförteckning." - Torbjörn Hållö, LO-ekonomMångmiljonären Fredrik Reinfeldt har fått mediauppmärksamhet för en skrift där han förespråkar fortsatt pyramidspel med svenskarnas pensioner, istället för att stabilisera systemet till en uthållig balans.

Sydsvenskan - 02 nov 15 kl. 21:56

Läge att skriva in sig i historieböckerna, Malmö FF

Solen har lyst över Lviv senaste dagarna, det känns som vår i luften, i denna östpärla vid Karpaternas fot.Men att det ska spelas fotboll här märks inte av. Inte en affisch, inga halsdukar.

Ekonomistas - 16 okt 15 kl. 07:30

Blir man korrupt av att läsa nationalekonomi?

Det här är ett gästinlägg av Olof Johansson-Stenman, professor i nationalekonomi vid Göteborgs universitet, och Erik Mohlin, forskare i nationalekonomi vid Lunds universitet. Blir man korrupt av att läsa nationalekonomi? Statsvetaren Bo Rothstein tycks mena att forskningen skulle visa att så är fallet.

YLE - 05 aug 15 kl. 14:18

Kaskö, Finlands Manhattan

Jag har bott 14 år i Vasa. Jag har jobbat där som journalist. Jag har rest land och rike runt i Österbotten på jakt efter uppslag.

YLE - 29 mar 15 kl. 09:00

Olyckor och miljökatastrofer en god nyhet för BNP

Lyssna på vilken politiker som helst som pratar om Finlands framtid. Det vimlar av BNP:n i varje debatt. Det borde det kanske inte göra för det finns inget samband mellan bruttonationalprodukten och människans välfärd.

HBL - 06 nov 14 kl. 14:20

Studio HBL • "Naturlig svenska funkar i finsk tv"

På tv-kanalen Nelonen har bland andra Krista Siegfrids snackat svenska med sina små sångare i The Voice Kids. På systerkanalen Jim hyllades de finlandssvenska sockerbagarna från Kvevlax. På Yle TV1 har de svenska nyheterna inkorporerats i de finska morgonsändningarna och på Radio Helsinki har man experimenterat med svenska i olika program.

Ekonomistas - 07 okt 14 kl. 06:15

Hur ska vi tänka kring en skattereform för 2010-talet?

I somras tillbringade jag några strandtimmar åt att läsa antologin En skattereform för 2000-talet – elva röster om hur Sverige får ett bättre skattesystem (Mats Bergstrand, red., Juridisk reportagebyrå, 2013). Bokens elva kapitel är skrivna av välkända personer som alla har bred erfarenhet av det svenska skattesystemet.

YA - 05 aug 14 kl. 06:30

De vill se Skurupsborna vinka

Foto: Sprisse Nilsson
”Vinka så stannar vi”. Svårare än så är det inte. Ändå rullar de blåa bussarna Skurup runt med tomma säten.

HBL - 29 mar 14 kl. 16:58

"Min egen fåfänga distraherar mig"

Programledaren Fredrik Skavlan berättar öppenhjärtligt om sin uppväxt och tillkortakommanden.Programledaren Fredrik Skavlan var ett av de stora dragplåstren på den finlandssvenska kryssningen, som pågår under veckoslutet. Att den nordiska talkshowen Skavlan lockar tre miljoner tittare varje vecka beror enligt programledaren på att fokus ligger på gästerna.

Sydsvenskan - 12 nov 11 kl. 06:30

Zlatans mål

Jag är Zlatan Ibrahimovic. Albert Bonniers förlag. När Zlatan Ibrahimovic berättar sin historia gör han det ärligt och ­underhållande.

BT - 16 sep 11 kl. 00:45

Upplopp i konsumtionens namn

Jag tyckte först att den polsk-brittiske filosofen Zygmunt Bauman drog sin tes alldeles för långt. I en artikel för någon månad sedan menade den världsberömde sociologen att den främsta drivkraften bakom sommarens kravaller i London utgjordes av viljan att konsumera. Personer som systematiskt slog sönder och plundrade butik efter butik gjorde det av vanmakt över att ha blivit utestängda från konsumtionssamhället (SvD kultur 12/8).

Sydsvenskan - 13 aug 11 kl. 06:30

Konjunkturen dominerar valet

Maktkamp går före ekonomiska lösningar i USA.
Hotet om att USA-ekonomin ska gå in i en ny recession har förstärkts. Men de politiska låsningarna kvarstår.

Sydsvenskan - 13 aug 11 kl. 06:30

Svag konjunktur dominerar nästa val

Hotet om att USA-ekonomin ska gå in i en ny recession har förstärkts. Men de politiska låsningarna k?
Hotet om att USA-ekonomin ska gå in i en ny recession har förstärkts.

Trelleborgs Allehanda - 25 mar 11 kl. 07:00

Elev fick inte rätt stöd och utbildning

Foto: Claes Nyberg
Anderslövs skola får hård kritik av Skolinspektionen. En elev fick inte den hjälp han behövde.
Problemen började i första klass då eleven enligt föräldrarnas anmälan mådde dåligt så fort han närmade sig skolan.

Sydsvenskan - 05 mar 11 kl. 00:05

Euron ger makt

I Sverige ligger eurofrågan djupt ner i malpåsen. Annat är det i Danmark. Snegla över Sundet.

Newsmill - 27 jan 11 kl. 11:30

Revolutionen i Tunisien är början på slutet på USA:s inflytandet i Arabvärlden

Arabvärldens uppvaknande var lika överraskande som det var efterlängat. Den totala avsaknaden av demokrati har länge varit arabvärldens främsta kännetecknen i internationella undersökningar. Den folkliga revolutionen i Tunisien är början på slutet på det amerikanska inflytandet i Arabvärlden..

Alliansfritt Sverige - 22 jan 11 kl. 13:11

LUF kräver Billströms avgång

KRAV. Nu når skandalen om Billström och Bildts uttalanden om irakiska flyktingar stormstyrka. LUF kräver nu Billströms avgång.

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Ellinor, 11 månader, fick vänta sju timmar på akuten med andnöd

Efter två besök på akutmottagningen på Falu lasarett riktar nu Therese Häägg allvarlig kritik mot Landstinget.
Långa väntetider och den totala avsaknaden av läkare är något som de ser allvarligt på.


.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.