Ricoh

Saturday, 15 May, 08:07

Nyheter om Ricoh

Sortering: Relevans | Senaste
DI - 10 jan 20 kl. 15:11

Flowscape technology tecknar avtal med Ricoh

Flowscape har tecknat ett återförsäljaravtal med Ricoh Europa, vilket innebär att Flowscapes Smarta kontortslösningar….

Skånskan - 29 jul 19 kl. 20:30

Hon ger hetta åt svensk mat

Hetta. Hon har all­tid gillat att odla, li­ka­så starka smaker. När hon var för­äld­ra­le­dig be­stämde hon sig för att testa att odla chi­li i större skala.

DN - 07 sep 18 kl. 06:54

Slutet på en saga när Ricoh blir AIK

Det började med löst snack i fikarummet och spel i division fyra. För Ricoh tog resan slut efter sista matchen i våras. Nu drivs verksamheten vidare i AIK:s namn.

DI - 21 mar 18 kl. 15:15

Shell chooses Ricoh as its exclusive managed print services provider

Ricoh Europe, London, 21 March 2018 – Ricoh is now the single source managed print services provider for the Shell Group. As part of the agreement, Ricoh will support Shell’s managed print operations in 98 global locations including deployment of many thousand Ricoh multi-function printers and Ricoh’s Streamline NX; Device Manager NX; and Mobile Printing software..

DI - 12 sep 18 kl. 13:30

Tre av fyra små och medelstora företag använder 3D-teknik under mitten av 2020-talet

Ricoh Europe, London, 12:e september 2018 – Europas små och medelstora företag (SMB:er) anser att 3D-teknik är avgörande i jakten på reducerade kostnader och att förbättra sin agilitet. Enligt ny forskning utförd av Ricoh Europe, säger 44 % av de 2 370 tillfrågade SMB-ledarna i 23 länder att de redan har investerat i 3D-teknik..

SVT - 19 nov 18 kl. 14:40

Experten om AIK:s kris: ”De måste vinna snart”

I fyra säsonger hade Ricoh hållt sig i handbollsligan. Sedan tog AIK över verksamheten – nu har de förlorat alla matcher. Inför kvällens bottenmöte med Karlskrona är laget piskade att vinna.

DI - 05 sep 18 kl. 08:00

Ricohs President & CEO intar scenen på Climate Week NYC

TOKYO, 5:e september 2018, Ricoh Company, Ltd. meddelade idag att Jake Yamashita, President och CEO, gör sin amerikanska keynotedebut på Climate Week NYC. Yamashita delar scenen med ett antal globala företagsledare från bl.

DI - 30 okt 18 kl. 12:28

Flowscape Tech tecknar avtal med Cargotech

Flowscape har tecknat ett treårigt avtal med den globala finska logistikjätten Cargotec via partnern Ricoh..

DI - 08 aug 18 kl. 09:15

7 av 10 företagsledare inom detaljhandeln säger att 3D-teknik ger gladare och mer nöjda kunder

Ricoh Europe, London, 8:e augusti 2018 – Att tillfredsställa konsumentefterfrågan på snabbt slutförande och anpassningsbarhet; en ny studie utförd på uppdrag av Ricoh Europe avslöjar den avgörande roll som företagsledare inom detaljhandeln ser att ny utskriftsteknologi spelar för att kunna uppnå konkurrenskraftiga fördelar. 73 % av de tillfrågade i studien anser att investeringar i 3D-teknik, även kallat additiv tillverkning, har en direkt inverkan på en högre kundnöjdhet..

DI - 26 jul 18 kl. 16:29

Finansinstitut använder utskriftsteknologier för att möta kundkrav och öka lojaliteten

Ricoh Europe, London, 25:e juli 2018 – Personalisering, kostnadsbesparingar och miljöhänsyn är aspekter som driver införandet av nya utskriftsteknologier bland ledande aktörer inom finanssektorn i Europa framåt. Enligt en ny europeisk undersökning med ett deltagande av 758 finansledare utförd på uppdrag av Ricoh Europe, anser 83 % att möjligheten att möta kundernas förväntningar på ett papperslöst möte och en mer individanpassad privatbank är de viktigaste utmaningarna för branschen..

DI - 11 jul 18 kl. 10:00

Ny 3D-teknik gör det möjligt att förändra sjukvården anser 7 av 10 chefer

Ricoh Europe, London, 11 juli 2018 – En ny studie på uppdrag av Ricoh Europe visar vilken stor påverkan nya tryckteknologier har på Europeiska hälso- och sjukvårdssystem, allt från minskade kostnader till individanpassad vård för kroniskt sjuka patienter. Enligt forskningen anser 68 procent av chefer inom sjukvården att ny tryckteknologi har potentialen att förändra den från grunden. 74% av vårdexperterna använder redan idag ny tryckteknik för att förbättra diagnoser och minska dödligheten, inkluderat de framsteg som gjorts inom områden som tillverkning av individanpassade proteser och läkemedel..

Jönköpingsnytt - 12 sep 18 kl. 21:44

Hallby: "Vi ska vara bättre i år"

IF Hallby HK fick kvala till Handbollsligan förra säsongen där det blev förlust mot Ricoh. Jesper Östlund har sedan dess tagit över huvudtränaransvaret och lagt mest fokus på försvarsspelet under sin tid i klubben.
- I början var det lite virrigt, men nu börjar det sitta, säger han till Jnytt.

DI - 28 jun 18 kl. 11:52

9 av 10 ledare inom högre utbildning anser att ny utskriftsteknologi är avgörande för studenters framgång och utveckling

I en ny studie utförd av Ricoh Europe, uppger 88 % att de nya kunskaper studenterna får genom användandet av digital framställning och 3D-utskrifter är grundläggande för att de ska lyckas med sina utbildningar och som förberedelse inför det kommande arbetslivet. David Mills, CEO på Ricoh Europe, säger: ”Digital framställning och 3D-utskrifter erbjuder möjlighet att illustrera komplexa begrepp inom många olika ämnen..

Expressen - 03 sep 18 kl. 21:34

Hammarbystjärnans stora hyllning till AIK

Hammarbys handbollsstjärna Patrik Fahlgren, 33, hyllar förvandlingen av Ricoh till AIK.Nu ser han fram emot ett hett Stockholmsderby.– Det är överlägset för alla att AIK tagit över klubben.

DI - 13 jun 18 kl. 09:49

Ricoh lanserar ett digitalt vykortsverktyg till stöd för Alzheimer’s Research

Ricoh Europe, London, 12:e juni 2018 – Ricoh har lanserat ett digitalt vykortsverktyg som kan hjälpa människor som drabbats av demens, där Alzheimers är den vanligaste orsaken, att hålla kontakten genom personliga bilder. Verktyget består av Ricohs teknik och är hjärtat i företagets Printed Memories-programme, ett samarbete med Alzheimer’s Research, Europas ledande välgörenhetsorganisation för demensforskning..

DI - 22 aug 18 kl. 08:31

I ett unikt samarbete lanserar nu Ricoh Sverige, IBM, Coor och Kinnarps konceptet Co-Lounge

Co-Lounge är en inspirerande fysisk och digital mötesyta för de som vill utveckla sin kommunikation, sina arbetsprocesser och arbetsplatser. Det är ett forum för kreativitet och utveckling inom Workstyle Innovation. Här bjuds man in till inspirerande möten och kan bland annat ta del av innovativa workshops och events, prova på nya arbetsplatser och uppleva de lösningar, produkter och tjänster som Co-Lounge partners erbjuder..

Jönköpingsnytt - 03 jun 18 kl. 19:51

Går in i internationellt samarbete

Textilföretaget Coloreel i Jönköping, har ingått i ett långsiktigt samarbete med Japanska elektronikbolaget Ricoh. Samarbetet är ett avtal där Ricoh ska producera trådfärgningsmoduler med Coloreels färgningsteknik. Utvecklingen har skett i ett tätt samarbete med svenska och japanska ingenjörer från båda företagen.

DI - 22 maj 18 kl. 14:50

Nya typer av utskrifter spelar en strategisk nyckelroll för tillväxt och innovation enligt Europas företagare

Ricoh Europe, London, 22:a maj 2018 – Företagsledare runt om i Europa är eniga om att nya utskriftsteknologier kommer att spela en huvudroll i främjandet av både agilitet och innovation. Enligt en ny studie utförd av Ricoh Europe, anser majoriteten av de 3 150 tillfrågade företagsledarna att fördelarna med agilitet (77 %) och innovation (69 %) är de faktorer som kommer driva på investeringsviljan i nya utskriftsteknologier..

Realtid - 27 jul 18 kl. 10:46

Finanssektorn tar hjälp av nya utskriftsteknologier

Personalisering, kostnadsbesparingar och miljöhänsyn är aspekter som driver införandet av nya utskriftsteknologier bland ledande aktörer inom finanssektorn i Europa. Enligt en undersökning Ricoh Europe har genomfört. .

DI - 06 mar 18 kl. 13:45

Nya Ricoh Pro™ C7200X-serien främjar tillväxt genom förbättrade kreativa möjligheter

Ricoh Europe, London, 6:e mars 2018 – Den nya serien digitala tryckpressar för färg med arkmatning, Ricoh Pro™ C7200X, ger större möjligheter för tillväxt och erbjuder en kostnads­effektiv väg till differentiering. Pro C7200X-serien med fem färger (Graphic Arts Edition) har designats och utvecklats mot applikationer för grafisk industri medan fyrfärgsserien, ProTM C7200, är avsedd för att minska driftskostnaderna på företags interntryckerier..

DN - 22 apr 18 kl. 19:09

Ricoh vann sista matchen – nästa år heter klubben AIK

Ricoh vann på söndagen mot Hallby i kvalet till handbollsligan med 24-23. Det blir antagligen klubbens sista match. Nästa år heter man troligtvis AIK.

SVT - 28 jun 18 kl. 09:40

Tungt tapp för AIK – Henrik Olsson lämnar

Med 158 passningspoäng var Henrik Olsson hela Handbollsligans främste framspelare förra säsongen i Ricoh. I år skulle han bära AIK – nu är han i stället klar för Tremblay i franska ligan..

Blekinge Läns tidning - 11 jun 18 kl. 17:00

Brist på arbetskraft stoppar tillväxt

Länets småföretagare är fortsatt optimistiska - om än med tillförsikt. Ett växande problem är kompetensbristen. – Vi har precis som många andra svårt att hitta rätt personal, säger Andreas Paulsson, vd för Ricoh Sydost..

Jönköpingsnytt - 24 mar 18 kl. 19:04

Tung förlust för Hallby

Gästande Ricoh blev för tufft för Hallby i den första kvalmatchen. Ricoh vann med 29–27.
– Vi började väldigt bra, sa Pål Wetterbrandt efter matchen.

Expressen - 16 mar 18 kl. 12:35

Draget: AIK nära handbollsligan

AIK kan få ett lag i landets högsta handbollsserie. SportExpressen kan berätta att klubben diskuterar en sammanslagning med Ricoh. – Ricoh måste ta nästa steg, och det skulle vi kunna göra tillsammans med AIK, säger Ricohs ordförande Magnus Idén.

DI - 14 mar 18 kl. 10:15

Stelbenta processer, kultur och ineffektiv teknologi är de största hindren för framgång anser Europas företagare

Majoriteten anser att nyckeln till förbättrad agilitet ligger i data Ricoh Europe, London, 14:e mars 2018 – En ny undersökning utförd av Ricoh Europe avslöjar vad europeiska företagsledare anser vara orsaken till att de inte uppnår en agil organisation. Enligt de 2 140 företagsledare som deltog i undersökningen toppas listan av föreskrifter (39 %) brist på investeringar i ny teknologi (37 %) och ofrånkomligt stela interna hierarkier (35 %)..

Skånskan - 11 mar 18 kl. 19:09

Lekande lätt seger för Lugi

MALMÖ Lugi höll lekstuga borta mot Ricoh och vann med förkrossande 35-17. Därmed finns chansen kvar till att klara en viktig fjärdeplacering i sluttabellen. ERWP.

Skånskan - 06 mar 18 kl. 21:22

HK Malmö klar tvåa i ligan

HANDBOLL HK Malmö utklassningsvann hemma mot Ricoh HK, 35-25 (18-13), och kan därmed räkna hem en historisk andraplats i Handbollsligan. ERWP.fif(0)Fyra poäng och 63 mål skiljer nämligen ner till trean Alingsås HK inför de två avslutande omgångarna.

Expressen - 23 apr 18 kl. 20:27

AIK nära återkomst till handbollsligan

Ricoh blir AIK.Det står klart efter AIK:s extrainsatta medlemsmöte – och nu pekar allt på att klubben tar över Ricohs plats i handbollsligan.– Det här är en historisk händelse, säger AIK Handbolls ordförande Christer Widoff..

Jönköpingsnytt - 23 apr 18 kl. 07:31

Han fortsätter i Hallby

Det blev inget avancemang till Handbollsligan för Hallby. Men redan innan den fjärde kvalmatchen mot Ricoh stod det klart att Felix Thyberg fortsätter i den allsvenska klubben.
.

Jönköpingsnytt - 22 apr 18 kl. 18:28

Hallby föll i rysare - säsongen över

Det blir inget spel i handbollsligan nästa säsong för Hallby. På söndagseftermiddagen förlorade de den fjärde kvalmatchen med knappa 23-24 mot Ricoh och därmed är säsongen över.
- Det är jävligt tungt, vi är värda segern lika mycket, säger lagkapten Olle Ek efter matchen.

Jönköpingsnytt - 18 apr 18 kl. 20:39

"Grymt bra trio" stannar i Hallby

Hallbys handbollsherrar laddar för den fjärde kvalmatchen mot Ricoh. Samtidigt pågår arbetet med nästa säsongs trupp. På onsdagen stod det klart att tre spelare, samtliga högersexor, har kritat på nya kontrakt.

Jönköpingsnytt - 15 apr 18 kl. 21:13

Kvalet lever – Hallby vann rysare

Hallbys säsong lever. I dag vann laget måstematchen borta mot Ricoh med 23–22, därmed tvingade man fram en fjärde kvalmatch, en kvalmatch som spelas i Arenan i Jönköping nästa helg.
– Har vi en full arena blir vi livsfarliga, sa Kim Shepherd, tränare i Hallby om söndagens hemmamatch.

Jönköpingsnytt - 29 mar 18 kl. 21:32

Ligan långt borta för Hallby

Hallby förlorade även den andra matchen i kvalet mot Ricoh och nu är stockholmarna bara en seger från att vinna kvalet. Torsdagskvällens match i Solnahallen slutade 26-17.
- Jag har stora förhoppningar om att vi kan ta nästa match, säger lagets tränare Kim Shepherd.

Jönköpingsnytt - 24 mar 18 kl. 07:18

De vill ta klivet upp med Hallby

Hallby har nått säsongens stora mål – att få kvala till handbollsligan. På lördagen spelas den första kvalmatchen mot Ricoh, och entusiasmen går inte att ta miste på.
– Det är en fantastisk känsla att vi har allt att vinna, säger Joel Järlfors.

Jönköpingsnytt - 21 mar 18 kl. 21:29

Hallby klart för kval efter storseger

I fjol tappade Hallby kvalplatsen i sista omgången. Men i år gick det vägen sedan Tyresö besegrats med hela 37-24 i serieepilogen på onsdagskvällen. Nu väntar kval mot Ricoh.

Kristianstadsbladet - 14 mar 18 kl. 18:20

19.00: Följ IFK–Ricoh

Bladetsporten rapporterar live från Handbollsligans sista omgång..

Sydsvenskan - 11 mar 18 kl. 18:37

Lugi körde över Ricoh – tio raka mål avgjorde

Lekande lätta poäng i jakten på fjärdeplatsen i Handbollsligan..

Sydsvenskan - 06 mar 18 kl. 20:29

HK-seger värd 115 000

HK Malmö vann enkelt hemma mot Ricoh och var med om att samla in över 115 000 kr till Barncancerfonden..

BT - 04 mar 18 kl. 16:53

Hammarby säkrade handbollskontraktet

Hammarbys herrlag är klart för spel i handbollens högsta serie även nästa säsong. Stockholmslaget besegrade ligafemman Redbergslid på bortaplan med 26-24 och har därmed sju poäng ned till Ricoh under kvalstrecket med tre omgångar kvar.(TT).


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.