Säljer

Sunday, 16 May, 20:47

Nyheter om Säljer

Sortering: Relevans | Senaste
ETF-marknaden - 4 timmar sedan

Opti – Få ett bättre sparande

Med appen Opti är det enkelt att få ett bättre sparande. Oavsett om du ska spara 200 kr i månaden eller investera 200 000 kr så ser Opti till att du får det bästa för just dig. Det är på riktigt enkelt att komma igång, och sedan rullar allt på av sig självt.

ETF-marknaden - Igår: 15:15

SPY5 ETF en europeisk fond som följer S&P 500

SPDR® S&P® 500 UCITS ETF (Dist) (SPY5 ETF) är en europeisk fond som följer S&P 500. Denna ETF är ett gott alternativ till världens största ETF, SPY ETF. Det finns emellertid en del skillnader mellan denna börshandlade fond och den amerikanska varianten.

ETF-marknaden - Igår: 19:00

ARK och deras innehav i Apple

Cathie Woods ARK Invest äger en del Apple-aktier, men inte mycket. Här är vad VD tycker om Cupertino-företagets aktier, och när hon kan tänkas öka sitt innehav i Apple. En av de skarpast lysande investeringsförvaltarna under de senaste 12 till 18 månaderna har varit ARK Invests VD och CIO Cathie Wood.

Expressen - Igår: 06:30

Schumacher säljer sitt hus för en jättesumma

Corinna Schumacher Säljer parets Schumachers ”kärleksnäste”.Paret väntas göra en jättevinst på den stora herrgården intill Genèvesjön om huset säljs för det begärda priset..

Nyan - 1 timme sedan

Hattrick av Korhonen i ÅU:s storseger

FOTBOLL. PK-35 Helsingfors med löftet Amanda Rantanen i startelvan, stod för motståndet i Nationella ligan under söndagskvällen för Åland United på WHA. Efter första halvlek ledde ÅU med 1-0 tack vare Cassandra Korhonen kyliga mål.

SR - 2 timmar sedan

Historiskt val av konstitutionsförfattare i Chile

Nästan 15 miljoner chilenare väljer den församling som ska skriva en ny grundlag, som kommer att ersätta den konstitution som diktator Pinochet lämnade efter sig. Det är första gången chilenarna får välja vilka som ska skriva en grundlag, tidigare har det varit parlamentet som utsett en grupp namnkunniga medborgare Valet, som genomförs under lördagen och söndagen, gäller också guvernörer, borgmästare och kommunfullmäktige.

Nyan - 4 timmar sedan

Förlängd ansökningstid för Brändödirektör

Brändö kommun förlänger ansökningstiden för tjänsten som kommundirektör till den 24 maj.
När tiden gick ut i måndags hade tre personer sökt jobbet. Den nuvarande kommundirektören John Wrede är på väg i pension.

GT - 4 timmar sedan

”Jag skrek – det var helt overkligt”

GÖTEBORG. Pontus Wernbloom testades positivt för corona och fick vara i karantän.Efter karantänen slog han till med sju rätt på V75 – och en vinstsumma på 116 000 kronor.

Expressen - 5 timmar sedan

Väljer att dumpa sin krisvärvning

Uppgifter: Ozan Kabak lämnar Liverpool.

DalaDemokraten - 5 timmar sedan

Insändare: Politiska kartan ritas om med många svek till följd

Socialdemokratiska kommunpolitiker väljer Centerpartiet framför Vänsterpartiet som....

DN - 7 timmar sedan

Vecka 19 i bilder – se världen genom DN-fotografernas ögon

Hur ser tiden ut? Varje vecka väljer DN:s bildredaktör Pi Frisk ut fem fotografier som speglar Sverige och världen just nu..

Cornucopia - 9 timmar sedan

Apple Airtag som närvarodetektor på landet - som skydd eller för att spionera - även ny hotbild mot skyddsobjekt

Security by obscurity is no security.Apples spårare Airtags kan användas som närvarodetektor på landet, och kan som sådana brukas för skydd och berätta om någon med en iPhone närmare sig en viss punkt, eller för att spionera och avgöra om någon är hemma. Förutsättningarna är att bevakat objekt ligger isolerat och har åtminstone över 120 meter till närmaste granne eller trafikerad väg.

DN - 10 timmar sedan

DN:s kritiker väljer fem favoriter vecka 19

DN:s kulturredaktion om veckans favoriter inom tv-serier, skräckromaner och skotsk gitarrpop..

ETF-marknaden - 10 timmar sedan

IPRP ETF ger exponering mot 56 europeiska fastighetsbolag

iShares European Property Yield UCITS ETF EUR Dist, eller IPRP ETF som kortnamnet denna börshandlade fond handlas ger en exponering mot den europeiska fastighetsmarknaden. Är en utdelande fond, som lämnar utdelning varje kvartal. Historiskt har den årliga direktavkastningen legat över tre procent.

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Fåglarna fortsätter locka Tomas Bannerhed

I ”En vacker dag” följer läsaren med på promenad..

DalaDemokraten - 11 timmar sedan

Därför kliver han av politiken –nya jobbet och bebisen går före: ”Var sak har sin tid”

Efter snart 20 år som kommunpolitiker i Gagnef väljer nu Patrik Andersson att lämna politiken.....

Dalarnas tidningar - 11 timmar sedan

Därför kliver han av politiken –nya jobbet och bebisen går före: ”Var sak har sin tid”

Efter snart 20 år som kommunpolitiker i Gagnef väljer nu Patrik Andersson att lämna politiken.....

GT - 12 timmar sedan

Så ska Göteborg locka fler tjejer till fotbollen

Allt fler unga tjejer väljer att lägga av med fotbollen när de kommer upp till juniorålder.Främst märks det i de utsatta områdena i Göteborg.Nu hoppas Göteborgs fotbollförbund att Champions League-finalen ska fånga upp fler tjejers intresse.

Expressen - 13 timmar sedan

Går i skolan på dagen – säljer knark om kvällarna

I nordöstra Göteborg vittnar myndigheter om en kriminalitet som krupit ner i åldrarna de senaste åren.Tolvåringar som lockas in med pengar, guld och status – och som börjar sälja droger och använda vapen. I dokumentärserien ”Ung gangster” i P1 berättar fyra unga personer om varför och hur de har rekryterats in.

GöteborgsPosten - 15 timmar sedan

Ingen diskriminering att neka covidpass till ovaccinerade

Den som väljer att avstå måste självfallet ta konsekvenserna av sitt val, skriver insändaren..

Expressen Dina Pengar - 16 timmar sedan

Exklusiva villor, arv och hemliga försäljningarna

Här är maktfamiljerna Bonnier och Wallenberg grannar.Och praktfulla villor vid stranden kan säljas för över 100 miljoner kronor.Djurgården i Stockholm är ett av Sveriges mest attraktiva områden – och det är näst intill omöjligt att få tag på en bostad.

ETF-marknaden - Igår: 19:28

Sigmastocks får tillstånd av Finansinspektionen

Sigmastocks får tillstånd av Finansinspektionen. Bolaget lanserar samtidigt en robotrådgivningstjänst där kundernas kapital investeras direkt i aktier istället för fonder som många konkurrerande plattformar använder sig av. Bolaget startades 2014 av dåvarande chalmersstudenterna Mai Thai och Nanna Stranne.

News55 - Igår: 18:43

Dumpade i Ganges dog med covid

Hundratals, kanske tusentals, lik har flutit fram i Ganges de senaste dagarna. Många av dem är dumpade covidoffer, bekräftar ett indiskt myndighetsbrev. Många landsbygdsindier väljer att göra sig av med anhöriga som avlidit med covid-19 på detta sätt på….

Nyan - Igår: 18:10

Nu säljer Viking kontorsbyggnad

2,5 miljoner är utgångspriset när Viking Lines kontorsbyggnad på Storagatan i Mariehamn nu ligger ute hos mäklare. Redan i december i fjol berättade Nyan om att Viking Line övervägde att sälja sin kontorsbyggnad på Storagatan, då man hade tomma rum i båda kontorshus i Mariehamn.
– Eftersom vi har minskat vår personal ser vi över alla möjligheter att minska på våra kostnader och se över våra sätt att jobba, sade Viking Lines informationsdirektör Johanna Boijer-Svahnström då till Nyan.

Vestmanlands Läns Tidning - Igår: 17:42

Insändare: Västerås stad följer gällande beslut

Svar på inlägget "Varför stängda hallar?", VLT den 9 maj. Västerås stad deltar löpande i möten....

Nyan - Igår: 17:05

Tippa hockey-VM med Nya Åland

ISHOCKEY. Nästa vecka inleds hockey-VM i Lettland.Tippa hela mästerskapet med Nya Åland och du har chans att vinna en el-scooter.

SVT - Igår: 15:58

Roma säljer 46 000 virtuella biljetter till derbyt

Derby mot Lazio inför tomma läktare? Då meddelar Roma att de rödgula sektionerna är utsålda på Stadio Olimpico. Klubben har sålt 46 000 virtuella biljetter och intäkterna går till välgörenhet..

Nyan - Igår: 15:07

Enni Sjölund tävlar i MGP

Åländska Enni Sjölund, 13 år, är en av tio finalister i årets musiktävling Melodi Grand Prix (MGP). Finalisterna, som alla har skrivit sina låtar själva, kommer tillsammans med tio dansare att uppträda i den direktsända finalen lördagen den 9 oktober som sänds i Yle Fem och på Yle Arenan. Nytt för i år är att man redan nu kan träffa årets MGP-artister och -dansare på Yle Arenan (på adressen https://arenan.

Expressen - Igår: 13:37

15.00 – LIVE: Häng med på miljonjakt

Välkommen till SportExpressens uppsnack inför V75.Här levererar experten Fredrik Edholm allt det senast inför dagens omgång på Umåker – som kryddas med en jackpot på 58 miljoner kronor. Först kommer livechatten.

ETF-marknaden - Igår: 13:15

ETFer nu större än indexfonder

Obligations-ETF:er och börshandlade råvaror för kryptovaluta har blivit mycket populära under det senaste året. ETFer nu större än indexfonder. Den kombinerade andelen kontanter som investerats i ETF antas ha förmörkat pengarna i mer etablerade indexfonder som följer större index.

Cornucopia - Igår: 12:22

Volvo Cars överväger börsnotering - men inte slutet för Kina-Volvo

Kina-Volvo meddelade i veckan att man utreder en börsnotering på Stockholmsbörsen senare i år. Det innebär dock inte att decenniet som Volvo Cars varit Kina-Volvo upphör, eftersom Geely ska förbli storägare i bolaget även efter börsnotering.En Volvo-bil.

Nyan - Igår: 11:27

Storslagen textilutställning i Eckerö

I dag lördag öppnar sommarens utställning på Eckerö post- och tullhus. Den stora utställningen ”Textilt konsthantverk & design från och till Åland” visas i hela åtta rum och salar, vart och ett med ett särskilt tema. Inte mindre än 27 textilkonstnärer, konsthantverkare och designers, från Åland eller med åländska kopplingar och som verkar lokalt eller över hela världen, bidrar med verk till utställningen.

GöteborgsPosten - Igår: 09:47

Framgångsrika affärsidén: ren luft till salu

Luft utan virus och gifter har blivit den nya lyxen – luftrenare Säljer mer än någonsin. Men hjälper de?.

Jönköpingsnytt - Igår: 07:30

Magnetfisket avslöjar kulturarvet på kanalens botten: "Handbojor, cyklar och ölkapsyler"

Vad döljer sig under vattenytan? Historikern Carl-Johan Svensson har ägnat sig åt magnetfiske och....

Expressen - Igår: 01:53

Bakom den glada fasaden – Joe Bidens heta temperament

”C’mon, man”.Joe Bidens glada, öppna och självsäkra stil är välkänd. Men den döljer en kort stubin och en besatthet av detaljer.

Vestmanlands Läns Tidning - I förrgår: 20:00

Västeråsare tar över Blockets startsida med sin Mantorp-veteran från 1966

Besöker du Blocket i dagarna möts du av västeråsaren Elisabeth Nordberg på startsidan. Hon Säljer....

ETF-marknaden - I förrgår: 20:00

Banklånefonderna mot sjunde månaden med nettoinflöden

Banklånefonderna mot sjunde månaden med nettoinflöden. De fonder som investerar i seniora lån fortsätter att se pengarna flöda in. Den senaste månaden har dessa ETFer sett nettoinflöden på 5,4 miljarder dollar.

Nyan - I förrgår: 19:35

IFK föll i Kuopio

FOTBOLL. IFK Mariehamn förlorade fredagens bortamatch mot KuPS. Matchen slutade 2-0 till Kuopiolaget.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.