Norrevärn

Monday, 17 May, 20:33

Nyheter om Norrevärn

Sortering: Relevans | Senaste
Skånskan - 14 feb 20 kl. 10:03

Krossade bakruta på bil

HÖÖR Att ha bilen parkerad på egna villauppfarten är ingen garanti för att den inte blir utsatt för skadegörelse. Det fick en villaägare på Norrevärn i Höör erfara nyligen. Någon gång 11-13 februari har någon krossat bakrutan på bilen.

Skånskan - 19 sep 19 kl. 15:30

Vill inte röra i bostadskö

höör Socialnämnden vill att det kommunala fastighetsbolaget HFAB tilldelar en lägenhet per år till personer med någon form av funktionsnedsättning. Men kommunalrådet Johan Svahnberg (M) är tveksam till åtgärden.
– Jag är inte säker på att detta är rätt väg att gå, säger han.

Skånskan - 23 apr 19 kl. 15:30

Kräver en lägenhet om året av HFAB

höör Funktionsnedsatta personer vill i allt större uträckning bo individuellt istället för i gruppbostäder. För att möta behovet vill socialnämnden att kommunala fastighetsbolaget HFAB i fortsättningen tilldelar nämndens verksamhet en lägenhet om året.– Framförallt yngre med LSS-insatser vill ofta inte ha gruppbostäder.

Skånskan - 05 maj 18 kl. 14:00

Får hemtjänst i väntan på dom

höör Höörs kommun vill få in 93-årige Stig Nilsson på ett äldreboende. Själv vill han bo kvar i hemmet med hjälp av hemtjänst och har överklagat kommunens beslut. Nu står det klart att han får fortsatt hemtjänst i väntan på dom i förvaltningsrätten.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.